Bebek Beslenmesi lütfen bakın emzirirkken süt içmek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende kaynatıp ılıtıyorum. soğuk süt hem bende hem oğluşumda felaket gaz yapıyor. üstelik şekerli süt daha fazla süt yapıyor. tecrübeyle sabittir sositososito

Arkadaşlar ben şunu hep çok merak etmişimdir.Normalde yediği şeylerden çok gazı olan bir kadın(mesela mercimek yersin gazın olur,fasülye yersin gazın olur gibi)Gebelik sonrası bebeğini emdirirken,bebeği çok mu gazlı olur?Ya ben gebe de değilim anne de değilim ama normalde yediğim bir çok gıda gaz yapar,acaba ilerde sütüm bebeğime gaz yapar mı? merak işte

arkadaşlar bende sütüm olsun diye 4 tane inciri küçük küçük doğruyorum üzerine 2 bardak ılık veya sıcak süt döküp içiyorum..evet süt gaz yapıyor doğru ama emzirirken kalsiyuma ihtiyacımız var..sonra bir bardak rezene çayı içiyorum gaz yapmasın diye..bilmiyorum doğru şeyler mi yapıyorum acemi annelerdenim ilk bebeğim 2 aylık bıcırığım:))

süt gerçekten anne sütünü artırıyor ben pekmez katıp içiyorum daha çok artırıyor doğru yanlış bilmiyorum önemli olan sağlıklı bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…