• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen bana akil verin

1 yıl önce bu başlığı açsaydın git git derdim. fakat üniversiteye başladığımda gördüm ki mükemmel bir kariyer ve bol para için biçok mutluluktan taviz vermek kimileri için çok yanlış bir seçim. ilkönce nasıl bir gelecek hayalinin olduğunu düşün. sen kanadadaki o okulda okumazsan eğer, yine de güzel bir mesleğe ve hayata sahip olabilicek misin bunu düşün. her istediğinde ailenin yanında olamıycaksın, muhtemelen uzaktan ilişkinin yürümesi zor olur.
ailemle kanadaya yerleşicektik ben küçükken. işleri güçleri orada olucaktı. fakat ailelerinden akrabalarından uzakta mutlu olamıycaklarına kanaat getirdi ailem.(iyi ki de buna karar vermişler)
Aynen aslinda problem ne yapilmasi gerektigi degil, benim ne yapmak istedigim.

Henüz cok gencsiniz. O yuzden duygusal bakacaginizi tahmin ediyorum. Ama ben olsam giderdim o kesin. Hatta bi arastirma bursu denk getirsem bitanecik kocami bile birakir giderim. Neticede bunlar önemli firsatlar. Hayatının yönü degisecek bambaska bi tecrübe. Asla hayal edemeyecegin bi cevren olma ihtimali var. Lisans egitimi cok degerlidir. Ayrica dunya eskisi gibi degil, bircok kolaylik var ailenle iletişimde sorun yasayacagini sanmıyorum.

Mumkunati oldugunca yuzeysel yazmaya çalışıcam
19 yasindayim kanada da burslu üniversite okuma şansını elde ettim fakat;
-ailemden uzak kalmak istemiyorum hatta korkuyorum
-1 yillik bir iliskim var ve gerçekten onu cok seviyorum, sadece ozlem degil belki de mesafenin iliskimizi bitirmesi olasiligi beni olduruyo
- diger yandan mükemmel bir kariyerim olucak (allah bilir tabi ama)
- anneanneme dedeme yanlarinda kalicam demiştim universte icin ve cok sevinmislerdi (kanada mevzusu çıkmadan once) simdi onların sevinclerini kursaginda birakmak istemiyorum
-annesi calisan bi cocuktum hep,annemle hic ole cok vakit geciremedik, ve inanin annemi su an bile ozlerken bide dunyanin öbür ucunda naparim bilmiyorum :KK43:
Sizce be yapmaliyim

Ben olsam giderdim. Bu fırsat kaçmaz.

Back
X