Son adet tarihin ne zamanBugün kan sonucunu aldım doktor yoktu iyi mi değerler ve kaç haftalık oluyor
Silindi canımYa silindimi Ben tc yi kapatmayı unutmuşum ya
21 Aralık ti canımSon adet tarihin ne zaman
4+1 oluyor o zaman canım hem beta baya yüksek senin ikiz olmasın21 Aralık ti canım
Benmde 21 aralık ve hala olmadım bende21 Aralık ti canım
İkiz mi o nasıl anlaşıyor 890 yüksek mi canım4+1 oluyor o zaman canım hem beta baya yüksek senin ikiz olmasın
4 haftaya göre yüksek canım eğer regl dan sonra yani erken döllenme olduysa ola bilir bu değerİkiz mi o nasıl anlaşıyor 890 yüksek mi canım
İnşallah seninde vardır evde test yapmadın mi ben 3 gün önce yaptım silik çıktı 1 gün kala yine yaptım silik çıktı dün kan verdim bugün doktor yoktu sağlık ocağında yaptimBenmde 21 aralık ve hala olmadım bende
Gerek yok dr göstermeğe gebesin diyip gönderecekti sağlık ocaklarında bsy yapmıyorlar zaten hafta içine randevu al kadın doğuma bir dr gözük canm bir şey olduğundan demiyorum ama sadece kontrole git bende test yapmadım ay sonuna kadar olmazsam yapacağım testiİnşallah seninde vardır evde test yapmadın mi ben 3 gün önce yaptım silik çıktı 1 gün kala yine yaptım silik çıktı dün kan verdim bugün doktor yoktu sağlık ocağında yaptim
MaşAllah canım gayet iyi hayırlı olsun ben adetim 1 veya 1 buçuk hafta geçince 1400 Dü seninki gayet iyi sağlıkla kucağına alırsın inşallahBugün kan sonucunu aldım doktor yoktu iyi mi değerler ve kaç haftalık oluyor
Bence sizde yapın gecikmedi mi AdetinizGerek yok dr göstermeğe gebesin diyip gönderecekti sağlık ocaklarında bsy yapmıyorlar zaten hafta içine randevu al kadın doğuma bir dr gözük canm bir şey olduğundan demiyorum ama sadece kontrole git bende test yapmadım ay sonuna kadar olmazsam yapacağım testi
Amin insallah canım Allah razı olsunMaşAllah canım gayet iyi hayırlı olsun ben adetim 1 veya 1 buçuk hafta geçince 1400 Dü seninki gayet iyi sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Gecikti ama ben kasimda dusuk yaptim o yuzden gecikmis ola bilor diye yapmiyorum bekleyecegim biraz dahaBence sizde yapın gecikmedi mi Adetiniz
Tamam canm saglikla kucagina al insallahGidicem inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?