• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana bir Yardım !

Merhaba arkadaşlar

Çok yakın olmayan bir arkadaş /aynı zamanda akraba ama çok yakından değil

Çocukluğumuzda tatillerde pikniklerde bayramlarda çok zamanlarımız geçmiştir birlikte.. .

Büyüdükçe tabi eskisi kadar görüşmeler olmuyor araya mesafeler giriyor.. artık sadece bayramlarda yada birde sosyal paylaşım sitesinde denk gelirsek öyle görmüş oluyoruz birbirimizi

sonra ben evleniyorum düğünüme sadece annesi ve babası geliyor o arkadaş ! gelmiyor anneside işten geldi çok yorgundu diyor bana düğünde sorduğumda ..

evlendiğimden beri
bir bilemediniz iki defa sosyal paylaşım sitesinde konuşmuşluğmuz var

sonra bir bakıyorum beni o malum sosyal paylaşım sitesinden silmiş ve ben evleneli 1seneyi geçmiş birgün farklı bir numarayla

arayıp beni filanca tarihte evleneceğini söyleyip düğününe davet ediyor

bende benim düğünüme gelip gelmediğini hatırlattım kendisine ..cevapları çok yorgundum işten geldim .. işten direk gelemedim o üstümle .. tarzında bahaneler üretiyor ..

açıkcası ben ilk defa bu kadar kırıcı oldum böyle bir konuda birine karşı gitmeyeceksem sessiz kalabilirdim normaldede o şekilde geçiştiririm .. ama ben ne yaptım

bunlar bahane değil gelmeliydin beni o gün yanında isteyecek kadar değerliysem senide ben görmeliydim yanımda felan dedim sonra o günün doğumgünüm olduğunu söyleyerek bilmiyorum canım söz veremem şeklinde geçiştirdim .. tarzım olmadığı için bu söylem bana da garip geldi ama çok samimi olmasakta son yıllarda demekki beklemişim onu görmek istemişim ki böyle bir çıkış yapmama sebep olacak kadar içerlemişim onu anladım

şimdi o gün doğumgünüm ve bana dün mesaj atmış düğüne 2 gün kala kınaya 1 gün kala

bende ne düğününe ne kınasına gitmek istemiyorum ama geri mesajla ne yazacağıma karar veremedim

kırıcı olmak istemiyorum daha fazla ama şuna da anlam veremiyorum sizce haksızmıyım

benim düğünüme gelmeyip beni kendi düğününe ısrarla gel lütfen geliceksin dayanamazsın sen gel telafi ederim düğün sonra yemeğe çıkcaz yemek ısmarlıcam felan gibi saçma ısrarları ne bileyim bi tarafım kızıyor bir tarafım abartıyorum mu acaba diyor

kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum o gün için eşimle planlarımız var doğumgünüm olduğu için ama ona ne yazmalıyım geri çevirirken kırmadan onu bilemedim

bana bir el atabilirmisiniz rica etsem bir saçma ikilem halindeyim :)

gitmek ve herhangi bir sebeb sunmak zorunda degilsin...ama illada cevap yazcam dıyorsan....cok ters bir gune geldi dogum gunum ve esim plan yapmis yinede vakit bulubilirsem ugramaya calisirim dıyebilirsin...

Seni neden face'den silmiş ki. Şimdi niye düğününe çağırıyor? Seni çok önemseseydi face'inden niye silsin ki?
Kendi kararın bilemem ama ben olsam gitmezdim.
Ha belki hatasını anladı, düğün bahanesine telafi etmek istiyor alabilir ya da takı için olabilir, bilemem. ama bana böyle bir şey yapılsaydı ben kırılırdım.
senin düğününe gelmeme bahanesi de çok tuhaf: "yorgundum". Keşke başka bir şeyi bahane gösterseymiş.

onuda sordum ben face değiştirdim kapattım açtım biri vardı felan filan birşeyler söyledi

çok üstüne düşmedim onun ama ne bileyim gelmediysen düğünüme kartımı bırakırsın gerisini bana bırakırsın ısrar niye dimi

aynısını yapmış olsam beklemezdim niye gelmiyor diye de küsmezdim ..

