canım gercekten zor bir durum olSA GEREK bende yalanı hiç sevmem hatta nefret ederimhiç tahamüll edemem erkek arkadaşının seni sevdigini söylemişin eger seni seviyorsa ve bu bir hastalıksa tabi kabul edecektir bir şekilde söylersin merak etme söylemessen daha kötü olacak daha çok üzülecek ve belkide seni kaybedecek eger söylersen biran önce belki biraz kırılacak am herşey düzelebilecek o yüzden vakit geçmeden söylemelisn ama yüz yüze ..
Merhabalar. Yalan hayatımda en olmasını istemediğim bir şeydir fakat ne yazıkki erkek arkadaşım bana sürekli yalan söylüyor... ve bugün araştırmalarım sonucunda büyük olasılık mitomani hastası olabileceğini düşünüyorum. bana karşı sevgi dolu bir dediğimi iki etmez mutlu olmam için elinden geleni yapar fakat yalan söylemeyi bir türlü bırakamıyor.. benim bildiğim kadarıyla yalanları çok basit beni üzmemek için ufak şeylerdi fakat bugün öğrendim ki olmayan evlerine var diyecek kadar büyükmüş bu durum... üstelik önceleri arkadaşları arasında da söylediği yalanlar olurmuş muhtemelen kendini ispatlamak için. ondan asla ayrılmak istemiyorum ama bu duruma daha fazla katlanamıyorum güvenim o kadar kırıldı ki çok mutsuzum, huzursuzum onu tedaviye nasıl ikna edebilirim kırmadan nasıl söyleyebilirim lütfen bana yardım edin.. bu hastalığın mı var diye sorsam kabul etmeyecek buna da eminim.. lütfen bana yardım edin daha önce başına gelmiş olan varsa deneyimlerini dinlemeye çok ihtiyacım var.
Canım biraz önce bir yere yine yazdım, ablam diyebileceğim bir kişi yaşadı birşeyler ama aynı mı bilemem tabi ki. Onun teşhisi kişilik bozukluğuydu.
Başka bir konuya yazmıştım buldum kopyalıyorum.
' Yazını okuduğum da aklıma çok yakından bildiğim bir olay geldi..
Ablam diyebileceğim bir kişi de bu tarz şeyler yaşadı. Eşinin, kendi hayatıyla alakalı herşeyi yalan yanlış anlatmış olduğunu öğrendi!. İlk evlendikleri yıllar da savcı olduğunu, daha sonra bir fabrikaya ortak olduğunu, ailesinde ninesinden başka kimsenin yaşamadığını falan söylemiş. 10-12 yıl sonra nereden ortaya çıktığını hatırlayamadığım bir kaç olay patlak veriyor ve savcı lık yapıyorum dediği zamanların, silivri de askerlik yaptığını ve evcil iznine diye her akşam eve geldiğini. Boya fabrikasının ortağı değil sadece muhabesecisi olduğunu fln fln öğreniyorlar ve birlikte psikoloğa gidiyorlar. Teşhiş 'Kişilik Bozukluğu' tedavisi zor bir durummuş.
Öyle böyle derken trafik kazası sonucu kaybediyoruz rahmetliyi ve asıl bombalar daha sonra patlıyorninem dediği kişinin annesi olduğunu, kardeşlerinin olduğunu falan öğreniyor ablam Yani neleerrrrrr neleeerrrrrr..
Umarım aynı şey değildir ama okuduğum da aklıma direk bu geldi, yazmak istedim. '
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?