doktor henuz yeni deneemeye basladiginiz icin hormonlarinizda da problem olmadigi icin muhtemelen bi mudahalede bulunmayacaktir. yumurtlaama testleri eczanelerden hatta internet uzerinden bile alabileceginiz cok kolay testlerdir sadece uzerine idrarinizi yaparak yumurtlama gunlerinizi takip ediorsunuz sahsen ben kullanmadim ama yumurtladiim gunleri az cok takip edebiliodum kesin bugun oldu asla diemem ama az cok vucudunuzu taniosaniz sizde farkedersiniz. akintinizin kivami degisir hafifi gogus sismesi ve hassasiyeti yasarsiniz gibi. ya da hicbirini farkedemem derseniz en garantisi adet bitimi itibariyle 2 gunde 1 iliskiye girmek cunku sperm zaten 2 gun hatta saglikliysa 3 gune kadar rahim icinde yasayabiliyor. hemen olmasini da beklememek gerekio cunku stresde hamileligi etkileyen bi faktor dusunmeden oluruna birakmak lazim oldu mu bu ay olcak mi diye stres yaparsaniz hem adet oldugunuzda cok buyuk husran yasarsiniz hem de dedigim gibi hamilelik yolunuzu da uzatmis olursunuz. umarim en kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile kalirsiniz.Arkadaslar Merhaba; Ben 2012 Haziran'da evlendim. Yaklaşık 3 yıl hap vs. hiçirşey kullanmadan korunduk. 2015 Mart ayı itibariyle korunmayı bırakalım diye düşünmüşken adet gecikmesi başladı. Tedirgin olup hemen FSM Hastanesi'nde kontrole gittim. Hormonlar, kan değerleri, simir testi temiz çıktı. Hatta hormon testi sonuçların gayet güzel dedi. 2 AY, 2.5 AY geciktiği oldu.
Son adet günlerim 20 Nisan, 5 haziran, 4 ağustos, 10 Eylül ...
Ovülasyon testi falan hiçbişey yapmayı bilmiyorum, hamilelik adına hiçbişey içmiyorum bu
konudada ne yapılır hiç bilmiyorum. Adet düzensizliği olduğu için hesaplayamıyorum.
Bende evlat sahibi olmak istiyorum. Bana yapmam gerekenler için yardım edin Lütfen. Dr.a tekrar gideyim mi?
Canım, stesini çok iyi anlyorum. Ben de benzer yollardan geçtim. Doktora güvrnmek çok önemki her şyden önce. Doktorumun adını vermemi ister misin??Arkadaslar Merhaba; Ben 2012 Haziran'da evlendim. Yaklaşık 3 yıl hap vs. hiçirşey kullanmadan korunduk. 2015 Mart ayı itibariyle korunmayı bırakalım diye düşünmüşken adet gecikmesi başladı. Tedirgin olup hemen FSM Hastanesi'nde kontrole gittim. Hormonlar, kan değerleri, simir testi temiz çıktı. Hatta hormon testi sonuçların gayet güzel dedi. 2 AY, 2.5 AY geciktiği oldu.
Son adet günlerim 20 Nisan, 5 haziran, 4 ağustos, 10 Eylül ...
Ovülasyon testi falan hiçbişey yapmayı bilmiyorum, hamilelik adına hiçbişey içmiyorum bu
konudada ne yapılır hiç bilmiyorum. Adet düzensizliği olduğu için hesaplayamıyorum.
Bende evlat sahibi olmak istiyorum. Bana yapmam gerekenler için yardım edin Lütfen. Dr.a tekrar gideyim mi?
Canım, stesini çok iyi anlyorum. Ben de benzer yollardan geçtim. Doktora güvrnmek çok önemki her şyden önce. Doktorumun adını vermemi ister misin??
doktor henuz yeni deneemeye basladiginiz icin hormonlarinizda da problem olmadigi icin muhtemelen bi mudahalede bulunmayacaktir. yumurtlaama testleri eczanelerden hatta internet uzerinden bile alabileceginiz cok kolay testlerdir sadece uzerine idrarinizi yaparak yumurtlama gunlerinizi takip ediorsunuz sahsen ben kullanmadim ama yumurtladiim gunleri az cok takip edebiliodum kesin bugun oldu asla diemem ama az cok vucudunuzu taniosaniz sizde farkedersiniz. akintinizin kivami degisir hafifi gogus sismesi ve hassasiyeti yasarsiniz gibi. ya da hicbirini farkedemem derseniz en garantisi adet bitimi itibariyle 2 gunde 1 iliskiye girmek cunku sperm zaten 2 gun hatta saglikliysa 3 gune kadar rahim icinde yasayabiliyor. hemen olmasini da beklememek gerekio cunku stresde hamileligi etkileyen bi faktor dusunmeden oluruna birakmak lazim oldu mu bu ay olcak mi diye stres yaparsaniz hem adet oldugunuzda cok buyuk husran yasarsiniz hem de dedigim gibi hamilelik yolunuzu da uzatmis olursunuz. umarim en kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile kalirsiniz.
