Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizi biz yapan herseyi bozmaya calisiyorlar,ahlak ve namusu, aile degerlerini cökertmeye 33 48.53%
Bu tür programlar yayınlayarak insanlarımızı düşünmekten alı koyuyorlar herşeyi günlük gülüstanlık gösteriyorlar
Bizi biz yapan herseyi bozmaya calisiyorlar,ahlak ve namusu, aile degerlerini cökertmeye
Bu tür programlar yayınlayarak insanlarımızı düşünmekten alı koyuyorlar herşeyi günlük gülüstanlık gösteriyorlar
kimse bizi izlemek zorunda bırakmıyor istersek başka şeylerde izleyebiliriz. mesela ben kadın kuşağından nefret ediyordum gittim bu paralı kanllarıda olan bir yeni uydu aldım evime bir sürü kanal var başka belgesel bilgilendiren yada eğlendiren. ama bazen yine izliyorum o programları. yada diz benimde seyrettiğm diziler var tabiki. ama istemeyen izlemez. billiyorum ki bir çok istemiyoruz diye haykıran insanlar dizi tutkunu. sizin için söylemiyorum ama çok insan var.