Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 9 gün var dün akşam ve bu gün çubuk test yaptım silik çıktı ikinci çizgi bu sabah gittim kan verdim değerim 0.15 negatif yani ama aşırı akıntım, bel kaşık ağrım var sürekli uyuyorum neden böyle olur acaba hamile olabilir miyim.
Ya böyle yalancı pozitifler çıkıyor testlerde malesef benim de başıma geldi iki çizgi de hemen hemen aynı kırmızı olursa ciddiye alın ben artık hayal kırıklığına uğramamak için gecikme yaşamadan test de yapmıyorum ki 5 gün gecikme bile yaşadım 2 kez ikisinde de afet oldum.
Biraz sabret zsten 9 gün kala olsa da çıkmaz en erken 15 gün sonra ilişkiden
Bende adetime 8 gün kala test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama kan verdiğimde kan testim de 30 çıkmıştı, kan testi daha kesin sonuç verir belirtilerinin adet belirtisi de olabilir adet gününüz geçerse öyle kan verin
Bende adetime 8 gün kala test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama kan verdiğimde kan testim de 30 çıkmıştı, kan testi daha kesin sonuç verir belirtilerinin adet belirtisi de olabilir adet gününüz geçerse öyle kan verin
Benim de böyleydi. Kan tahlili verdim gebelik yoktu. Her gün test yapıyodum çizgi koyulaşıyordu 2 gün sonraki kan tahlilimde beta 163 çıkmıştı. Şu an 9 haftalığız