Lütfen bana da akıl verin arkadaşlar :(

S

sweat_girl77

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi sweat_girl77
Arkadaşlar,çok kötüyüm.Ne yapcağımı,ne yapmayacağımı hiç bilmiyorum.Ben kimim? Kendimi bile çoktan unuttum.Benim de sorunum aşk ama aynı zamanda okul,arkadaşlarım ve sınıfımı da etkiliyor.

Nerden başlayacağımı bilemiyorum.Liseye başlamadan başka başka düşüncelerim vardı.Daha pozitiftim.Daha mutluydum.Eski günlerimi çok özlüyorum.O zamanlar tek derdim sadece derslerdi.Şimdi hayatım çok karmaşık.

Ben 17 yaşında bir kızım ve şu an lise 3 teyim.Lise 2 deyken aynı sınıftan olduğum bir çocuktan hoşlanmaya başladım.Çocuk çok iyi ve çok sessiz görünüyordu.Başta o beni peşinden koşturdu maalesef sonra ben gidince o peşimden koşmaya başlamıştı.Öyle böyle derken çıkmaya başladık,çıkınca peşimde koştuğu gibi olmamıştı ve gene bana verdiği değer azalmıştı.Ayrılmak zorunda kalmıştm bu böyle olmaz diye ama sonra gerçekten çok peşimden koştu.Benim için çok şey yaptı.Aynı sınıftaydık arkadaşları bunu eleştirirdi tabi öncesinde benim önce onun peşinden koştuğumu ve ben geri çekilince bu çocuğun bana iyi davrandığını bilmiyorlrdı ama olsun mutluydm artk dğer grüordum ama grçkten çok fedakarlıklar ypmştı eskisi gbi değildi onun beni cidden sevdiğine innmştm ve çıkmya bşladık

Çok gzldi hrşy ama araya yaz tatili grmşti hiç buluşamamştık gnede okullr açldıında ona krşı hssettklerm dğişmemşti,her zmn ii dvrndım, o da bu sne okulun ilk haftalarında iyi davrandı bana ama soğuktu sonra gene davranşları dğişti eskisine döndü ve bni bıraktı,bnden ayrldı,bu bana çok koymştu ama üzülmemiş,çoktan unutmuş gbi dvrdndım üstelk aynı sınftyz o da öle dvrndı onu bilemiorm ama ikimizde mutluyuz gbi görnmye çlşıorduk ayryken.

Birkaç ay sonra bana tekrar ,son ve bir daha ayrılmamak üzere teklif etti,gne pşimden koştu,hyr ddğim halde bırakmıordu bni
bnde üzülüordum,onu seviordum,rol yapsam da unutamamştım,çok dil döktübir dha pişman olmayacağımdan bna lise aşkı gözüyle bakmadığından hatta sözlenmek istediğine dair çok kesin konuştu bnde maalesef ona innadım kandım tekrr kblettm çkmya bşladık gne iiydi bşta herşy ama sonra tekrr eski haline döndü ben onu bir neden bulmadan bırkmk istemedm aslnda bile bile bırkmk istemedm

Çnkü ayrldıımızda bnmle uğrşacağını,bni ortak arkadaşlrımla kıskndıracağını bliyordum kaldıramazdım bunu ama öle bir hale gldiki nsl görmedm nsl çktm nsl tanıyamadım kızdm kndime,bişy oldu bni en ykn arkadaşına sattı arkadaşlrınn içnde küçk düşürdü ve hiç üzlmedi,yüzüme baka baka güldü tbki ayrldım içten içe kötü görünsemde onu takmamaya çalştm

Sonra şmdi lise 3te ve aynı sınıftyz ya 2.dönm bşlaynca dış görüşüme dikkat ettim erkklerle onn kızlrla yptıı gbi bnde samimii olmaya bşladım onn svmedii tartştıı iki erkk var onlrla takldım tbki gördü htta bni br çocukla kolkolaykende gördü btün snf gördü geziye gtmştkte:)

Yeni takıldığım çocuk bilmiyorum nebileym bna teklf etti kbl etmedm ama samimiyz ii br çocuk aslnda kullnmıorm tbiki ama eski svglm kızlrla samimi olnca bnde ylnz klmk istemedm onn bni kısknmasını acı çekmesini özlemesini istdm sonra bir ortak arkdşımız var bu arkadaşıma bni br iki hfta önce çok sormuş bu arkadaşımla konuşrkn ondan da hiç bahsediyormuyum ben bşkalrıyla çkıormuyum fln die arkdşm bişey dmemş gelip bana söyledi napaym fln die sordu bnde ddm artk yeni çocuktan hoşlndıımı syle ama bnu bnm bile bile söylettrdiğimi çaktrma ddm sylemş arkdşm.

