• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın çok endişeliyim

hamile olabilir miyim bakın lütfennn

• Evet

OY: 0 0,0%
  • hayır

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

Melsaselmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
19
0
1
29
1 ay önce sürtğnme yoluyla ilişki yaşadık o boxera boşaldı 14 gün sonra kanamam oldu normale göre azdı ama 6 gğn sürdü yerleşme kanaması olmasından çok korktum 21 gün sonra test yaptım negatif çıktı 1 hafa sonra yine yaptım o da megatifti ama sabah saatinde yapmadım karnım ve midemde sert,sağ belim ağrıyodu o geçti kabızlık problemi de yaşıyorum bir kaç haftadır çok korkuyorum stresten olabilir mi bütün bunlar

1 ay önce sürtğnme yoluyla ilişki yaşadık o boxera boşaldı 14 gün sonra kanamam oldu normale göre azdı ama 6 gğn sürdü yerleşme kanaması olmasından çok korktum 21 gün sonra test yaptım negatif çıktı 1 hafa sonra yine yaptım o da megatifti ama sabah saatinde yapmadım karnım ve midemde sert,sağ belim ağrıyodu o geçti kabızlık problemi de yaşıyorum bir kaç haftadır çok korkuyorum stresten olabilir mi bütün bunlar
6 gün süren yerleşme kanaması olmaz normal adet tarihinde mi oldu kanama

hamile kalmak o kadar kolay değil korkma, hiç bişi çıkmaz
Göğüslerimde damar belirginleşmesi oldu öyle gazla değil ama aynadan baktığım zaman görğlebiliyor beyaz temliyim fazlasıyla bundan dolayı olabilir mi yeni garketmiş olabilir miuim

Back