• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Lütfen bakın saçım çok dökülüyorr :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

__love__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
58
1
36
İzmir
Arkadaşlar benim saçlarım diyet ve sağlıksız beslenme yüzünden aşırı şekilde dökülüyor.Zinco aldım bitmek üzere eczacım ara vermeden devam et dedi ama ben zararlı olduğunu çinkonun fazlasınında saçı döküceğini duymuştum sizce ne yapmalıyım?.Pantogar aldım bugün onuda kullanmaya başladım.Ducray anaphase şampuanı kullanıyorum sizce bunlar bir işe yarayabilirmi?Saç dökülmem genetik falan değil tamamiyle yaptığım diyet yüzünden bu ilaçlar iyi gelirmi lütfen cevap verin :43:

Arkadaşlar benim saçlarım diyet ve sağlıksız beslenme yüzünden aşırı şekilde dökülüyor.Zinco aldım bitmek üzere eczacım ara vermeden devam et dedi ama ben zararlı olduğunu çinkonun fazlasınında saçı döküceğini duymuştum sizce ne yapmalıyım?.Pantogar aldım bugün onuda kullanmaya başladım.Ducray anaphase şampuanı kullanıyorum sizce bunlar bir işe yarayabilirmi?Saç dökülmem genetik falan değil tamamiyle yaptığım diyet yüzünden bu ilaçlar iyi gelirmi lütfen cevap verin :43:

canım doktora gitmelisin, dermatolog baksın, sonrasında tahliller falan yapar, öyle kafana göre mineral vitamin kullanmamalısın...

Gittim cnm tahlil temiz çıktı hiç ilgilenmedi ki doktor stres dedi yolladı bu kadar aşırı dökülecek bi stres yaşamadım ki ben.

burada okuduğum bir konudaydı bir avuç karanfile yarım kg su ekliyorsunuz bir gün bekletip saç diplerine sürüyorsunuz
1gün beklemeyimde hemen yapayım derseniz karanfillere kaynar su ekleyip soğutun öyle sürün kokusuda çok güsel
bildiğiniz kuru karanfil bakkalarda satılan hani ağsımıs sarımsak vs kokmasın die çiğnediğimiz bu suyu hergün sürüyoruz saç diplerine tüm saçada sürebilirsiniz
bi zararı yok bitkisel saç telini kalınlaştırıyor 10 gün içinde yeni saç çıkartıyormuş ben yaptım bugün 2ci günüm sürer sürmez saçlarım kalınlaşıyor dökülme azaldı çektikçe akıyordu saçlarım ve parlatıyor saçı denemekten bişey kaybetmezssiniz

Back