Lütfen bana yardım edin boşanmak üzereyim..

kader işte bazı şeylerde elimiz kolumuz baglanıyor...nasıpte bu gunlerı yasamakta varmıs bu tarz erkeklere sunepe lafı cuk dıye oturuyor kocamda dahıl artık aıle esın evdekılerde ancak akraban olarak kalır bunu anlasan yaaa nerde o zeka ...

aynen öyle azıcık zeka olsa zaten bunlar yaşanmazda işte :) neyse öyle işte sözler bir yerden sonra kifayetsiz kalıyor

şaka gibi ya sanki sevgilisinz faceden siliyr bunlar 17 18 yaş ergenlerde olur bu adam 30 yaşnda ne yapmaya clsyr?

Okurken tuylerim diken diken oldu bazen bnde isyan ediyorm ama bayadır burda okuduklrmı görünce sukrediyrm allaha.Ne insnlar var allahm kara çarşafa girmekle allaha yakın olduklarını zannediyorlar herlde.Bilmiyorm ama bu insanlarda vicdan oldugunu hiç mi hiç sanmıyorum.Bn esimle kaç defa ayrılmann eşigine geldim(arkadas cevresi ve geceleri takılması yüzüden) ne kayınvalidem ne kayınpedrm nede gorumcelerm bir kere beni suçlamadılar hep sen haklısın dediler,tabikide insanın yedikleri yuttukları oluyo ama bu kadarına pes yani..allah yardımcın olsun

Yillarca okuyabilmek icin ugrastim cok sukurde okudum memur oldum...
ve sizdeki bu cesarete sastim kaldim
üniversite okuyosun birakiyosun sirf evlenmek icin gercekten aklim almiyo evlilik koca kaciyomudu simdi cok mu iyi oldu yasitlarin okuyoken gencliklerinin tadini cikartiyoken sen koce kahri cekiyosun
eline ne gecti cok merak ediyorum umarim aradigini bulursun evliliginde...

Canım bende senin gibi üni öğrencisiyim evliyimde benimde eşimle aramda kültür farkı var ama hiç bi zaman bu konuda tartışmadk üstelik eşimin ailesiyle oturuyorum her insan kendi ailesini istiyor tabiki çok fazla tepki gösterirsen daha çok gider eşin annesine. Mantığına yatabilcek şekilde konuş derim ben bunun ne kadar kötü olduğunu biliyorum senin lafını dinlemezler ama annesi deyince hemen yapılır..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anne ve babam ayrıldı ank yalnız yaşıyordum. yalnızlıktan kurtulmak için seçtim evliliği. ama şimdi hhergün gözlerimi kapatıp yalnız yaşadığım günleri hayal ediyorum. kendi yatağımda uyandığım kendi mutfağımda oturduğum.

onun annesine birkaç defa söyledim gittim dedim böyle böyle oluyor. oda bana ne dedi bilyormusun ?. BEN EVLENDİRDİM GİTTİ EVLENDİKTEN SONRA KARIŞMAMA BENİ İLGİLENDİRMEZ !!!!.

işlerine gelince evlendirdim gitti işlerine gelince söyle yap oğlum böyle yap oğlum.

allaha cok sukur kı ben bu kadarıyla kaldım benden kotulerını yasayanlarda var...allah sabır versın cumlemıze
ne vıcdan ne merhamet nede ınsanlık var gunde mılyon kere tesbıh cekıp namaz kılsan sabah aksam sohbet dınlesen ne hacet rabbıme havale edıyorum sağolun

hayır anlamadığım bi insan niye oğlunun boşanmasını ayrılmasını isterki ve ortada cocukta var sizden boşanınca daha iyisini mi bulacak ki diyelim buldu o gelin onların ayaklarını mı yıkayacak bunlar hiç türk sineması da izlememiş heralde yada dünyaya at gözlüğüyle bakıyorlar ama yakındır attan düşmüşe dönmeleri allah verir cezalarını bu dünyada da diğer taraftada da

