• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardım edin çıkmazdayım yardıma ihtiyacım var

llavinya__

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
77
7
6
25
Sevgilimle bir yıldır beraberiz üniversitedeyiz annem teyzelerim dahil biliyorlar ama annem el ele bile tutuştuğumuzu bilmiyor ama böyle şeyler ister istemez oldu şimdi teyzen istihareye yataın kötü çıkarsa bırakıcaksın diyor çok üzülüyorum zaten böyle şeyler haram öpmesi elimi tutması bunlar yüzünden ya kötü çıkarsa ne yapacağım ben nolur yardım edin elimden ne ggelebilir ne yapabilirim hiçbir şekilde anneme söz geçiremem çok dik başlır teyzem istiharede kötü gördü diye kızı 5 yıllık ilişkisini bitirdi ve ben böyle yapamam bitiremem ağlamaktan harap oldum yardım edin

Annenle teyzenin sizi ayırmak için bir planı olabilir mi?
Istihare dinimizde vardir ama annen bukadar net konuşuyorsa aklıma ayırma plani gibi geldi...

Sevgili yapma o zaman
Yani sevgili olunca mutlaka birşeyler oluyor
Ateşle barut yanyana durur mu
Böyle saçma sapan şeylere kulak tıka
Keşke hiç söylemeseydin zaten

Sevgilimle bir yıldır beraberiz üniversitedeyiz annem teyzelerim dahil biliyorlar ama annem el ele bile tutuştuğumuzu bilmiyor ama böyle şeyler ister istemez oldu şimdi teyzen istihareye yataın kötü çıkarsa bırakıcaksın diyor çok üzülüyorum zaten böyle şeyler haram öpmesi elimi tutması bunlar yüzünden ya kötü çıkarsa ne yapacağım ben nolur yardım edin elimden ne ggelebilir ne yapabilirim hiçbir şekilde anneme söz geçiremem çok dik başlır teyzem istiharede kötü gördü diye kızı 5 yıllık ilişkisini bitirdi ve ben böyle yapamam bitiremem ağlamaktan harap oldum yardım edin
elele olmak haram ama sevgili olmak değil sanırım? Ya inandığınız gibi yaşayın ya da inandığınıza ters yaşamayın. Git söyle yatma istihare ye kötü çıkarsa ayrılmak istemiyorum istihare ye öyle kafasına göre her yatana gerçek çıkmaz kötü de olsa istiyorum de

Haram olduğuna inandığın şeyi neden yapıyorsun? İnsanlar ya yaşadıkları gibi olmalı ya oldukları gibi yaşamalılar. Öf...sizin gibilerden gına geldi bana! Büyük ihtimalle güyada kapalısın. En çok sevgili kolleksiyonu sizin gibilerde var. ( lütfen gerçek dindar insanlar üzerine almasın. Ama böyle olanlar çoğunlukta)
İş yerinde arkadaşım kapalı kız. Leopar desenli eşarp, tayt, popo şovu yapıyor. Üç ayda bir sevgili değiştiriyor, kolsuz tişört giyiyorum diye beni eleştiriyor. Çok rahat sende giysene dedim, yan dükkanın önünde adamlar oturmuş, onların önünde demire domalmış şekilde bana ciddi, taviz vermeyen ses tonuyla "ama ben kapalıyım mona abla "dedi. Adamlarda poposunu dikizliyor. Yemişim senin tessettürünü..

Kizlar konuyuda alakasi yok ama konuma pek cvp alamadim aramizda avukat varsa lutfen yardim ......

Madem yaşadıkların dini inancına aykırı geliyor sana kendini kötü hissettiriyor yaşama artı bir. Tamam gençsin ahlaki prensiplerin hormonlarınla çatışma yaşıyor ama bi seçim yapman ve sonucunda da birinin yokluğuna katlanman lazım

Bilmediğim için soruyorum ; istihare böyle isteyen kişinin istediğine uygulayabileceği bir şey mi? Insanların sadece kendi hayatı için yapabileceğini sanıyordum. Aileniz sanki ayrılmanız için bahane hazırlıyor gibi geldi.
Sevgilim var ama ele ele tutuşmak cıss olayına değinmek bile istemiyorm:duduk:

Ben anlamadım, sevgilinizle birlikte oldunuz diye evlenmek zorunda olduğunuzu mu hissediyorsunuz? Yoksa çok sevdiğiniz için ayrılmaktan mı korkuyorsunuz?

Başkasının yerine istihareye yapılmaz burada dini konular yasak ama istihareyi kendin yapman gerek öyle söyleyeyim

Haram işliyorsun bu yüzden istiharede kötü çıkacak, üstelik rüyaya yatan teyzen olacak, kötü çıkarsa da ilişkini bitirecekler
Ve sen bundan dolayı ağlamaktan helak oldun

Allahım, üzerime toprak atın...

Anneniz de universite mezunu herhalde
Sizdeki gunah haram tanimlariyla pek ortustu de onun istiare talebi
Boyle seylerle ugrasmayin

Back