- 1 Ekim 2010
- 95
- 66
- 288
- Konu Sahibi ksksuperisi23
Kızlar merhaba ben 7 senelik evliyim, evliliğimin ilk senelerinden beri çocuk hasreti ile yanıp tutuşuyorum, eşime bundan 5-6 sene önce varikosel teşhisi konuldu ve ameliyat oldu ancak ameliyat olduktan sonra da hiçbir sonuç alamadık ne olumlu ne olumsuz, her ay kafamdan ne kadar atmak istesem adetim bir gün gecikse hemen hamilemiyim acaba diyerek buradan belirtileri okuyup kendi kendime ümitleniyordum, bekarlığımdan bu yana adetlerim hep düzensizdi ta geçen sene rahim filmini çekilene kadar, rahimm filmini çekildim adetlerim düzene girdi 2020 ye girene kadar sonrasında gecikmelerim gene oldu 3-5 gün, yalnız bu ay 9 gün adetim gecikti, belirtilerim adet olacakmış gibi kasık ağrısı, göğüs ucu hassasiyeti,çok yoğun derecede akıntı, baş dönmesi ve en son adet gecikmesi... En son umutsuzca bugün sabah ilk idrarımla eczaneden eşimin getirdiği testi yaptım, şu 7 senede teste verdiğim para bini geçti ama her seferinde olumsuz, bugün ki yaptığım testte iki çizgi çıkınca şaşırdım en son bat tarihim 4 nisan, sizden ricam bu testlerde yanıltma payı varmıdır, bugün kan tahlili verdim sağlık ocağında ama korkuyorum kötü bir sonuçla karşılaşmak istemiyorum, Rabbım herkese hayırlı evlatlar versin, kimseye evlat özlemi yaşatmasın inşallah.. Testlerim aşağıda yorumlarınızı bekliyorum..