kader işte bazı şeylerde elimiz kolumuz baglanıyor...nasıpte bu gunlerı yasamakta varmıs bu tarz erkeklere sunepe lafı cuk dıye oturuyor kocamda dahıl artık aıle esın evdekılerde ancak akraban olarak kalır bunu anlasan yaaa nerde o zeka ...şuanda görümcemim düğünü var akrabalarına rezil olmamak için birbirimize katlanıyoruz. en son söyledim ailenin karşısına çıkıp benim eşim benim namusum benim karım siz karşmayın diyebilirmisin dedim o da diyemem dedi. bende sen bilirsin o zaman dedim bu sözleri duyduktan sonra beyinde bitirmek çokta önemli değil. benim hem eşim hem ailesi üstümde eşim balkona ekeceğim sebzeyi bile ailesine sorar aileside söyle yap oğlun böyle yap der. alacağı kıyafeti nereden alacağını vs herşeyi :):) senin çocugun bu kadar çok söz dinlemez:)): bende aksine bu yaşıma kadar hep kendi bildiğimi yaptım hiç pişman olmadım sadece evliliğim tam bir fiyasko bide çok severek evlendik 4 yıl görüştk yedik içtik gezdik tozduk bana düğünüme 10 gün kala gerçek yüzlerini göstermeye başladılar ah o zamanda şuandaki gibi düşünebilseydim keşke ama görmem gereken şeyler varmış diyorum ne diyim :)
kader işte bazı şeylerde elimiz kolumuz baglanıyor...nasıpte bu gunlerı yasamakta varmıs bu tarz erkeklere sunepe lafı cuk dıye oturuyor kocamda dahıl artık aıle esın evdekılerde ancak akraban olarak kalır bunu anlasan yaaa nerde o zeka ...
1 yıl oldu üniversite mezunu. bende her zaman onu düşünüyorum kendi benliği yokmu geçen annesine gitmiştik ona göre ben yine surat asmışım. facebooktan beni silmiş engellemiş telefonundan ismimi değiştirmiş telefonunda benım resmım vardı onu değişmiş şaka gibi anlam veremiyorum. hem benim ailem yardım ediyor hemde onun ailesi. hiç bi zaman senin annen şöyle senin annen böyle demedim. geçen hafta annemin yanına gittiğimde telefonda kavga ettik gelme dedi bana. annnem gönderdi git kızım git diye. ertesi gün oda aradı gel diye. geldim beni otobüsten aldı annesinin evine götürdü. onlara açıklama yaptırdı eve geri getirdi. şaka gibi sen benim çekirdek ailemsin onlar benim geniş ailem diyor. kız kardeşinin evine doğalgazcılar geliyor koştur koştur gıdıyor kız yalnız kalmasn diye bizim evimize geliyor ben yalnızım ne biliyim anlam veremiyorum. maddi durumlarla alakalı olsa hiç birşey istemiyorum ne yiyyecek ne giyecek hiç birşey
şaka gibi ya sanki sevgilisinz faceden siliyr bunlar 17 18 yaş ergenlerde olur bu adam 30 yaşnda ne yapmaya clsyr?
ÇOK ZOR UMUDUNU YİTİRMENİ İSTEMEM AMA İMKANSIZ AİLE BAĞLILIGI IYIDIR AMA HAYATTA HERSEYI KUKLA GIBI AILE YONETIYORSA ORDA BIR SORUN BAŞLIYOR...
ÇOCUĞUMA KAHROLUYORUM PSIKOLOJIK TEDAVI GORUYOR COCUGUM BENDE AYNI SEKILDE
YIKTI BIZI ESIM 5 AYDIR AILESININ SEHRINE GITTI ORDA CALISIYO,YAŞIYO
SOZUM ONA BIZIM ICIN CALISIYORMUS ORDA AILESINN YANINDA ....
AILESI BU RADDEYE GETIRDI NE ZAMAN BIR ARAYA GELSEK YAPTIKLARI BIZI BU RADDEYE GETIRDI ONUNE GECEMEDI NE DIYOSUNUZ ESIME DEMEDI
NE KUFURLER NELER NELERR (ANNE VE 2 ABLASI BUNLARI DIYEN)
AKIL MANTIK ALMAZ HICBIR KADINDA NAMUSUNA LAF ETTIRMEZ
BANA ANNEME AILEMIN AILESINE KUFURLER VAR BEN BIR ERKEKTEN BU LAFLARI DUYMADIM BU YASIMDA
BIR KAYNANA 2 GORUMCE EVLILIGIMI SONLANDIRDI
ESIMIN GOZUNU NEYLE BAGLADILARSA NE GORDUGUNE NE DUYDUGUNA INANIO
VE BENI SUCLUYOR SEN SIZOFRENSIN DIYE
DAVAYI ACTIGIMDAN BERI BIR ALLAHIN KULUNDA CABA YOK!
