• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana bilgi verin çok üzgünüm

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
babamın daha önceden dişleri porselen kaplamaydı ama dişleri çürümüş ssk hastanesinde dişlerin büyük bir kısmı çekildi...şimdi damak dişi gibi geçirme yapıldı..şimdi yemek yemiyor hayttan vazgeçmiş gibi çok üzgün yemek yemıyor 10 kılodan fazla verdı hasta halde ne yapabilirim?maddi sıkıntılar yüzünden özele gidemedi..nerde ne kadar bu problemi çözebilrim kredi çekerim diyorum zor durumdayım bilgi verin

Damakla neden yiyemiyor?

ilk önce özel bir yere gidin.Diş kliniği gibi.Muayene ücretsiz bildiğim kadarıyla.Nekadar fiyat veriyorlar ,onu bir öğren.

Son düzenleme:
babamın daha önceden dişleri porselen kaplamaydı ama dişleri çürümüş ssk hastanesinde dişlerin büyük bir kısmı çekildi...şimdi damak dişi gibi geçirme yapıldı..şimdi yemek yemiyor hayttan vazgeçmiş gibi çok üzgün yemek yemıyor 10 kılodan fazla verdı hasta halde ne yapabilirim?maddi sıkıntılar yüzünden özele gidemedi..nerde ne kadar bu problemi çözebilrim kredi çekerim diyorum zor durumdayım bilgi verin

ssk ile anlaşmalı özel polikilinikler var onlardan birazda fark ödeyerek iyi bir protez yaptırabilirsiniz

Back