• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakarmısınız:(

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Hanımlar daha yeniyim biliyorum ama 6 aydır hamile kalmayı istiyorum olmuyor. Tum kan degerlerime baktrdim normal ultrasonda temiz geçen ay folik aside başlamıştım 12 aralık da adet oldum 26 aralikda ve o hafta içinde diğer günlerde birliktelik yaşadık. Bu ayin 9unda adet olmam gerekiyordu olmadi 10 unda iliski oldu iliskinin hemen ardindan tvallette 1 2 damla kan geldi hasta oldum sanıp ped koydum ama gelen giden yok devamlı adet sancısı gibi kramplarim oluyor kasıkta batmalarım oluyor dün testte yaptım 2 gün gecikti diye negatif cıktı anlayamadım neden oldugunu

Bugün testi yeniden yapın erken gebelik testi ile yine negatif çıkarsa yoktur diye düşünüyorum bende 15 aydır bekliyorum yumurtlaman gecikmiş olabilir +1 hatfa umutlanmak için çok erken

Bence bir test yapin 6 ay uzun bir zaman degil ilk 1 yil olmamasi normal cok stres yapmayin cok etkiliyor
Adetim 2 gün gecikince yani dün test yapmıştım negatif cıktı her an olacakmış gibi ağrım var çok kötü ama hiçbişey yok :/

Hanımlar daha yeniyim biliyorum ama 6 aydır hamile kalmayı istiyorum olmuyor. Tum kan degerlerime baktrdim normal ultrasonda temiz geçen ay folik aside başlamıştım 12 aralık da adet oldum 26 aralikda ve o hafta içinde diğer günlerde birliktelik yaşadık. Bu ayin 9unda adet olmam gerekiyordu olmadi 10 unda iliski oldu iliskinin hemen ardindan tvallette 1 2 damla kan geldi hasta oldum sanıp ped koydum ama gelen giden yok devamlı adet sancısı gibi kramplarim oluyor kasıkta batmalarım oluyor dün testte yaptım 2 gün gecikti diye negatif cıktı anlayamadım neden oldugunu
Gec döllenme olduysa idrar testinde çıkmaya bilir.
En iyisi hafta içi kan testi yaptırmak..
İnşallah kalbinden gecen olur

Back