1 KEZ BILE ARAYIP HATALARINDAN OZUR BILE DILEMEDILER
AILE BENI ISTEMEDI BASINDAN BERI
DAHA BOSANMADIK MAHKEMEDEN ILK DURUSMA TARIHINI BEKLIYORUM BUGUN YARIN BELLI OLCAK
ESIM AILEYI DURDURAMADI ONUNE GECEMEDIM KARIM O BENIM AGZINIZDAN CIKANLARA DIKKAT EDIN DEMEDIGI GIBI
BIRDE BENI SUCLADI HEP SEN UYDURUYOSUN OLE BISI DEMEDILER DIYE ŞOKLARDAYIM BUNU YAPANLARDA
DINEN EN ÇOK TAKVA YOLUNA GIDEN CEMAATE BAGLI INSANLAR ÇARŞAFLARIN İÇİNE GİRDİLER AMA RUHLARINI ARINDIRAMADILAR...
2.BEBEĞİMİ KAYBETTİM O INSANLAR YUZUNDEN YUVAM YIKILDI DARMA DUMAN BIR HALDEYIM AYAKTA DURMAYA CABALIYORUM
EŞİM OLCAK ADAM DAVAYI ACTIGIMI OGRENDIKTEN SONRA 3-4 KEZ ARADI SURATINA KAPADIM SENLE KONUSCAK BISEYIM KALMADI DEDIM...
SOYADINI TASIMAKTAN UTANIYORUM KARISININ ARKASINDA DURMAYACAK KOCAYI ISTEMIYORUM DEDIM VE BITIRDIM...!
NASIL BİR AŞKLA SEVGİYLE EVLENMİŞTİK OYSAKİ.... GÖRENLER PARMAK ISIRIYODU GOZUMUN BEBEGINE BAKARDI 1 LAFIMI 2 ETMEZDI
RABBIM BILDIGI GIBI ETSIN TOPUNU BIR INSAN EVLADININ UZULMESINEDE MI ACIMAZ COCUGUNU GORMEYE GELDI ANNELER GUNUNDE ...
25-30 KG VERMIS ŞOK OLDUM BU KADAR KINLIYKEN BILE BEN KIYAMIYORUM NASIL BIR VICDAN NASIL ANNE ABLA BU INSANLAR .... BURDADA COK KONU ACTIM ZAMANINDA AMA ARTIK ACMAYA KORKAR HALE GELDIM.DERTLEŞMEK ICIN KONU ACIYORSUN BAZILARI COK AGIR YORUMLAR YAPIYO... BENDE BOLE SEN GIBI DERT ORTAGI BULUNCA KONUSUYORUMDURUM COK ZOR YA CEKECEN YA BITIRICEN IYI KARAR VER...
anlamıyorumki kardeşim bir anlayabilsem. başka insanlarlada otursa konuşşa dersinki allahım bu adam ne akıllı ne zeki .)
.peki niye çalışmıyor mesleği ne
Yillarca okuyabilmek icin ugrastim cok sukurde okudum memur oldum...
ve sizdeki bu cesarete sastim kaldim
üniversite okuyosun birakiyosun sirf evlenmek icin gercekten aklim almiyo evlilik koca kaciyomudu simdi cok mu iyi oldu yasitlarin okuyoken gencliklerinin tadini cikartiyoken sen koce kahri cekiyosun
eline ne gecti cok merak ediyorum umarim aradigini bulursun evliliginde...
