Lütfen bakarmısınız:(

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Hanımlar daha yeniyim biliyorum ama 6 aydır hamile kalmayı istiyorum olmuyor. Tum kan degerlerime baktrdim normal ultrasonda temiz geçen ay folik aside başlamıştım 12 aralık da adet oldum 26 aralikda ve o hafta içinde diğer günlerde birliktelik yaşadık. Bu ayin 9unda adet olmam gerekiyordu olmadi 10 unda iliski oldu iliskinin hemen ardindan tvallette 1 2 damla kan geldi hasta oldum sanıp ped koydum ama gelen giden yok devamlı adet sancısı gibi kramplarim oluyor kasıkta batmalarım oluyor dün testte yaptım 2 gün gecikti diye negatif cıktı anlayamadım neden oldugunu

Bugün testi yeniden yapın erken gebelik testi ile yine negatif çıkarsa yoktur diye düşünüyorum bende 15 aydır bekliyorum yumurtlaman gecikmiş olabilir +1 hatfa umutlanmak için çok erken

Bence bir test yapin 6 ay uzun bir zaman degil ilk 1 yil olmamasi normal cok stres yapmayin cok etkiliyor

Bence bir test yapin 6 ay uzun bir zaman degil ilk 1 yil olmamasi normal cok stres yapmayin cok etkiliyor
Adetim 2 gün gecikince yani dün test yapmıştım negatif cıktı her an olacakmış gibi ağrım var çok kötü ama hiçbişey yok :/

Gec döllenme olduysa idrar testinde çıkmaya bilir.
En iyisi hafta içi kan testi yaptırmak..
İnşallah kalbinden gecen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…