bende aynı şekilde kırıldım ve gitmek istemiyorum .. bahane bahane olalı düğün için böyle bahane görmedi :))

ona işten direk gelseydin dediğimde o üstümle gelemezdim yetişemezdim düğün ki akşam düğünü ..

kızlar eşimin doğumgünüm için plan yaptığını

gelemeyeceğimi söyledim mesaj ile mutluluklar diledim

saol tatlım nice mutlu yıllara felan yazmış

sonra arada bir mesajlaşma sonrası mutluluklar öpüyorum seni dedim...

bugün planın yok dimi en azından kınama gelebilirsin yazmış

Allahım sınıyor bu kız beni yaaa:1::1::1:

Cevap yazmayın, düğün günü gitmezsiniz olur biter. Açıklama yapmak zorunda değilsiniz.

Benim de en yakın arkadaşım nişanıma gelmemişti. Babamla aralarında bir mevzu olmuştu, gelmemem daha doğru düğününe gelirim dedi. Ben de tamam dedim nasıl istersen. Ama kendisinin planları başkaymış. Bir arkadaşıyla İstanbula gitmiş, bana da bahane uydurmuş yani. Ömür boyu içerleyeceğim buna, zaten o günden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı.:ssz:

onuda sordum ben face değiştirdim kapattım açtım biri vardı felan filan birşeyler söyledi

çok üstüne düşmedim onun ama ne bileyim gelmediysen düğünüme kartımı bırakırsın gerisini bana bırakırsın ısrar niye dimi

aynısını yapmış olsam beklemezdim niye gelmiyor diye de küsmezdim ..

bende aynı şekilde kırıldım ve gitmek istemiyorum .. bahane bahane olalı düğün için böyle bahane görmedi :))

ona işten direk gelseydin dediğimde o üstümle gelemezdim yetişemezdim düğün ki akşam düğünü ..

Biri var diye face'i değiştirdiyse, nasıl diğer arkadaşlarını eklemek için istek gönderdiyse sana da yeniden istek gönderebilirdi. Çok da takma bu düğünü kafana, bunu için hayatını zindana çevirme. Değer verene değer verilir. Senin düğününe gelemese de çiçek gönderebilirdi ya da telgraf çekebilirdi ya da annesiyle babası "kusura bakma gelmeyi çok istedi ama gelemedi. bu gün mesai yapıyor da" falan derdi. Ne o öyle "yorgun" bahanesi.
Madem doğum günün, git sen de en güzel gününü eşinle, sana değer veren kişiyle geçir. Ben olsan gitmezdim. Ben şöyle düşünüyorum: Eğer gitmezsen ona hatasını düşünmesi için bir fırsat vermiş olursun. Ve seninle gerçekten düğünden sonra da görüşmek istiyor ve arkadaşlığınızın bitmesini istemiyorsa yine arar seni, özür diler ve görüşürsünüz.
eğer gidersen hatasını anlayacağını düşünmüyorum. Aynı pişkinliğe devam edecektir.

Son düzenleme:
çok garip tam tersi olsa benim yüzüm olmazdı onu düğüne davet edip üstüne ısrar etmeye yani

bu ne rahatlık anlamış değilim :S

aynen yani ne sanıyor karşısındakini enayi mi?????
çok arayı düzeltmek isteseydi gelirdi hediyesini alıp evine,özrünü dilerdi,hiç değilse bu günler için yüzü olurdu...

ben olsam çok kırılırdım
bence kınası için bişey yazma
gitmezsin olur biter
ısrar için aklıma çok arkadaş göstermek için yaptığı geldi
yine de günah almıyim de:27:

bence de kınaya falan da gitme ne kaybedersın ki,kimi kaybedecen ki,biterse bitsin arkadaşlığın boşverrrrrrrr...

