LÜTFEN BANA AKIL VERİN

Hayır öyle bi durum yok açık açık benim yanımda zorla mesajlaştırdım zaten birlikte yaşadığımız durum var benle evlenmek zorundasın diyor kız
Ben sevgilimin yaptığını asla doğru bulmuyorum ama biz birbirimizi seviyoruz ve çocukken yapılan bir hatanın bedelini ödemek zorunda mı sevmediği biriyle evlenip hayatını mı mahvetmeli bize yazık mı etmeli ben bınu bilemiyorum Çünkü gerçekten birbirimizi çok seviyor ve değer veriyoruz

Hayır öyle bi durum yok açık açık benim yanımda zorla mesajlaştırdım zaten birlikte yaşadığımız durum var benle evlenmek zorundasın diyor kız
bende sunu soruyorum sevgiliniz zorla mi yaptik demiyor mu ?
simdi sevistigim bi adam gelse sen benle sevistin evleneceksin benimle dese zorlami yaptik der ceker giderim .
sevgiliniz neden bu tavri koyamiyor onu merak ettim .
bana durum normal gelmedi .
ask gozunuzu kor etmesin dikkat edin

Çünkü kız intihar mektubu yazmış mektupta bana birşey olursa sorumlusu......diye sevgilimin adı yazıyor.Biz birlikte olursak ikimizi de mahvedeceğini hayatı bize dar edeceğini vs söylüyor ofisine zorla girmeye çalışıyor vb böyle gerçekten daha farklı durumlar var

sevgiliniz mektupla birlikte savciliga gidip şikayetçi olsun .
akil sagligi yerinde olmayan ir komsumuz babamin evinden iskambil kagidi ve plastik 10 tl lik eldiven caldigini etrafa soylemisti , jandarma bolgesiydi ve jandarma babama savciliga durumla ilgili sikayetci olmasini soyledi . bir kisi yaninda gidip x bey Y beyin iskambil kagidini caldigini soyledi ben sahidim dedi . savciliktan davalik oldular adama alzaymir teshisi kondu .
jandarma usulun boyle oldugunu oteki turlu once o adam sikayetci olursa zan altinda kalacagini soyledi.
yani isin hukuksal boyutu bu , sevgiliniz kendine guveniyorsa gidip sikayetci olsun , beni intihar edip sorumlu tutmak istiyor ve evlenmek icin baski yapiyor diye

Çok teşekkür ederim konuşacağım kendisiyle bu konuyu

Bir insan psikolojik ilaç kullanıyorsa ruh hastasıdır evet. Ve ruh hastası olmak ayıp bir şey değil.
bunun tabiki farkındayım, ben de alanda çalışıyorum:) konu sahibinin kastettiği “ruh hastası” tabirinin doğru olmadığını vurgulamak istedim

Öncelikle erkek ya da kadın böyle takıntılı karakterler toplum için büyük tehlike. İlişkilere başlarken sonsuza kadar sürmesi için bir garanti olmuyor malesef. Ayrıca 16 yaş hata yapılacak bir yaş. Kızın bu boyutta bir takıntı göstermesi hiç normal değil. Bence kıza bir yem atın. Artık şu şu sebeplerden dolayı buna devam edersen savcılığa vereceğiz diye. Eğer devam ederse gidin verin. Kimse kimsenin rehabilitasyon merkezi değil.

İstediği kadar böyle yazsın hukuken bir geçerliliği yok.

Bende öyle diyorum fakat aslında kızın da ailesi madem böyle bi halt yediniz evleneceksiniz diye zorlarsa? Böyle birşey de olabilir mi diye tedirginim
zorlasa ne olacak adamı zorla nikah masasına götürecek değiller ya.
bu arada yorumlara katılıyorum şikayet edin..

Bende böyle düşünüyorum çok teşekkür ederim mesajınız için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…