Lütfen bana bir Yardım !

balkabaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
699
0
46
İstanbul

Merhaba arkadaşlar

Çok yakın olmayan bir arkadaş /aynı zamanda akraba ama çok yakından değil

Çocukluğumuzda tatillerde pikniklerde bayramlarda çok zamanlarımız geçmiştir birlikte.. .

Büyüdükçe tabi eskisi kadar görüşmeler olmuyor araya mesafeler giriyor.. artık sadece bayramlarda yada birde sosyal paylaşım sitesinde denk gelirsek öyle görmüş oluyoruz birbirimizi

sonra ben evleniyorum düğünüme sadece annesi ve babası geliyor o arkadaş ! gelmiyor anneside işten geldi çok yorgundu diyor bana düğünde sorduğumda ..

evlendiğimden beri
bir bilemediniz iki defa sosyal paylaşım sitesinde konuşmuşluğmuz var

sonra bir bakıyorum beni o malum sosyal paylaşım sitesinden silmiş ve ben evleneli 1seneyi geçmiş birgün farklı bir numarayla

arayıp beni filanca tarihte evleneceğini söyleyip düğününe davet ediyor

bende benim düğünüme gelip gelmediğini hatırlattım kendisine ..cevapları çok yorgundum işten geldim .. işten direk gelemedim o üstümle .. tarzında bahaneler üretiyor ..

açıkcası ben ilk defa bu kadar kırıcı oldum böyle bir konuda birine karşı gitmeyeceksem sessiz kalabilirdim normaldede o şekilde geçiştiririm .. ama ben ne yaptım

bunlar bahane değil gelmeliydin beni o gün yanında isteyecek kadar değerliysem senide ben görmeliydim yanımda felan dedim sonra o günün doğumgünüm olduğunu söyleyerek bilmiyorum canım söz veremem şeklinde geçiştirdim .. tarzım olmadığı için bu söylem bana da garip geldi ama çok samimi olmasakta son yıllarda demekki beklemişim onu görmek istemişim ki böyle bir çıkış yapmama sebep olacak kadar içerlemişim onu anladım

şimdi o gün doğumgünüm ve bana dün mesaj atmış düğüne 2 gün kala kınaya 1 gün kala

bende ne düğününe ne kınasına gitmek istemiyorum ama geri mesajla ne yazacağıma karar veremedim

kırıcı olmak istemiyorum daha fazla ama şuna da anlam veremiyorum sizce haksızmıyım

benim düğünüme gelmeyip beni kendi düğününe ısrarla gel lütfen geliceksin dayanamazsın sen gel telafi ederim düğün sonra yemeğe çıkcaz yemek ısmarlıcam felan gibi saçma ısrarları ne bileyim bi tarafım kızıyor bir tarafım abartıyorum mu acaba diyor

kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum o gün için eşimle planlarımız var doğumgünüm olduğu için ama ona ne yazmalıyım geri çevirirken kırmadan onu bilemedim

bana bir el atabilirmisiniz rica etsem bir saçma ikilem halindeyim :)

Son düzenleme:
yani madem planın var bi uğraman yeterli bu kadar ısrar üzerine...
ne bilim ben olsam takılmazdım geçmişe...
keyfine bırak bence tamamen gitmek istersen gerçekten git..
yook canın istemezse hiiiiç gitmek zorunda hissetme kendini...

gitmek istemiyorum ama ne demeli ona onu düşünüyorum

Bence o kadar araya mesafe girmişken birşey yazmasan bile olur. O nasıl zamanında sana işten geldim yorgundum gibi saçma bir bahane sunduysa, sana sorulduğunda en azından onunkinden daha geçerli sebebini söylersin. Sonuçta doğum günün, bence eşinle güzel bir şekilde geçir

valla ben olsam gitmezdim,bahane bile sunmazdım ya onun uyduruk bahanesine karşılık,ama sen çok istiyosan hastayım falan de,midemi bozmuşum de,soğukalgınlığı de bişeyler uydur ama bana kalırsa gitme,misilleme değil,onun da kendi hatasını anlaması babında bence...

Eşim doğum günüm için plan yapmış canım gelemicem kusura bakma de. Ben olsam da gitmezdim haklısın bence

Bir şey yazmak zorunda değilsiniz. Yazmak istiyorsanız da o gün doğum günüm ve eşimle planımız var kusura bakma gelemeyeceğim der geçersiniz. Onun gibi bahane bulmanıza gerek yok durum ortada.

Aslında cevap yazmamayı da düşündüm haklısın bak bak kinlenmiş iyice demesin diye birşey yazayım diyorum
Aynende dediğin gibi eşimle keyifle geçirmeyi planlıyorum :) Teşekkürler fikir için canım saol :)

gitmek istemessen gitmessin acıklama yapmak zorunda degılsın ki dogum gunu planı yapmıs esim dışardaydık gelemedım kusura bakma dersin seneler sonra karsılasırsan...

kendimi açıklama yapmak zorunda hissedişimi zaten hiç anlamıyorum :)

düğünde karşılaşmazsak birdaha karşılaşmamız seneleri alacaktır dediğin gibi.. :)

çok garip tam tersi olsa benim yüzüm olmazdı onu düğüne davet edip üstüne ısrar etmeye yani

bu ne rahatlık anlamış değilim :S

Ne yüzle, niye bu kadar ısrar acaba? Takı için mi?

beni düğününü söylemek için aradığıda bunu çok demek istedim nedense

ne yüzle bu kadar ısrar diye ?

benim aklıma başka bir ihtimal gelmedi diyeyim de dürüst olayım o zaman

annem ve babam düğüne gidecek ben gidersem ayrı takacağım tabiki eşimle

ki benim eşim vur deyince öldürenlerden gider çeyrek takar o gelmedi demez annemle babama saygısından ...

hani iyi niyetli olduğunu düşünmek istediğim zamanlarda hemen

diyorum ki hadi düğünüme gelemedi ondan sonra bi ararsın sorarsın düğününe gelemedim hadi mazareti mazaret değilde hastalık olur cenaze olur anlarım da

ne bir evine geleyim seni göreyim yada görüşelim yani hiçbirşey yok 1 sene sonra ara düğüne çağır

bunun neyinde değer vermişlik samimiyet olabilir ki ..

Seni neden face'den silmiş ki. Şimdi niye düğününe çağırıyor? Seni çok önemseseydi face'inden niye silsin ki?
Kendi kararın bilemem ama ben olsam gitmezdim.
Ha belki hatasını anladı, düğün bahanesine telafi etmek istiyor olabilir ya da takı için olabilir, bilemem. ama bana böyle bir şey yapılsaydı ben kırılırdım.
senin düğününe gelmeme bahanesi de çok tuhaf: "yorgundum". Keşke başka bir şeyi bahane gösterseymiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…