Merhaba arkadaşlar
Çok yakın olmayan bir arkadaş /aynı zamanda akraba ama çok yakından değil
Çocukluğumuzda tatillerde pikniklerde bayramlarda çok zamanlarımız geçmiştir birlikte.. .
Büyüdükçe tabi eskisi kadar görüşmeler olmuyor araya mesafeler giriyor.. artık sadece bayramlarda yada birde sosyal paylaşım sitesinde denk gelirsek öyle görmüş oluyoruz birbirimizi
sonra ben evleniyorum düğünüme sadece annesi ve babası geliyor o arkadaş ! gelmiyor anneside işten geldi çok yorgundu diyor bana düğünde sorduğumda ..
evlendiğimden beri
bir bilemediniz iki defa sosyal paylaşım sitesinde konuşmuşluğmuz var
sonra bir bakıyorum beni o malum sosyal paylaşım sitesinden silmiş ve ben evleneli 1seneyi geçmiş birgün farklı bir numarayla
arayıp beni filanca tarihte evleneceğini söyleyip düğününe davet ediyor
bende benim düğünüme gelip gelmediğini hatırlattım kendisine ..cevapları çok yorgundum işten geldim .. işten direk gelemedim o üstümle .. tarzında bahaneler üretiyor ..
açıkcası ben ilk defa bu kadar kırıcı oldum böyle bir konuda birine karşı gitmeyeceksem sessiz kalabilirdim normaldede o şekilde geçiştiririm .. ama ben ne yaptım
bunlar bahane değil gelmeliydin beni o gün yanında isteyecek kadar değerliysem senide ben görmeliydim yanımda felan dedim sonra o günün doğumgünüm olduğunu söyleyerek bilmiyorum canım söz veremem şeklinde geçiştirdim .. tarzım olmadığı için bu söylem bana da garip geldi ama çok samimi olmasakta son yıllarda demekki beklemişim onu görmek istemişim ki böyle bir çıkış yapmama sebep olacak kadar içerlemişim onu anladım
şimdi o gün doğumgünüm ve bana dün mesaj atmış düğüne 2 gün kala kınaya 1 gün kala
bende ne düğününe ne kınasına gitmek istemiyorum ama geri mesajla ne yazacağıma karar veremedim
kırıcı olmak istemiyorum daha fazla ama şuna da anlam veremiyorum sizce haksızmıyım
benim düğünüme gelmeyip beni kendi düğününe ısrarla gel lütfen geliceksin dayanamazsın sen gel telafi ederim düğün sonra yemeğe çıkcaz yemek ısmarlıcam felan gibi saçma ısrarları ne bileyim bi tarafım kızıyor bir tarafım abartıyorum mu acaba diyor
kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum o gün için eşimle planlarımız var doğumgünüm olduğu için ama ona ne yazmalıyım geri çevirirken kırmadan onu bilemedim
bana bir el atabilirmisiniz rica etsem bir saçma ikilem halindeyim :)
gitmek ve herhangi bir sebeb sunmak zorunda degilsin...ama illada cevap yazcam dıyorsan....cok ters bir gune geldi dogum gunum ve esim plan yapmis yinede vakit bulubilirsem ugramaya calisirim dıyebilirsin...