- 27 Ocak 2019
- 263
- 83
- 98
- Konu Sahibi ece_hatun1
-
4 gün gecikmişsiniz.. ve 6 ay önce kürtaj olmuşsunuz baya zaman geçmiş..Bir test yapsanız iyi olur enazından bilginiz olur.. Test yaptığınız zaman negatif görseniz de üzüleceksiniz adet olsanız da üzüleceksiniz.. Enazından test yapın merağınızı giderirsiniz
İnşaALLAH hamilesinizdir ve doğum gününüzde en büyük süpriziniz bebişiniz olurYarın doğum günüm yarın yapmayı düşünüyordum eğer sabaha kadar olmazsam.. Bir yanımda acele etme olursun belki diyordu ama dediğiniz gibi ikisi de olsa üzüleceğim beklesem neye yarar sanki yokken olacak mı.. Bir de benim bekleme nedenim de şuydu bundan önce çok geç öğrenmiştim negatif Di sonuçlar 15 inci gün öğrenmiştim korkuyorum varsa da ya yine çıkmazsa diye ama deneyeceğim yarın bakalım umarım vardır dualarınızı bekliyorum yorum için de çok teşekkür ederim..❤
İnşaALLAH hamilesinizdir ve doğum gününüzde en büyük süpriziniz bebişiniz olurDoğum gününüz kutlu olsun şimdiden..
Keşke herşeyden once bir beta hcg baktırsaydınız 10 gün gecikme az bir zaman değil..
İçinizi ferah tutun inşallah vardırYarın vereceğim bugün veremedim geç olduğu için yarın erkenden gidip vereceğim..
Yarına kadar çok korkuyorum yine de..
Yarın vereceğim bugün veremedim geç olduğu için yarın erkenden gidip vereceğim..
Yarına kadar çok korkuyorum yine de..
İçinizi ferah tutun inşallah vardır
4-5 günlük gecikmede verseydiniz keşke.. Umarım olumsuz birşey değildir
Evde idral tahlili iki defa yaptım 1. Si 5 gün geçtikten sonra yaptım bir de bu sabah yaptım fakat ikisi de negatif bundan önce de öyleydi 15. Günün öğrendim acaba aynısı mı olacak diye bekledim bira daha zaman geçsin öyle kesin netleşir diye yapmadım..
Anladım o zaman belki geç döllenme olabilir önceki hamileliğinizi için hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?