Y Yapayzeka Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 37 15 3 31 26 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #21 Vander .!.: Gogus yanlarım ya süt bezleri sanırım Genişletmek için tıkla... İki tarafta mı tek tarafsa sadece sıkıntı ama yinede bi usg çektirin bu işler hafife alınmaz
Vander .!.: Gogus yanlarım ya süt bezleri sanırım Genişletmek için tıkla... İki tarafta mı tek tarafsa sadece sıkıntı ama yinede bi usg çektirin bu işler hafife alınmaz
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.282 22.008 348 26 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #22 Ceylankucuk .!.: Ama çok rahatsız oluyorsan aile hekimine gidip baktırabilirsin kontrol ediyolar hemen Genişletmek için tıkla... Olabılrı sadece benj sey endışendırdı bu şişliği zaman zman regl öncesi yaşıyorum da birden agrısı kesıldı sadece şiş ondan
Ceylankucuk .!.: Ama çok rahatsız oluyorsan aile hekimine gidip baktırabilirsin kontrol ediyolar hemen Genişletmek için tıkla... Olabılrı sadece benj sey endışendırdı bu şişliği zaman zman regl öncesi yaşıyorum da birden agrısı kesıldı sadece şiş ondan
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.282 22.008 348 26 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #23 Yapayzeka .!.: İki tarafta mı tek tarafsa sadece sıkıntı ama yinede bi usg çektirin bu işler hafife alınmaz Genişletmek için tıkla... 2 side emin olun tekinde olsa ayaklarım popoma çarpa çarpa doktordaydım
Yapayzeka .!.: İki tarafta mı tek tarafsa sadece sıkıntı ama yinede bi usg çektirin bu işler hafife alınmaz Genişletmek için tıkla... 2 side emin olun tekinde olsa ayaklarım popoma çarpa çarpa doktordaydım
M Max weber Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2017 311 215 103 26 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #24 Genel cerraha görünün benimde olmuştu kolumu kaldıramayacak hale gelmiştim prolaktin yani süt hormonu çok yükselmiş o yüzden olmuş.
Genel cerraha görünün benimde olmuştu kolumu kaldıramayacak hale gelmiştim prolaktin yani süt hormonu çok yükselmiş o yüzden olmuş.
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.282 22.008 348 26 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #25 Max weber .!.: Genel cerraha görünün benimde olmuştu kolumu kaldıramayacak hale gelmiştim prolaktin yani süt hormonu çok yükselmiş o yüzden olmuş. Genişletmek için tıkla... Peki agrı olmadan şiş olması normal mi ya da agrının gecmesı şişliğin kalması regl donemınde
Max weber .!.: Genel cerraha görünün benimde olmuştu kolumu kaldıramayacak hale gelmiştim prolaktin yani süt hormonu çok yükselmiş o yüzden olmuş. Genişletmek için tıkla... Peki agrı olmadan şiş olması normal mi ya da agrının gecmesı şişliğin kalması regl donemınde
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.282 22.008 348 26 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #26 MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yalvarıyorum konumu taşıma biliyorum sağlık bölümü ama hemen cevap gelmıyor ve yazmasam uyuyamazdım sanırım kafaya çok taktım Okb min en üst seviyesıne gelmıs sayılabılırım 2 gunde özür dilerim
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yalvarıyorum konumu taşıma biliyorum sağlık bölümü ama hemen cevap gelmıyor ve yazmasam uyuyamazdım sanırım kafaya çok taktım Okb min en üst seviyesıne gelmıs sayılabılırım 2 gunde özür dilerim
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.282 22.008 348 26 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #27 Hepinize teşekkür ederim kendimi dimlemeyi bırakmam gerek
M Max weber Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2017 311 215 103 26 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #28 Vander .!.: Peki agrı olmadan şiş olması normal mi ya da agrının gecmesı şişliğin kalması regl donemınde Genişletmek için tıkla... Benimki ağrılıydı bilemiyorum
Vander .!.: Peki agrı olmadan şiş olması normal mi ya da agrının gecmesı şişliğin kalması regl donemınde Genişletmek için tıkla... Benimki ağrılıydı bilemiyorum
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.921 En iyi cevaplar 2 74.927 598 26 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #29 kist olsa eline gelir, kaldı ki regl döneminde geçici kistler oluşabilir de.gereksiz paranoya yapıyorsunuz regl dönemi değişimi işte.
kist olsa eline gelir, kaldı ki regl döneminde geçici kistler oluşabilir de.gereksiz paranoya yapıyorsunuz regl dönemi değişimi işte.