- 8 Mart 2025
- 17
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi Nisa222222
Merhaba ilk öncelikle yargılayabilirsiniz çünkü ben yaptığımdan çok pişmanım ama devir nasıl Bi devir biliyorsunuz ve ben manipülasyon kurbanı olarak bu duruma geldim şu an o kişiyle beraber değilim çünkü ben bu konu yüzünden kendimden geçerken o bana bu isteklerde tekrar geldi ve bana o sıra dank etti her neyse ben Kasım ayında bir ilişki yaşadım bosalma olmadı ama prezervatif içimde kaldı ben 24 saat içinde ella hapi kullandım ki bu olay olurken benim adetime 3 gün vardı aşırı stres yaptım asla uyuyamadım 1 hafta geçti ben doktora gittim bana adet söktürücü verdi hapı içmeden akşamında adet oldum zaten her neyse benim gerilmelerim hep devam etti 3 ay sonra ben idrar testi yaptım negatifti 4 gün önce yaptım yine negatif ama ben kendi bağırsakların ve midemin düzeniyle oynadım stresten yani şiştim he bide ben düzenli adet görüyorum yani 4 ay regl oldum zamanında oldum ama içimdeki korku asla geçmiyor işte bu yapay zekaya bile anlattım o kesin değilsin dedi bilmiyorum birde hamilelik karnı varmış benim zaten gobegim var anlamıyorum da ama oturunca katlanıyor öyle Ben şimdi değilimdir demi