Bebek Beslenmesi lütfen bakın emzirirkken süt içmek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Derya_idil

illaki zayıflamam şart!!!
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
3.036
7.122
158
kızlar sütün anne sütünü artırdığını duydum ben bugünlerde süt tüketiyorum acaba bebeğime gaz yaparmı bi fikri olan varmı lütfen cvp verin

süt gerçekten süt yapıyo gazda yapıyo diye şeker atıp sıcak içiyodum ben benimki acayip gazlıydı nasıl yediysem fayda etmedi 3 ay gece gündüz ağladı yavrum çiğ meyve gaz yapar dediler onu bile pişiriyodum ama gene gazlıydı gene gazlı

süt annesütünün kalitesini artırıyor,ama gaz yapar korkusundan ben de içmiyordum.o gaz yapar bu gaz yapar.hiç bi şey yiyemiyo insan :)
bebek kanalında ineği tanıtıyordu, bir küvet dolusu su içer dedi bir günde.vay be dedim...

ılık ve şekerli süt gaz yapmaz
Allah yardımıcnız olsun gazlı bebek çok zor büyüyo 1 yaşında bile hala gazlı bişey yediğinde gece kalkıyo

valla artık şaşaırsık ne yiyeceğimizi çeçeğimizi bilmiyoruz herşey gaz yapıyor allahım ne yiyecez
galiba nanaeyi yedik

evet canım yapar hemde nasıl..

soya sütü içebilirsin..

ama ben olsam her şeye alıştırırdım..

ben kurufasulyeden tut çiğköfteye kadar herşey yedim..

kuzum herşeye alıştı..

evet yapıyor ama baktım sut ıcemedıgım zamanlarda da gaz sancısı aynı
bende hergun ıcmeye devam ettım gercekten kalıtelı sut yapıyor
cocuklar ne kadar yemenızı kısıtlarsanız kısıtlayın ılk 3 ay gazlı oluyor
rezene cayı, anason ve coretotu kaynatmakla gunum gecıyordu ama sutu kesmedım
alısacaklar sonucta

ben de sabah akşam içiyorum çikolatayla sırnaşık şey
ayrıca kuru fasulya fılan da yıyorum napıyım.

bebegın kendı gazından kaynaklanabılırde.benımkı cok gazlı deıl yada gazını kendı kendıne cıkaranlardan henuz 1bucuk aylıgız ama gaz sorunum yok.sütü hergun 1 litre kadar icerim gebelikten kalma alışkanlık ve cocugun kalcıum degerlerı ok iyi dedi dr.kemıkler dişler acısından onemlı bılıyorsunuz.kendı sütümde cabuk kılo aldıran ve yaglı yarayan bır süt oldu süt içmem sayesınde.düşünün babamıaz bıle benle süt içerdi.benden cok o gebeydı sankı :))sütü için gaz gelıp gecici dişler kemıkler kalıcı.keske bende ana sütü emebılseydım dişlerim daha saglam olurdu.yada dogfuma yakınlasınca kramplar gırmezdi..gercekten ılerısını düşünün ve mumkun mertebe kalıtelı hale getırıdıgınız kendı sütünüzü cocuklara içirin..bunda sizin süt içmenizde cok muhım..

walla canım bende yeni doğum yaptım eline süt alan gelmiş dolap süt dolu ama ağzıma sürmüyorum gerçekten şahit olmuştum bir akrabamda bebeği çok rahatsız olmuştu ve tüm büyükler yapıyor diyor bazen onları dinlemek gerekli diye düşünüyorum fakat şuda var her bebek aynı olmuyor bebeğiniz gazlı bir bebekse bence sadece sütten kaçınmayın herşeyde dikkatli davranın ..kolay gelsin

size katılıyorum benim kızımın kalçalarında gelişim geriliği var kalça yuvaları gelişmemiş ve ben hamileyken çok az süt içtim süt kemikler için çok önemli gerçekten ve süt yapıyor gazı filan umursamıyorum napıyım sütüm azaldı karnı doysunda gazın çaresine bakarız

sütün gaz yaptığı biliyorum hatta içtiğimde batuhanda acayip gaz olurdu bende ondan 2-3 ayına kadar süt içmedim yoğrt ve peynirle idare etttim

kızlar bu arada bazı arkadaslar sekerli süt için demişler.kesinlikle süte bal,pekmez veya şeker katmayın çünkü şeker ve kalsiyum birbirini baglıyor.böylece kullanılmayacak hale geliyor o yüzden sütü mümkünse soğuk yani ısıtmadan ve sekersiz için
sevgiler..

gercekden minikler hayatimiza bir giriyor tam giriyor hayatimiz tamamen degisti...
yemek yemeye icecek icmeye korkar oldum onu yeme gaz yapar sunu ye ic suut yapar saskina donduk bizde 18 gunluguz kuzum benim bu gaz sancisindan nasil agliyo nasil yoruluyo aglamakdan :1no2:

bende aynen herbirşeye alıştırdım bebişimi.kurufasülye soğan mercimek süt ne bulursam yedim halada yiyorum.şuan çok büyük bir gaz sorunumuz yok.ufak tefek oluyor ama.sadece tek dezavantaj ben duba gibi oldum:)))))))

dr bana baklagillerden uzak dur onun disinda herseyi ye,gaz yapar deme dedi,benim bebek de geceleri gazdan uyutmuyor ama ben yine de iciyorum 3 bardak sut,bebegimin sagligi daha onemli,hem bize de faydasi var

canım ya her bebek farklı benim oğlum şu anda 3 aylık her şeyi yiyorum sütte içiyorum ama allaha şükür gaz problemimiz yok..pırt pırt kendi çıkarıyoo şimdilik..inşallah hep böle devam eder..

Valla arkadaşım ben kilo kilo süt içiyorum tek sırrı var kaynatıp ılımasını bekledikten sonra tüketmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…