21 yaşında hem üniversite öğrencisi hemde evliyim maddi durumlardan ötürü üniversiteyi şuanda dondurdum. eşim 30 yaşında ikimiz arasında kültür çatışmaları oluyor çok fazla tartışıyoruz bu tartışmalar çoğunlukla ailesi yüzünden çıkıyor anneme neden böyle yaptın neden surat astın babama neden bunu dedin niye böyle yaptın niye şçyle dedin bıktım artık annesınden babasından kız kardeşlerinden.evime arkadaşlarıma giyinmeme aileme herşeye karışıyorlar eşimde 30 yaşında olmasına rağmen hiçbirşey demiyor. artık dayanacak durumum kalmadı çocuk yapmak için bile onlara soruyor hamile kaldım boş gebelik çıktı bunu öğrendım kayınvalidemin evinde ağlıyorum evden çıktık bana dediki anneme babama neden surat asıyorsun. anne ve babam ayrı sürekli annem babam hakkında laflar yok onlar anne baba olsaydı ayrılmazlardı falan. en son annemin yanına gitmek için izin istedim gönderdi. telefonda diyorki sen anneme duua et o demeseydi göndermicektim seni. kafayı yiyeceğim artık ne yapacağımı bilmiyorum eşim çalışmıyor. sabah uyanıyor annesinin evine gidiyor evde sen ne yiyorsun ne içiyorsun soran yok ne kayınvalidem ne kayınpederim. iki gün önce evlerine gittik karpuz almışlar ekşi çıkmış yiyememişler dün akşam poşete koymuş benim evime göndermiş köpek gibi bana kendisinin yemediği şeyleri gönderiyorlar. bıktım artık dayanacak dermanım kalmadı hiç bir şeyden sevk alamaz oldum lüften yardımcı olunn