Çocuk bşta üzlmş sonra sinr glmş arkdşma demş artk bnle knşma die snra özr dilemş arkdşmdan ve lafı çevrmş bnde onu svmiordum unuttm ona o çocukla mutluluklr demş arkşmda nie soruorsun hep o zmn demş o da eski günlern hatrına demş snra da arkdşıma msjta knuşrlrkn bnm nebçm br kz olduğumu,ondan ayrlr ayrlmaz o çocuun kucağına gttiğimi syleymş kötü oldum neypcğımı bilemedm

Snra snfta frkettmki bn ne zmn br çockla knşsam o da kzılrla annda knşuordu bna inat ypıormş gbiydigbiydi gçn hftada arkdşıma o çocukla çıkıpp çıkmadığımı sormş htta çıkckmı çkıormu çktmı gbi hep sormş sevnmştm arkdşımada hiçbşy söyleme bnm hkkmda mrk etsn demştm her nse bu cuma da kvga ettler snfta tenfsste ama snf az kşiydi eski svglmle takldıım çocuun en ykn arkdşı kvga etti

ama snki bnm yzmden olmş gbi gstrrdi dyanamadm ya o arkdş eski svglmn arksndan knşuormşş gçn sneden beri öleydi htta eski svglm bnle çıkrkn o çocukla kvga etckti nerdeyse ama eski svglm hiç uyarmıor hrkesi,br arkdşı glip bna yazıklr olsn ddi ddm bnle alakası yok takldıım çockla bile kvga etmedi ddm sn bnu nsl sölrsn bşy blmeden knşma ddim dnlmdii bna ağır gldi bu laflrı kldıramadm arkdşlr

Üstlk eski svglmde suspus bu konuda bşy demior arkdşlrıma bnm yzmden olmadıını sölemş ama arkdşına gne hiç sus demior bile npcğımı blmiorm takldıım çockta brdha byle bşy olursa onla kvga etckmş en yakn arkdşnn yannda durmk zorndaymş kvga etckler kesn,englymiorm bnm yzmden diilse bile hrkes öle dşüncek gne zten eski svglmi ii masum bliolr bni kötü bliolr hrkes yaşadklrımı blmior gne kvga edrlerse bnide krştrmalrını istemiorm geçmşte yptım br aptllk ama snf bna bnu htrltıor

Hep zten unutamıormda napcğımı blmiorm arkdşlr,eski svglmle yeni takldıım çock kvga edrse bn neyprm çockla ilşkmde kesmek istmiorm bu çocuk snfta erkklrdn tek knştuum gvndiim insn,eski svglmide svndrmk istmiorm.
Biliyorum ne derlerse desinler takma dicksnz ama nsl takmam öle br knşuorlki,snfta kvgayı ayyrrkn bile erkkler br kız içn dğmez ddiler bn snfta vrkn dyanamdım çktım dışrı eski svglmde hiçbşy demior bna laf gtrdi gne bktm artk npcam bn arkdşlr şmdi okuyan okumayan hrkese tşkkr ederm senağlama
ve şunu da öğrndmki hçkmsye innmayn,gvnmyin neolursa olsn,kmsye grekenden fzla dğer vrmeyin,hiç acımayn hele erkklre hiç

Son düzenleyen: Moderatör:
neden bu harfler bu kadar eksik. okurken zorlanalım diye mi...

erkklerdn hayr gelms cnm salla gitsnlr
-tatlicadiarzu-

okumadım bile sinirden....

amaaaan universtede kimler cikicak akrsina ne bu acele salla gitsin degmez bile uzulmene erkekler lisede iken cok aptal oluyolar valla kendini uzdugune degmezler. derslerine odaklan sen simdi erkeklerle ugrasma bosuna.
birak yesinler birbirlerini sen hic umursama ne kiskan ne kiskandir o taraklarda bezin olmasin.

