Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah yarın karnınızda bebeğinizin olduğunu öğrenirsiniz

Bende artık asermek eşime naz yapmak istiyorum

Daha 1 senelik evlisin canım evliliğin çok yeni eğer her ikinizde de sorun yoksa vakti ve zamanı vardır bunu unutma, ikinizde sağlıklı bireylerseniz verir inşallah Rabbim, karamsarlığa kapılma..

Daha 1 senelik evlisin canım evliliğin çok yeni eğer her ikinizde de sorun yoksa vakti ve zamanı vardır bunu unutma, ikinizde sağlıklı bireylerseniz verir inşallah Rabbim, karamsarlığa kapılma..
Eşim çok büyük destekçim oda diyor sıkıntı yapma diye aslında bende öyle çok takmıyorum da arada düşünüyorum yıllarca çocuğu olmayan kişileri onların üzüntülerini umutlarını belki de öyle olmasindankorkuyorum bilmiyorum. Rabbim ol diyince olduran inşallah nasibimiz yakındır

Zaten o sıkıntı ve kafaya takma ne yapıyorsa yapıyor en büyük düşmanımız o, sen ne kadar kafana takarsan üzülürsen sıkılırsan o kadar çok olmuyor, bişeyi ne kadar çok istersen o senin imtihanındır, Allah evladın da herşeyin de hayırlısını versin..

Amin insallah

Çok net çıkmış negatif olmaz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok güzel sabretmişsiniz Rabbim karşılığını vermiş

Testlerin bariz pozitif. İnşallah kan sonucunda öyle çıkar. Bizede haber vermeyi unutma cnm. Hayırlı olsun rabbim bizede nasip etsin insallah

Hepinize çok teşekkür ederim içime biraz da olsa su serpiştirdiniz çok korkuyordum açıkçası idrarda pozitif alıp kanda negatif göreceğimden ama sizin sayenizde daha yürekliyim şimdi Allah hepinizden razı olsun, Rabbım nerede ne kadar bu iş için savaşan varsa hepsine hayırlısı ile bir evlat nasip etsin, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin annelik duygusunu tatmasını nasip etsin... Tekrardan çok ama çok teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…