K Kapikulpu Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2019 2.644 1.923 63 3 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kapikulpu #1 kizlar t seklinde rahmi olup ameliyat olan lar sonrasinda neler yasadilar hangi dr a gittiler nasil adet oldular lutfen paylasin
kizlar t seklinde rahmi olup ameliyat olan lar sonrasinda neler yasadilar hangi dr a gittiler nasil adet oldular lutfen paylasin
T Tyt82 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2017 1.664 1.250 133 42 3 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kapikulpu #2 Nazzzz01 .!.: kizlar t seklinde rahmi olup ameliyat olan lar sonrasinda neler yasadilar hangi dr a gittiler nasil adet oldular lutfen paylasin Genişletmek için tıkla... Canım bende de rahimde hafif t görünümü varmış rahim geriye doğruymuş Çarşamba histeroskobiyle düzeltecek.insallah düzelir.
Nazzzz01 .!.: kizlar t seklinde rahmi olup ameliyat olan lar sonrasinda neler yasadilar hangi dr a gittiler nasil adet oldular lutfen paylasin Genişletmek için tıkla... Canım bende de rahimde hafif t görünümü varmış rahim geriye doğruymuş Çarşamba histeroskobiyle düzeltecek.insallah düzelir.
K Kapikulpu Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2019 2.644 1.923 63 3 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kapikulpu #3 Tyt82 .!.: Canım bende de rahimde hafif t görünümü varmış rahim geriye doğruymuş Çarşamba histeroskobiyle düzeltecek.insallah düzelir. Genişletmek için tıkla... Canim ben oldum iste ameliyat ama adetim az geldi normal mi bilmiyorum
Tyt82 .!.: Canım bende de rahimde hafif t görünümü varmış rahim geriye doğruymuş Çarşamba histeroskobiyle düzeltecek.insallah düzelir. Genişletmek için tıkla... Canim ben oldum iste ameliyat ama adetim az geldi normal mi bilmiyorum
M Maysss Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2020 6 0 6 42 19 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kapikulpu #4 Ben de var aynı sorun ikinci histereskopide farketti doktor ilkinde yapisikliklari onardi iki ay sonra tekrar histereskopi olucam
Ben de var aynı sorun ikinci histereskopide farketti doktor ilkinde yapisikliklari onardi iki ay sonra tekrar histereskopi olucam
T Tyt82 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2017 1.664 1.250 133 42 20 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kapikulpu #5 Nazzzz01 .!.: Canim ben oldum iste ameliyat ama adetim az geldi normal mi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Adetinin az olması normal ilk histeroskobi de adetim az gelmişti doktor normal dedi. Şimdiki t rahim düzeltme oldum adetim normal oldu.
Nazzzz01 .!.: Canim ben oldum iste ameliyat ama adetim az geldi normal mi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Adetinin az olması normal ilk histeroskobi de adetim az gelmişti doktor normal dedi. Şimdiki t rahim düzeltme oldum adetim normal oldu.
K Kapikulpu Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2019 2.644 1.923 63 20 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kapikulpu #6 Tyt82 .!.: Adetinin az olması normal ilk histeroskobi de adetim az gelmişti doktor normal dedi. Şimdiki t rahim düzeltme oldum adetim normal oldu. Genişletmek için tıkla... Bugun gittim kontrole canm ama hormonlarım bozuk cikti simdi de
Tyt82 .!.: Adetinin az olması normal ilk histeroskobi de adetim az gelmişti doktor normal dedi. Şimdiki t rahim düzeltme oldum adetim normal oldu. Genişletmek için tıkla... Bugun gittim kontrole canm ama hormonlarım bozuk cikti simdi de