Eski okulumdaki arkadaşlarımla sorunlarım ve yeni okul hayatım..??

Canım seni cidden iyi anlıyorum bende yasadım bunu, yaşıtız ayrıca.

Bence sen gercekten insanları kırmamak onlara yardımcı olmak istiyorsun ama işte herkes sen gibi değil. Özel okuldakilerle devlet okulundakiler gercekten farkediyor. Bence sen yeni okulunda kendin ol yeter zaten kesin kafa dengi bir grup bulup kaynaşabilirsin ayrıca çekingen de olma,tanış başkalarıyla. Zamanla özgüveninide geri kazanacağına inanıyorum ben :) Belki yanlış düşünüyorum ama biraz şık olduğunda insanlar zaten bakıyorlar sana bu gerçekten insanda güzel bir duygu yaratıyor.:2:

tşkkr edrm cnm :KK66: son dediğine bende çok katılıyorum yani gnelde dış görünüşe göre eleştiri yapıolr genelde kızlar yapıo bnu erkekler böyle şeylere pek dikkat etmiolr kendi aralarnda :KK66:)

Öncelikle seni kınıyorum tatlım :KK45: Kelimeleri tam yazmak bu kadar mı zor? Ana dilimizi korumak? Lütfen yapmayın böyle şeyler.Gerçekden çok itici oluyor.
Sen çok taviz vermişsin.Herkes öyle değil tabiki ama genelde özel okula gidenler şımarık oluyor.Bu haliyle arkadaşlık ilişkilerine de yansıyor.Sen kendin ol yapmacık olma.Zaten illa ki bir sıra arkadaşın olucak.Onunla başla konuşmaya ben yeniyim okulu gezdirir misin diye teklif edebilirsin.Sonra önündekiler,arkadakiler derken tüm sınıfı tanırsın ve illa biriyle samimi olursun. :)

ewet alışkanlık canım ya malesef unutuyorum hep düzgün yazmayı.. evet iyi niyetimden dolayı çok taviz verdim ve bu hatayı sürekli tekrarladım.. haklısın canım teşekkür ederim :KK66:

Rica ederim canım! öyle insanlara ezdirme kendini yeter ki :KK61: özel okul konusunda haklısın aslında bizim okulda da genelde sonradan zengin olmuşlar doluydu :44: küçükken ezilip sonradan daha iyi bir refaha ulaşan gençlerde genellikle bu kompleks durumu oluşuyor bence! eğer onlar değilse de aileri öyle sonradan görme durumunda oluyor, onlara da yansımış oluyor anne babalarından. sonradan görme derler ya öyle bir durum yani.
benim öyle arkadaşlarım vardır '' ay şunun ayakkabısına bak hele kıyafetiyle hiç uymamış:63: pazar malı sanırım ben falanca markadan başka bişey giymem! ''
ha ha ha güleyim bari ben senin çarık giydiğin zamanlarını hatırlıyorum sen ne çabuk unuttun da şimdi insanları beğenmez oldun diyesim gelir ama o zaten karşıdakini ezmiştir ben de aynısını yapmış gibi olmamak için bişey demem ama demek isterim :KK34:

Haklısın canım tekrar çok teşekkür ederim :KK66:

X