• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ksksuperisi23

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
95
66
288
Kızlar merhaba ben 7 senelik evliyim, evliliğimin ilk senelerinden beri çocuk hasreti ile yanıp tutuşuyorum, eşime bundan 5-6 sene önce varikosel teşhisi konuldu ve ameliyat oldu ancak ameliyat olduktan sonra da hiçbir sonuç alamadık ne olumlu ne olumsuz, her ay kafamdan ne kadar atmak istesem adetim bir gün gecikse hemen hamilemiyim acaba diyerek buradan belirtileri okuyup kendi kendime ümitleniyordum, bekarlığımdan bu yana adetlerim hep düzensizdi ta geçen sene rahim filmini çekilene kadar, rahimm filmini çekildim adetlerim düzene girdi 2020 ye girene kadar sonrasında gecikmelerim gene oldu 3-5 gün, yalnız bu ay 9 gün adetim gecikti, belirtilerim adet olacakmış gibi kasık ağrısı, göğüs ucu hassasiyeti,çok yoğun derecede akıntı, baş dönmesi ve en son adet gecikmesi... En son umutsuzca bugün sabah ilk idrarımla eczaneden eşimin getirdiği testi yaptım, şu 7 senede teste verdiğim para bini geçti ama her seferinde olumsuz, bugün ki yaptığım testte iki çizgi çıkınca şaşırdım en son bat tarihim 4 nisan, sizden ricam bu testlerde yanıltma payı varmıdır, bugün kan tahlili verdim sağlık ocağında ama korkuyorum kötü bir sonuçla karşılaşmak istemiyorum, Rabbım herkese hayırlı evlatlar versin, kimseye evlat özlemi yaşatmasın inşallah.. Testlerim aşağıda yorumlarınızı bekliyorum..

Eklentiler

• IMG-20200511-WA0004.jpeg
    IMG-20200511-WA0004.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 61
E nabizdan kan sonuçlarına bakabilirsin

1 de yanılsa 2 de yanilmaz nasıl tek çizgiye inanıyorsak çift çizgiye de inanmak gerek sonuçta hep goremeyecegimiz çizgi 🤪

Kızlar merhaba ben 7 senelik evliyim, evliliğimin ilk senelerinden beri çocuk hasreti ile yanıp tutuşuyorum, eşime bundan 5-6 sene önce varikosel teşhisi konuldu ve ameliyat oldu ancak ameliyat olduktan sonra da hiçbir sonuç alamadık ne olumlu ne olumsuz, her ay kafamdan ne kadar atmak istesem adetim bir gün gecikse hemen hamilemiyim acaba diyerek buradan belirtileri okuyup kendi kendime ümitleniyordum, bekarlığımdan bu yana adetlerim hep düzensizdi ta geçen sene rahim filmini çekilene kadar, rahimm filmini çekildim adetlerim düzene girdi 2020 ye girene kadar sonrasında gecikmelerim gene oldu 3-5 gün, yalnız bu ay 9 gün adetim gecikti, belirtilerim adet olacakmış gibi kasık ağrısı, göğüs ucu hassasiyeti,çok yoğun derecede akıntı, baş dönmesi ve en son adet gecikmesi... En son umutsuzca bugün sabah ilk idrarımla eczaneden eşimin getirdiği testi yaptım, şu 7 senede teste verdiğim para bini geçti ama her seferinde olumsuz, bugün ki yaptığım testte iki çizgi çıkınca şaşırdım en son bat tarihim 4 nisan, sizden ricam bu testlerde yanıltma payı varmıdır, bugün kan tahlili verdim sağlık ocağında ama korkuyorum kötü bir sonuçla karşılaşmak istemiyorum, Rabbım herkese hayırlı evlatlar versin, kimseye evlat özlemi yaşatmasın inşallah.. Testlerim aşağıda yorumlarınızı bekliyorum..
Hamilesin 😍😍😍😍 kan sonuçlarına bak ve mutlu ol

1 de yanılsa 2 de yanilmaz nasıl tek çizgiye inanıyorsak çift çizgiye de inanmak gerek sonuçta hep goremeyecegimiz çizgi 🤪

Ne bileyim insanlar testlerden pozitif alıp daha sonrasında kanda negatif görüyorlar o yüzden bu konuyu açmak istedim.. Neden öyle dedin hep göremiyeceğimiz çizgi..

Ne bileyim insanlar testlerden pozitif alıp daha sonrasında kanda negatif görüyorlar o yüzden bu konuyu açmak istedim.. Neden öyle dedin hep göremiyeceğimiz çizgi..
Yani bende hamile olmak istiyorum sürekli test yapıyorum. Hep tek çizgi çift çizgiyi acaba ne zaman gorecem o acıdan söyledim

Yarın sonucunu mutlaka yaz yaa bi hamilelik haberi duyup sevineyim kendim hamileymişim gibi :KK15:

Yani bende hamile olmak istiyorum sürekli test yapıyorum. Hep tek çizgi çift çizgiyi acaba ne zaman gorecem o acıdan söyledim

İnşallah birgün görürsün, vardır Rabbim in bir bildiği illa ki.. Bende 7 senedir ne mücadele veriyorum bir bilseniz her günüm geçtikçe sonrasında kırmızıyı görünce oturup sessizce ağlayıp gözyaşı dökmekten ve Allah'a sığınmaktan başka hiçbir şey yapamadım... Üzülmeyin diyemem çünkü bende aynı yollardan geçtim dediğim gibi tam umudumu kesmişken kuruyan dallarım tekrar yeşerdi.. Allah'a sığının, Allah tan isteyin başka yapacak bir şey yok, Rabbım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

Ozaman yarın öğrenebilirsin nasıl durdun sormadan bana diyorlardı 3 te çıkıcak 3 e doğru bakmaya başlıyordum 😂

Ya ne bileyim testleri böle çifter çizgi görünce zaten ne yapacağımı şaşırdım sağlık ocağına da gidince barkod numarası falan alamadım işte neyse yarına bişey kalmadı, Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin ben ve benim gibi bekleyenlere

Ahh canım benim kıyamam ben sana ya vallaha üzülme ne olur, senin sıkıntın ne kaç yıllık evlisin..
Ya valla daha 1 sene olmadı evlendigime kendimde bi sıkıntı yok doktor kontrol etmişti eşime baktirmadik daha çok üstüne düşmedim illa hamile olayım diye eşimde askeri personel telefondan ovulasyon takibi yaptım sadece ama isinden dolayi o gunleri degerlendiremedim bide kuruluk olduğu için bi jel araştırdım bu ay onu kullandım.gebelik için yardımcı oluyormuş hayırlısı dedim haziranda eşim izne çıkacak o zaman kontrole gidecez inşallah

Back