Valla arkadaşım benim yaşadığım olayı aynen yazmışsın. Düğünüme gelmeyen benimle iletişimini kesen "akrabacığım" daha sonra sosyal paylaşım sitesine ekleyip oradan mesaj attı bana düğünüme gel diye. Tamamen maddi beklenti başka hiçbirşey değil. Bende tabiki gitmedim.
Bence kendine şu soruyu sor bu kız iyi gününde kötü gününde yanında olmamış bundan sonra olacağı meçhul neden düğününe gidesin?

doğumgünü planımızın bu akşamdan 2 günlük bir tatil şeklinde olacağını söyledim gelemiyorum dedim..

ne kınaya ne düğüne gitmeyecektim

bu akşam planın yok galiba şeklinde alaycı imasına karşılık bende bu şekilde cevap verdim

anlayamıyorum çok itici bu tavrı

ben evleniyorumun havasıysa ben evleneli 1.5 yıl oldu yani :)) ben gördüm bizzat yaşadım :)

takıysa annemler gidip takacak zaten.. beni saf sandı heralde dediğiniz gibi çünkü normalde bu kadar sert bir tavrımı

hiç görmemiştir ki başta dediğim gibi hiç bu kadar kırıcı olmamışımdır bu tarz konularda ..

kızlar eşimin doğumgünüm için plan yaptığını

gelemeyeceğimi söyledim mesaj ile mutluluklar diledim

saol tatlım nice mutlu yıllara felan yazmış

sonra arada bir mesajlaşma sonrası mutluluklar öpüyorum seni dedim...

bugün planın yok dimi en azından kınama gelebilirsin yazmış

Allahım sınıyor bu kız beni yaaa:1::1::1:

bence de sınıyor gibi bi hali var :3: saçma bi nedenden dolayı faceden silip eklememiş, düğüne gelmemiş. ki belirtmişsiniz çok yakın olmadığınızı. ona rağmen bu kadar ısrar etmesi de enteresan. arayı düzeltmek isteyen insan kendi düğün zamanında sümük gibi yapışmak yerine düğüne gelemediyse sonradan ev görmeye gelebilir ya da arayıp gelemedim kusura bakma tebrik ederim falan demesi lazımdı. ayrıca asıl takıldığım konu akrep burcusunuz dimi? bi yazıyı okumaktan kesinlikle özelliklerini taşıdığınızı düşündüm :1: yanlış anlamazsınız umarım. hatta yapılanı unutmamanız çok iyi :21:

bence de sınıyor gibi bi hali var :3: saçma bi nedenden dolayı faceden silip eklememiş, düğüne gelmemiş. ki belirtmişsiniz çok yakın olmadığınızı. ona rağmen bu kadar ısrar etmesi de enteresan. arayı düzeltmek isteyen insan kendi düğün zamanında sümük gibi yapışmak yerine düğüne gelemediyse sonradan ev görmeye gelebilir ya da arayıp gelemedim kusura bakma tebrik ederim falan demesi lazımdı. ayrıca asıl takıldığım konu akrep burcusunuz dimi? bi yazıyı okumaktan kesinlikle özelliklerini taşıdığınızı düşündüm :1: yanlış anlamazsınız umarım. hatta yapılanı unutmamanız çok iyi :21:

evet akrep burcuyum kolay kolay yapılanı unutmam unutamam detaylara çok takılırım .. :)

bende tamamen sizin gibi düşünüyorum

herşey bir yana düğünden sonrası vardı arayıp sorabilirdi gelinip gidilebilirdi ama hiçbirisi olmadı bende niye gelmedin diye sormadım

sonra sosyal paylaşım sitesindeki konuşmalarımızda .. gerçi topu topu 2 kere konuştuk .. mesafeliydim yani..

komik geliyor sonra hiçbirşey olmamış gibi kankaymışız gibi gelirsin dayanamazsın felan .. yemek ısmarlıcakmış düğün sonrası

hay Allahım ya ..

Haketmediğini düşünüyorsan tabiki gitme ben olsam gitmezdim insajın gerçek yakınları düğünde ve ölümde belli oluyo arkadaşım boşver mutluluklar dilerim mesajını yaz ve doğumgününü eşinle en güzel şekilde geçirmeye bak

en güzel cevap cevapsızlıktır bence. hem polemiğe girip kendi canını sıkmazsın..

Back