• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bakin. iliski sonrasi kanama:'(

gezginbursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
24
14
88
35
Merhaba arkadslar 10+6 haftamdayim. Bu aksam iliski sonrasinda kanamam geldi. Bayagi fazla. Hala agliyorum.. doktorumla konustum panik yapma 200mg progestoron al ve dinlenip gel dedi. Daha once bole bir kanama gerceklesmedi. Ve dusuk tehlikem yoktu. Iliski sonrasinda kanamam geldi. Sizcw kotu mu sonuclanir? Bnm gibi yasayan varmi? Lutfen yardim edin.

olan olmu$,buyuk ihtimalle bundan sonra yasaklayacak dr
dediklerini yap, sakin ol
bol dinlen, uzulmemeye çalis
Allah tamamina erdirsin

Kendini hemen uzme doktorunun dedigini yap ilacini icip yat dinlen yarinda gidersin doktora insallah guzel haberlerle ama yasaklar doguma kadar buyuk ihtimal ablaminda olmustu yasaklamisti doktor

Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Allaha sukur kontrole gittim bebegim saglikli ve kese ve etrafinda herhangi bir kanama yok. Tedbur amacli progestron verdi ve dinlenicksin dedi. Ve iliskiyi 1 ay yasakladi. Kimsenin basina gelmesin bole olumsuzluklar ins..

Bende de aynı durum oldu. Yoğun bir kanama değildi ama iç çamaşırımda leke şeklindeydi. Nöbetçi eczaneden progestoron aldım. Ertesi sabahta doktora gittim. Bir süre ilişki yasak dedi ve ilaca devam ettim. İnce ince kanama oldu bi süre sonra geçti. Doktorum en azından 1 hafta aralıksız kanama olmadan geçmeli derin nefes almak için demişti.
Umarım sen de sorunsuzca atlatırsın.

L lfsd bnm 2 saat kanamam oldu, 2 gunde kahverengi lekelenme. Doktorum sizin gore cok olan kanama bizim icin cok az dedi. Bilmedigimiz icin cok panikloyoruz. Suan lekelemmemde bitti ama ilacimi ne olur ne olmaz kullanmaya devam edicem

Back