Lütfen bana yardım edin boşanmak üzereyim..

Cok tanidik durum..aynilarini yaşıyorum...

Benimki ana kuzusu degil keske dinlese asırı basına buyruk evliliğimiz cok sallantida aileme göre bitti bana göre bitmek bilmiyo ((

Adam 30yasina gelmis bu yasdan sonra huy degistirmez. 7sinde neyse 70inde odur. bence cocukda yokken bosan. Evet diceksiniz bosan demesi kolay. arkadasin anlatiklarindan daha beterini yasadim sabrettim ne degisti hicc oyuzden basindayken stop demek en iyisi diye dusunuyorum. insan daha az yipranir eger cocuk olursa daha zor olucaktir...

Sen kocanı seviyormusun sevmiyormusun önemli olan o bence..Olgumlaşmamış erkek böyle durumda süreci yönetemez..Arada kalır.Karısı ezilen taraf olur...Ki kadında toy olduğundan yetiştiği aile terbiyesinden dolayı karşılık veremez saldırılara...Ben 42 yaşındayım.Ve bu süreçleri senin kadar olmasada biraz kıyısından yaşadım...Ezik buldularmı binerler tepene hayatım.En önce maddi manevi güçlü ol.Okumuşsun bir işe gir.Amannn, hemen çocuk yapma sakınn...Yazık olur çocuğa..Maddi manevi güçlen arkandan gelirse kocan gelir aaaa gelmezsede paşa gönlü bilir demi tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…