Canım bende senin gibi üni öğrencisiyim evliyimde benimde eşimle aramda kültür farkı var ama hiç bi zaman bu konuda tartışmadk üstelik eşimin ailesiyle oturuyorum her insan kendi ailesini istiyor tabiki çok fazla tepki gösterirsen daha çok gider eşin annesine. Mantığına yatabilcek şekilde konuş derim ben bunun ne kadar kötü olduğunu biliyorum senin lafını dinlemezler ama annesi deyince hemen yapılır..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allaha cok sukur kı ben bu kadarıyla kaldım benden kotulerını yasayanlarda var...allah sabır versın cumlemızeokurken tuylerim diken diken oldu bazen bnde isyan ediyorm ama bayadır burda okuduklrmı görünce sukrediyrm allaha.ne insnlar var allahm kara çarşafa girmekle allaha yakın olduklarını zannediyorlar herlde.bilmiyorm ama bu insanlarda vicdan oldugunu hiç mi hiç sanmıyorum.bn esimle kaç defa ayrılmann eşigine geldim(arkadas cevresi ve geceleri takılması yüzüden) ne kayınvalidem ne kayınpedrm nede gorumcelerm bir kere beni suçlamadılar hep sen haklısın dediler,tabikide insanın yedikleri yuttukları oluyo ama bu kadarına pes yani..allah yardımcın olsun
allaha cok sukur kı ben bu kadarıyla kaldım benden kotulerını yasayanlarda var...allah sabır versın cumlemıze
ne vıcdan ne merhamet nede ınsanlık var gunde mılyon kere tesbıh cekıp namaz kılsan sabah aksam sohbet dınlesen ne hacet rabbıme havale edıyorum sağolun
çarşaflı tabırı caızse bana dedıklerıne gore arlı namuslu evınde oturan calısmayan cocuguna kendı bakan bır es bulacaklar esımehayır anlamadığım bi insan niye oğlunun boşanmasını ayrılmasını isterki ve ortada cocukta var sizden boşanınca daha iyisini mi bulacak ki diyelim buldu o gelin onların ayaklarını mı yıkayacak bunlar hiç türk sineması da izlememiş heralde yada dünyaya at gözlüğüyle bakıyorlar ama yakındır attan düşmüşe dönmeleri allah verir cezalarını bu dünyada da diğer taraftada da
çarşaflı tabırı caızse bana dedıklerıne gore arlı namuslu evınde oturan calısmayan cocuguna kendı bakan bır es bulacaklar esımeonların kahrını cekcek deh dıyınce gıtcek cus dıyınce durcak bır robot arıyolar ıstedıklerı zaman ana avrat kufur etcekler karsı taraf suscak ıstedıklerı zaman uzerıne yuruycekler vs vsss kadının bır paket makarna ısteme hakkı yok onlarca erkek eve ne getırırse bana dedıkerı laf esın senı dovdumu sattımı nankormusum ben ıcıp sıctımı ılla bunlar olması gerekıomus bosanmak ıcın sahsıyetın saygının hıcbır onemı yok sız bana kufretceksınız ustelık soy adınızı tasırken .... Benı satılan kadın yapacaksınız benım genıs kocamda evet anne haklsıın dıycek kı en ufak hatam yokken kocama kul koleyken... Yok arkadasım katıl olmadıgıma dua edıyorum olurmusun oldururmusun cınsınden bunlar
doğu ınsanları daha çağdaş bunlardan bunlar anadolunun en taşdevri zihniyetini yaşayan insanlıktan nasbini almamış yaratıklardı çok çektim eşimle sıkıntım yoktu ama adaletlı olmaması sonraları benı suclamasına katlanamadım kotu soz duymadım ama ınkar etmesı çok ağrıma gıttı ben onun ıcın nelere katlanmıstım oysakı...nasıp hersey kaderhangi devirde kalmş bunların kafaları ki acaba boyle insanların hala olduguna sasırıyorm doğrusu, inanırmsn geçen yıl eşimin memleketine gittim ilk defa urfaya kapalı kıyafetlr aldm yanıma aman ne goriym eşimn akrabaları taytla ben kotla ben tunik tarzı tişörtler aldm yanıma onlar kısa badiler bi akrabasına gittik yatakları adam kendisi açtı resmen , kadın kadına gece gezmelerine flan cıktık, ben cok farklı seyler bekliyodum açıkçası tmm bizm burda gayet normal seler bunlar ama bn oralarda bunları beklemiyodm yani anlatmak istedgm artık doğu illeri bile cok fazla kadın erkek eşitliği yasıyo,kadın artık oralarda bile el üstünde tutuluyo ne diyorm adam karısına yardm etmek içn gitti yatakları yaptı ya bunlar bi paket makarna isteme hakkını bile kısıtlıyo kendi kızlarına yapılsa aynı şey nasıl olur acabaa bnce en iyisini yapmşsn arkadaşm kurtulmşsun onlardan gercektende kole arıyo bnlarr
doğu ınsanları daha çağdaş bunlardan bunlar anadolunun en taşdevri zihniyetini yaşayan insanlıktan nasbini almamış yaratıklardı çok çektim eşimle sıkıntım yoktu ama adaletlı olmaması sonraları benı suclamasına katlanamadım kotu soz duymadım ama ınkar etmesı çok ağrıma gıttı ben onun ıcın nelere katlanmıstım oysakı...nasıp hersey kader
su saatten sonra erkek lazım degıl bana ben tum samımıyetımle ınandım guvendım sevdım sevıldım hemde tapılırcasına...ama sevenden gordugum muamele bu oldu oglum bana yeter başkasına lzum yok aılem arkamda allaha sukurallah daha beternden saklasın arkadasım bundan sonra karşına iyiler cıkar insallah bnm esimde anasını cok sever ne derse yapar ama allahtn kayınvldm oyle bi insan değilde dolduruşa getirmez simdi kendimi senin yerine koyuyormda ne kadar zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?