kusura bkmayn o kadar kötüyümki hzlı hzlı yazdm :s

güzelim son kısımları okumadım ama sana şunu diyim
bu aşk meşk işlerini bırak ve hayatına bak,derslerine bak.lise dönemi öss için çok önemli bir dönem..ne yaptığını bilmeyen bir öyle bir böyle bir insan için hayatını heba etme
sen koşmuşsun peşinden hoşuna gitmiş.sonra bırakmışsın kıymete binmişsin.birlikte olmuş.sonra sen onun oldun ya kıymetin kalmamış.bu böyle kısır döngü halinde sürüp gitmiş..
ileride bunlara güleceksin ama daha çok gülmek istiyorsan kendini derslerine ver..hayatta bu aşk meşk işlerini düşünmen için önünde uzun zaman olacak
senin için başkası değil sen önemlisin

canım bence hayatına şöyle bir dışardan bakma zamanın gelmiş senin... bence artık derslerine de biraz önem versen çok daha iyi olacak... bu karmaşada kaybolmak yerine birkaç yıl sonra hayatında neler olmasını istediğine karar ver ve o yolda yapman gerekenleri yap...

okuycam diye basim döndü kiz. :bbo:kafamçokkarıştı
üzüldügün seye bak canim. simdiden bu kadar düsünürsen ilerde ne yapcan canim be. daha karsina kimler cikacak. hele sen birazcik sabret, okulunu bitir.
ilerde bunlara üzüldügüne cok üzüleceksin.

Çok teşekkür ederm arkdşlr ama snfmda rht dğilm,hrkes bilip bilmedn bşyler içn yorum ypıor,hrkes hrkesi rezl etmk ezmk pşinde,suçsz olduğum hlde suçlıu gösteriliorm ki bn bu snfta hiçkmsye kötülüğüm olmamştr ama eski svglmle br ayrılıp br barşmam yüznden ve onn bnm br zmnlr çok pşimdn koşması yzünden özllkle erkkler bnim kötü olduğumu dşnüolr artk,bıktm kmsye anltamıorm,eski svglm bna laf getirtior,buna çok sinrlnior ve üzülüorm:KK43:

çoğu insan balık hafızalıdır.kolay unuturlar merak etme
ooooooo seni daha ne doktorlare ne mühendisler isteyecek
kala kala o na mı kaldın

Yaw arkadaslar allah askina dogru düzgün okunur bir sekilde yazin suraya ya...
Bunu okuyacak insanlara biraz sayginiz olsun...:nazar:

Yaw arkadaslar allah askina dogru düzgün okunur bir sekilde yazin suraya ya...
Bunu okuyacak insanlara biraz sayginiz olsun...:nazar:

dediğim halde aynı şekilde devam ediyor... bende bu şekilde yazmaya devam ettiği için, yorum yazmamaya karar verdim..

dediğim halde aynı şekilde devam ediyor... bende bu şekilde yazmaya devam ettiği için, yorum yazmamaya karar verdim..

Keşke herkes böyle yapsa da, konu açarken kişiler daha dikkatli davransalar.

daha 17 yasindasin bu konulara kafa patlatacak daha cok zamanin olacak...
yasinin güzelligini yasaman gerekirken neden bunlari düsünüyorsun...
su anda düsüncen derslerin, öss sinavi felan olmali...
ilk önce kendine yatirim yapmalisin...
egitimini düsünmelisin...
erkekler, ask bunlar zaten yine olucak hayatinda...

fikir vermek isterdim ama ortada sorun olarak görebildiğim tek şey güzelim türkçemizin katliamı....:1no2:

türk dil kurumu sizi bağışlasın !!

bence sen böyle şeylerle uğraşacağına biraz türkçe çalış. önünde çok önemli bir sınav var, bu türkçeyle girersen o sınava,çok vurursun kafanı duvarlara.(muhteşem bir kafiye oldukaydirigubbakcemile3 )

emin ol, üniversiteye gittiğinde ( tabi bu sorun etmen gereken şeyleri sorun ettiğinde olacak gibi görünüyor;türkçen gibi.) bırak sevgilini, arkadaşlarınla bile görüşmeyeceksin. o yüzden bırak bunları da derslerine, sınavına odaklan.

X