• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bakın 🙏🏻

ece_hatun1

15.09.2018 🤵👰
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
263
83
98
Merhaba hanımlar.. Bu ay 6 ay oldu kürtaj oldum ilk başlarda düzensizleşti adetim.. Sonra klomen kullandın düzene girdi.. Kürtaj dan önce 30 günde bir adet olurken kürtaj dan sonra 28 günde bir adet oluyorum.. Ve bugün 4 gün gecikmem oldu.. Test yapmayı çok düşündüm.. Size sormak istediğim şey aslında şu kürtaj dan sonra benim gibi olan varmı gecikmesi olan var mıydı?.. Benim hep erken oldu hiç gecikmem olmadı kürtaj dan sonra ilk defa oldu böyle çok şüpheliyim.. Erken mi test yapıyorum acaba bilmiyorum beklesem mi biraz daha acaba?..

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..🌹

4 gün gecikmişsiniz.. ve 6 ay önce kürtaj olmuşsunuz baya zaman geçmiş..Bir test yapsanız iyi olur enazından bilginiz olur.. Test yaptığınız zaman negatif görseniz de üzüleceksiniz adet olsanız da üzüleceksiniz.. Enazından test yapın merağınızı giderirsiniz 🤗

4 gün gecikmişsiniz.. ve 6 ay önce kürtaj olmuşsunuz baya zaman geçmiş..Bir test yapsanız iyi olur enazından bilginiz olur.. Test yaptığınız zaman negatif görseniz de üzüleceksiniz adet olsanız da üzüleceksiniz.. Enazından test yapın merağınızı giderirsiniz 🤗

Yarın doğum günüm yarın yapmayı düşünüyordum eğer sabaha kadar olmazsam.. Bir yanımda acele etme olursun belki diyordu ama dediğiniz gibi ikisi de olsa üzüleceğim beklesem neye yarar sanki yokken olacak mı.. Bir de benim bekleme nedenim de şuydu bundan önce çok geç öğrenmiştim negatif Di sonuçlar 15 inci gün öğrenmiştim korkuyorum varsa da ya yine çıkmazsa diye ama deneyeceğim yarın bakalım umarım vardır dualarınızı bekliyorum yorum için de çok teşekkür ederim..❤️

Yarın doğum günüm yarın yapmayı düşünüyordum eğer sabaha kadar olmazsam.. Bir yanımda acele etme olursun belki diyordu ama dediğiniz gibi ikisi de olsa üzüleceğim beklesem neye yarar sanki yokken olacak mı.. Bir de benim bekleme nedenim de şuydu bundan önce çok geç öğrenmiştim negatif Di sonuçlar 15 inci gün öğrenmiştim korkuyorum varsa da ya yine çıkmazsa diye ama deneyeceğim yarın bakalım umarım vardır dualarınızı bekliyorum yorum için de çok teşekkür ederim..❤
İnşaALLAH hamilesinizdir ve doğum gününüzde en büyük süpriziniz bebişiniz olur🤲 Doğum gününüz kutlu olsun şimdiden.. 🥰🥰

İnşaALLAH hamilesinizdir ve doğum gününüzde en büyük süpriziniz bebişiniz olur🤲 Doğum gününüz kutlu olsun şimdiden.. 🥰🥰

Teşekkür ediyorum çok 😍🥰.. Benim en büyük hayalimdi doğum günümde öğrenmek inşALLAH nasip olmuştur tekrardan teşekkür ederim.. 🌹

Hanımlar bugün 10 gün oldu daha adet olmadım.. Bugün hastaneye gittim ultrasyona girdim Birşey çıkmadı yarın tahlil vereceğim.. Fakat bugün kahverengi kanamam oldu birden bire geldi döküldü.. Yarına kadar çok merak ediyorum eğer ki hamileysem dinleneyim uzanayım sürekli.. Size sormak istiyorum tekrardan var mı böyle yaşayan benim bundan önce ki hamileliğim de aynısını yaşadım korkuyorum çok korkuyorum aynısını yaşamaktan adet mi oldum acaba.. Yok mu aynısını yaşayan?.. Lütfen Bakın!!!

Keşke herşeyden once bir beta hcg baktırsaydınız 10 gün gecikme az bir zaman değil..

4-5 günlük gecikmede verseydiniz keşke.. Umarım olumsuz birşey değildir 🤲🏻

Evde idral tahlili iki defa yaptım 1. Si 5 gün geçtikten sonra yaptım bir de bu sabah yaptım fakat ikisi de negatif bundan önce de öyleydi 15. Günün öğrendim acaba aynısı mı olacak diye bekledim bira daha zaman geçsin öyle kesin netleşir diye yapmadım..

Acaba diyorum kürtaj dan dolayı mı oluyor böyle ama 6 ay oldu kürtaj yine de oluyor mu böyle acaba?..

Evde idral tahlili iki defa yaptım 1. Si 5 gün geçtikten sonra yaptım bir de bu sabah yaptım fakat ikisi de negatif bundan önce de öyleydi 15. Günün öğrendim acaba aynısı mı olacak diye bekledim bira daha zaman geçsin öyle kesin netleşir diye yapmadım..

Anladım o zaman belki geç döllenme olabilir önceki hamileliğinizi için hayırlısı 🤲🏻

Back