Merhaba hanımlar. Ben şu an 27 yaşındayım evlşyim henüz çocuğum yok,denemedik de. Şöyle bir problemim var. Benim ergenlikten beri sol kasığım sürekli ağrır. Fakat sol kasığımla birlikte bacağım da ağrır ve buz gibi olur. adetlerim de ağrılı geçer. bu durumdan dolayı yıllar önce bi jinekoloğa gitmiştim ordaki bağlar sert başka problem yok çok ağrırsa ağrı kesici iç gibi bişeyler saçmalamıştı. neyse..daha sonra bacak ağrım artınca bir de fizik tedavi doktoruna gittim mr sonucu siyatik ve fıtık çıktı belde. ilaçlar egzersizler filan geçti ağrılarım biraz,kasık ağrısını da buna bağladım üstüne düşmedim. ama şimdi 1 yıldır yine şiddetli şekilde kasık ve bacak ağrısı çekiyorum. bebek düşünmeye başlayınca jinekolojik konuları takip ettim ve çok korktum. acaba benim kasık ağrım da fıtıktan bağımsız kadın hastalığı olabilir mi diye. özellikle şu çikolata kisti denen şey nasıl oluyor bana bi anlatın. kahverengi lekelenme kasık ağrısı adet sancısı belirtiymiş bunlar bende var. ve eğer bende kist varsa uzun yıllardır var demektir Allahım çok tedirginim şu an bebeğim olmazsa diye. Size sorum kist sorunu olanlar benim gibi bacağınız da ağrıyo mu ne gibi başka belirtileriniz var? bir de nasıl anlaşılır bu? şu an adetliyim ben 2. günü, yarın doktora gitmeyi düşünüyorum adetliyken gitsem bi problem olur mulütfen yardım edin