çarşaflı tabırı caızse bana dedıklerıne gore arlı namuslu evınde oturan calısmayan cocuguna kendı bakan bır es bulacaklar esıme onların kahrını cekcek deh dıyınce gıtcek cus dıyınce durcak bır robot arıyolar ıstedıklerı zaman ana avrat kufur etcekler karsı taraf suscak ıstedıklerı zaman uzerıne yuruycekler vs vsss kadının bır paket makarna ısteme hakkı yok onlarca erkek eve ne getırırse bana dedıkerı laf esın senı dovdumu sattımı nankormusum ben ıcıp sıctımı ılla bunlar olması gerekıomus bosanmak ıcın sahsıyetın saygının hıcbır onemı yok sız bana kufretceksınız ustelık soy adınızı tasırken .... Benı satılan kadın yapacaksınız benım genıs kocamda evet anne haklsıın dıycek kı en ufak hatam yokken kocama kul koleyken... Yok arkadasım katıl olmadıgıma dua edıyorum olurmusun oldururmusun cınsınden bunlar

hangi devirde kalmş bunların kafaları ki acaba boyle insanların hala olduguna sasırıyorm doğrusu, inanırmsn geçen yıl eşimin memleketine gittim ilk defa urfaya kapalı kıyafetlr aldm yanıma aman ne goriym eşimn akrabaları taytla ben kotla ben tunik tarzı tişörtler aldm yanıma onlar kısa badiler bi akrabasına gittik yatakları adam kendisi açtı resmen , kadın kadına gece gezmelerine flan cıktık, ben cok farklı seyler bekliyodum açıkçası tmM bizm burda gayet normal seler bunlar ama bn oralarda bunları beklemiyodm yani anlatmak istedgm artık doğu illeri bile cok fazla kadın erkek eşitliği yasıyo,kadın artık oralarda bile el üstünde tutuluyo ne diyorm adam karısına yardm etmek içn gitti yatakları yaptı ya bunlar bi paket makarna isteme hakkını bile kısıtlıyo kendi kızlarına yapılsa aynı şey nasıl olur acabaa bnce en iyisini yapmşsn arkadaşm kurtulmşsun onlardan gercektende kole arıyo bnlarr

doğu ınsanları daha çağdaş bunlardan bunlar anadolunun en taşdevri zihniyetini yaşayan insanlıktan nasbini almamış yaratıklardı çok çektim eşimle sıkıntım yoktu ama adaletlı olmaması sonraları benı suclamasına katlanamadım kotu soz duymadım ama ınkar etmesı çok ağrıma gıttı ben onun ıcın nelere katlanmıstım oysakı...nasıp hersey kader

allah daha beternden saklasın arkadasım bundan sonra karşına iyiler cıkar insallah bnm esimde anasını cok sever ne derse yapar ama allahtn kayınvldm oyle bi insan değilde dolduruşa getirmez simdi kendimi senin yerine koyuyormda ne kadar zor ya

su saatten sonra erkek lazım degıl bana ben tum samımıyetımle ınandım guvendım sevdım sevıldım hemde tapılırcasına...ama sevenden gordugum muamele bu oldu oglum bana yeter başkasına lzum yok aılem arkamda allaha sukur
Zor her kadın ıcın boyle vaka zor bazen kotu bır ruyadaymısım uyanacakmısım gıbı hıssedıyoruım ınanamıyorum ıcımde bulundugum durumu bırgun yasayabılecegım aklıma gelmezdı bızı yakından tanıyanlar sokta bıtmez bu sevgı olmaz ole sey dıyolar

Bende aynı sorunları yaşayıp boşanmayı düşünüyorum.ve bebeğim yokken ayrılmadığıma bin pişmanım.bebek olunca herşey zorlaşıyor herşey.Hayır diyemeyen bir koca ailesi ölmeden düzelmez bunu anladım ben.o yüzden çaba sarf etmeye değmez..Dünyaya br kere geliyoruz.böyle insanları çekiyoruz.benden ayrıldıktan sonra bile mutlu olmuyacağını bilmem kaç kez boşanacağını düşünüyorum kimse çekmez ana kuzusu bir kocayı.
sen şimdi çocuk olunca evine bağlanır diye de düşünebilirsin ben öyle düşünmüş hata etmiştim.bu sefer çocuğu da alıp götürcek ailesine.

konu sahini bosandimi acaba ne oldu bende ayni durumdayim simdi ve cok mutsuzum bu ana kuzu kocalardan nedir cektigimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…