yani madem planın var bi uğraman yeterli bu kadar ısrar üzerine...
ne bilim ben olsam takılmazdım geçmişe...
keyfine bırak bence tamamen gitmek istersen gerçekten git..
yook canın istemezse hiiiiç gitmek zorunda hissetme kendini...
gitmek istemessen gitmessin acıklama yapmak zorunda degılsın ki dogum gunu planı yapmıs esim dışardaydık gelemedım kusura bakma dersin seneler sonra karsılasırsan...gitmek istemiyorum ama ne demeli ona onu düşünüyorum
Bence o kadar araya mesafe girmişken birşey yazmasan bile olur. O nasıl zamanında sana işten geldim yorgundum gibi saçma bir bahane sunduysa, sana sorulduğunda en azından onunkinden daha geçerli sebebini söylersin. Sonuçta doğum günün, bence eşinle güzel bir şekilde geçir
gitmek istemessen gitmessin acıklama yapmak zorunda degılsın ki dogum gunu planı yapmıs esim dışardaydık gelemedım kusura bakma dersin seneler sonra karsılasırsan...
valla ben olsam gitmezdim,bahane bile sunmazdım ya onun uyduruk bahanesine karşılık,ama sen çok istiyosan hastayım falan de,midemi bozmuşum de,soğukalgınlığı de bişeyler uydur ama bana kalırsa gitme,misilleme değil,onun da kendi hatasını anlaması babında bence...
Bir şey yazmak zorunda değilsiniz. Yazmak istiyorsanız da o gün doğum günüm ve eşimle planımız var kusura bakma gelemeyeceğim der geçersiniz. Onun gibi bahane bulmanıza gerek yok durum ortada.
bence hiç mesaj felan yazmayın
gitmek istemiyorum ama ne demeli ona onu düşünüyorum
Ne yüzle, niye bu kadar ısrar acaba? Takı için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?