daha korunmayi yeni birakmissiniz mart 2015 cok eski bi tarih diil. dr cihangir en basindan tahlilleri yapip ona gore ilerlemek istemis anlasilan yanlis bi yaklasim diil en azindan esine spermiyogram yaptirsaydin keske hsg de cektirebilirdin tabiki ama ilk basta dediim gibi hicbisi yapmadan once yumurtlama gunlerini takip ederek iliskilerinizi duzenlemeye calisin bakalim. 1 sene sonunda hala olmuosa o zaman gidersin tekrar. guzel bi ornek diil belki ama komsum ne esinde ne kendisinde hicbi problem olmamasina ragmen butun hsg spermiyogram hormon testi vs yapildi hicbi problem yokk ama 1bucuk sene olcak halen hamile kalamadi. ama baska guzel bi ornek de hic doktora dahi gorunmeden ki hormonlarinda da gencliinden beri problem olan bi arkadasimda korunmayi birakip 6 ay gecsinde doktora giderim demesine rgmen 2.ayinda hamile kaldi ama o hic kafasina takmamisti nasi olsa doktora gitmem gerekcek hapi birakayim bi vucut toparlansin die konusurken 2. ayinda hamile kaldi hic beklemioduk. yani stres yapma olmuo olmuo die dusunmemeye calisİlk başta gittiğim dr. (İSMAİL HAKKI ÖZLER) hormonlarında sıkıntı yoksa adet düzenlemek için Doğum kontrol kullanırız dedi. Gittiğimde o dr. yoktu başka dr.a (CİHANGİR ÇAKMAK) gösterdim doğum kontrol'e başlama; kaç yıldır evlisin dedi 3 yıl dedim. Spermiyogram ve Hsg (Rahim filmi) istedi. Kime sorsam hsg çok zor, 1 yıl olmazsa verillir dediler. İlk gittiğim dr.a gittim yine sonuçlar için baktım yine CİHANGİR Bey. Ben tabi hsg ve spermogram yaptırmadığım için hatalı gibiyim. Dedi hani sonuçlar. Dedim hocam bi asistan gerek yok 6 ay dene olmazsa yaparız dedi. Ben nasıl istemişim senden hsg dedi. Biraz dene o zaman dedi. Çıktım bir daha da dr.a gitmedim. 6 ay olcak bu ay. Adetim kendiliğinden düzeliyor gibi ama hala gecikiyor. Düşünmeden edemiyorum.
Oğuzhan Daver’e gitmiştim ben Kadıoğlu hastanesinde. İyi bir doktor kesin yardımcı olur.Çok sevinirim.. Her ay acaba bu ay mı falan diye bekliyorum. Sürekli aklımda iyice taktım kafaya bu durumu. İyi bir doktor yardımcı olur mu dersin ?
daha korunmayi yeni birakmissiniz mart 2015 cok eski bi tarih diil. dr cihangir en basindan tahlilleri yapip ona gore ilerlemek istemis anlasilan yanlis bi yaklasim diil en azindan esine spermiyogram yaptirsaydin keske hsg de cektirebilirdin tabiki ama ilk basta dediim gibi hicbisi yapmadan once yumurtlama gunlerini takip ederek iliskilerinizi duzenlemeye calisin bakalim. 1 sene sonunda hala olmuosa o zaman gidersin tekrar. guzel bi ornek diil belki ama komsum ne esinde ne kendisinde hicbi problem olmamasina ragmen butun hsg spermiyogram hormon testi vs yapildi hicbi problem yokk ama 1bucuk sene olcak halen hamile kalamadi. ama baska guzel bi ornek de hic doktora dahi gorunmeden ki hormonlarinda da gencliinden beri problem olan bi arkadasimda korunmayi birakip 6 ay gecsinde doktora giderim demesine rgmen 2.ayinda hamile kaldi ama o hic kafasina takmamisti nasi olsa doktora gitmem gerekcek hapi birakayim bi vucut toparlansin die konusurken 2. ayinda hamile kaldi hic beklemioduk. yani stres yapma olmuo olmuo die dusunmemeye calis
Cok guzel solemis daha da solicek bisi yok emin ol :)Cihangir Hoca'da, İsmail Hoca'da alanlarında müthiş dr.lar bence. Zaten o kadar çok ilgilendiler ki. Benim her zamanki telaşımdan konuşamamamdan, panik olmamdan, kendimi yeterli olarak anlatamamdan kaynaklandı bu durum zaten. En son '' Bacım bu ne böylee hamile değilsin test yapma artık yeteer'' dedi Cihangir Hoca. Acele etmicek, haftada 3 kez birlikte olmaya özen gösterecek, stres yapmayacakmışım. Dili de gönlü de muhteşem dr.'un daa işte. Sabredemiyor muyuzz ne :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?