• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bakın acil!

SummerMiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
700
2
96
İstanbul
benim sorunum bacak tüylerim ağda yaptırıyorum ama çok hassaslar ve önceki epilatör aletlerinden dolayı batıklarla dolu bir kaç gün sonra tüylerim çıkıyo ve batıklar düzelmiyo bende bundan sonra her zaman jilet uygulamayı düşündüm eger jilet kullanırsam bacaklarım pürüzsüzmü olur ? ve kaç gün sürer sürekli çıktığında artık böyle yaparsam nasıl olur bi açıklarmısınız :1no2:

canım jilet yaparsan zamanla batıkların azalır belki ama jiletle kalınlaşır ve de çok sık alman gerekir...
bir süre ağdaya devam et... düzenli olarak...tüy azaltıcı kremlerden uygulayabilirsin ağda sonrası...

batıkların için banyoda bol bol kese yap ama oynama izi kalmasın...

aslında imkanın varsa lazer epilasyonu da öneririm...

canım en etkili ve kalıcı çözüm sir ağda ben bacakalrımı depeilisimanın sir ağda setini aldım onunla alıyorum evde4 aydır öyle alıyorum hem batıklarım azaldı hemde tüylerim geç çıkıyor birde stopingrow batık spreyi diye bir sprey var ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar çok iyi diyor bu dediklerim link vermek yasak ama bakimliolmak diye bir sitede var ben ordan almıştım

ben kendim alamıyorum nedense alsam bile hep kırıyorum tüyleri aldırsamda hep kırıyolar kaç yer denedim acaba bendemi bir sorun var agdaya gidiyorum 3 gün sonra pırt çıkıyo tüyler çok sıkıldım bu durumdan batıkların var diyorlar dedikleri şeyleri yaptım geçmedi 1 yıldır

Back