• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ne bileyim testleri böle çifter çizgi görünce zaten ne yapacağımı şaşırdım sağlık ocağına da gidince barkod numarası falan alamadım işte neyse yarına bişey kalmadı, Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin ben ve benim gibi bekleyenlere
Amin inşallah yarın karnınızda bebeğinizin olduğunu öğrenirsiniz

Bende artık asermek eşime naz yapmak istiyorum :rolleyes: :rolleyes: :halay: :halay: :anneadayı:

Ya valla daha 1 sene olmadı evlendigime kendimde bi sıkıntı yok doktor kontrol etmişti eşime baktirmadik daha çok üstüne düşmedim illa hamile olayım diye eşimde askeri personel telefondan ovulasyon takibi yaptım sadece ama isinden dolayi o gunleri degerlendiremedim bide kuruluk olduğu için bi jel araştırdım bu ay onu kullandım.gebelik için yardımcı oluyormuş hayırlısı dedim haziranda eşim izne çıkacak o zaman kontrole gidecez inşallah

Daha 1 senelik evlisin canım evliliğin çok yeni eğer her ikinizde de sorun yoksa vakti ve zamanı vardır bunu unutma, ikinizde sağlıklı bireylerseniz verir inşallah Rabbim, karamsarlığa kapılma..

Daha 1 senelik evlisin canım evliliğin çok yeni eğer her ikinizde de sorun yoksa vakti ve zamanı vardır bunu unutma, ikinizde sağlıklı bireylerseniz verir inşallah Rabbim, karamsarlığa kapılma..
Eşim çok büyük destekçim oda diyor sıkıntı yapma diye aslında bende öyle çok takmıyorum da arada düşünüyorum yıllarca çocuğu olmayan kişileri onların üzüntülerini umutlarını belki de öyle olmasindankorkuyorum bilmiyorum. Rabbim ol diyince olduran inşallah nasibimiz yakındır

Eşim çok büyük destekçim oda diyor sıkıntı yapma diye aslında bende öyle çok takmıyorum da arada düşünüyorum yıllarca çocuğu olmayan kişileri onların üzüntülerini umutlarını belki de öyle olmasindankorkuyorum bilmiyorum. Rabbim ol diyince olduran inşallah nasibimiz yakındır

Zaten o sıkıntı ve kafaya takma ne yapıyorsa yapıyor en büyük düşmanımız o, sen ne kadar kafana takarsan üzülürsen sıkılırsan o kadar çok olmuyor, bişeyi ne kadar çok istersen o senin imtihanındır, Allah evladın da herşeyin de hayırlısını versin..

Zaten o sıkıntı ve kafaya takma ne yapıyorsa yapıyor en büyük düşmanımız o, sen ne kadar kafana takarsan üzülürsen sıkılırsan o kadar çok olmuyor, bişeyi ne kadar çok istersen o senin imtihanındır, Allah evladın da herşeyin de hayırlısını versin..
Amin insallah

Kızlar merhaba ben 7 senelik evliyim, evliliğimin ilk senelerinden beri çocuk hasreti ile yanıp tutuşuyorum, eşime bundan 5-6 sene önce varikosel teşhisi konuldu ve ameliyat oldu ancak ameliyat olduktan sonra da hiçbir sonuç alamadık ne olumlu ne olumsuz, her ay kafamdan ne kadar atmak istesem adetim bir gün gecikse hemen hamilemiyim acaba diyerek buradan belirtileri okuyup kendi kendime ümitleniyordum, bekarlığımdan bu yana adetlerim hep düzensizdi ta geçen sene rahim filmini çekilene kadar, rahimm filmini çekildim adetlerim düzene girdi 2020 ye girene kadar sonrasında gecikmelerim gene oldu 3-5 gün, yalnız bu ay 9 gün adetim gecikti, belirtilerim adet olacakmış gibi kasık ağrısı, göğüs ucu hassasiyeti,çok yoğun derecede akıntı, baş dönmesi ve en son adet gecikmesi... En son umutsuzca bugün sabah ilk idrarımla eczaneden eşimin getirdiği testi yaptım, şu 7 senede teste verdiğim para bini geçti ama her seferinde olumsuz, bugün ki yaptığım testte iki çizgi çıkınca şaşırdım en son bat tarihim 4 nisan, sizden ricam bu testlerde yanıltma payı varmıdır, bugün kan tahlili verdim sağlık ocağında ama korkuyorum kötü bir sonuçla karşılaşmak istemiyorum, Rabbım herkese hayırlı evlatlar versin, kimseye evlat özlemi yaşatmasın inşallah.. Testlerim aşağıda yorumlarınızı bekliyorum..
Çok net çıkmış negatif olmaz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok güzel sabretmişsiniz Rabbim karşılığını vermiş☺️

Testlerin bariz pozitif. İnşallah kan sonucunda öyle çıkar. Bizede haber vermeyi unutma cnm. Hayırlı olsun rabbim bizede nasip etsin insallah

Hepinize çok teşekkür ederim içime biraz da olsa su serpiştirdiniz çok korkuyordum açıkçası idrarda pozitif alıp kanda negatif göreceğimden ama sizin sayenizde daha yürekliyim şimdi Allah hepinizden razı olsun, Rabbım nerede ne kadar bu iş için savaşan varsa hepsine hayırlısı ile bir evlat nasip etsin, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin annelik duygusunu tatmasını nasip etsin... Tekrardan çok ama çok teşekkür ederim hepinize

Back