(LÜTFEN BAKARMISINIZ )Dış gebelik ve düşük :(

BBBeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
514
205
((((BENZER DURUMLAR YAŞAYAN VAR MIIIII)))) 1 yılı geçti nereedeyse ama hala dün gibi hatırlıyorum 5 yıllık evliiyim fakat 3.buçuk yıl çocuk düşünmedik eşimle daha sonra düşünmeye başladıkk ancak 8 9 ayda anca oldu adetlerim düzensiz 3 kez test yaPtım bozuk çıktı 3üde çok şaşırmıştım hatta eczacıya götürmüştüm testi her defasında ..Daha sonra kan verdim gebelik göründü ve özele gittim doktor bana herşey iyi ama keseyi görmemiz lazım demişti zaten çok yeniydi değerlerim 400e çıktı en fazla ve kontrole gittiğimde bana birden düşük yaptığımı söyledi ve kendisi düşücek bu dedi kurtuluşu yok dedi artık ama anlamış hissetmiştim yolunda gitmeyen bişeyler vardı kanamam vardı çünkü
daha sonra 5 gün bekledik öyle benden bi parça düştü ama hala değerlerimde yüksekti bana dış gebe olduğumu söyledi yarım saat baktıktan sonra anca anladı çok sıkılmıştım ve bana acil sol tüpünü almamız lazım dedi sabaha kötü olursun dedi çok korktum çünkü iç kanama başlamıştı karın içerisine doğru ve biz doğum evine gittik eşim ve annem sağolsun benim hemen karar vermeme engel oldular doğum evinde ise doktor seçme imkanım olmadı o qün yattım sabah vizitte doktor geldi Hüseyin Yeşilyurt Allah razı olsun ondan benim tüpümü kurtardı küretaj oldum mtx diye bi iğne vurdular 2 kalçamdan tek doz 3 gün yattım hastanede ve 2 güne 1 kan vermeye gittim ve bu süreç 2 ay sürdü değerlerim 0 olmasını bekledik Allaha şükür kurtuldum VE BANA DEDİLER Kİ İKİZ OLMA İHTİMALİ VAR BİRİSİ DÜŞMÜŞ DİĞERİ İSE TÜPE TUTUNMUŞ kkabus gibiydi o qünler kısacası
RABBİM ZOR DURUMDA OLAN HERKESE YARDIMCI OLSUN VE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH... HENÜZ RAHİM FİLMİ ÇEKİNİCEM ADET OLAMADIM TARLUSAL İÇTİM DÜN BİTTİ UMARIM HERŞEY GÜZEL OLUR :) şimdiden ilginize tşkler ...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun artkadıö zor günler geçirmişsin bende nisan ayında yaşadım yadıklarına benzer şeyler. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Geçmiş olsun artkadıö zor günler geçirmişsin bende nisan ayında yaşadım yadıklarına benzer şeyler. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Amin sağolun yarın hsg giriyorum Allahın izniyle inş kolay geçer ben ve herkesin...

Sizede çok geçmişolsun rabbim inş bidaha yaşatmaz böle bişey kimselere Hayırlısını versin Allahım

Kürtajdan sonrA hamile kaldım iki oğlum var inş sizinde olur kader şans Allah tüm olmayanlara nasip etsin

Merhaba herkese bende benzer seyler yasadim canim 3. yillik evliyim 2013 yilindaydi benim. Bilincli bir hamilelik degildi o zamanlar istemiyorduk yeniydim acikcasi ama benim degerler 1500lerdeydi bana dis gebelik teshisi konulamadi tam. Cunku degerler fazla cikiyordu. Ama devlet hastanesi ve ozelliklede arastirma hast. olunca her kafadan bir ses cikti banada sol tupunu almamiz lazim yoksa zehirler dedi kimseyi yanima birakmadilar refakakci. O gece yattim ertesi sabah detayli ultr. film cekildi iste illa almamiz laxim fiye direttiler. ama ben dinlemedim cikis istedim iste bir suru prosedur falan olum riski bile var yazmislar kagida ben nasil panik oldum. Tanidigimiz bir kadin fogum doktoruna gittim seni cok korkutmuslar tupunde sorun yok cunku yerlesememis dedi. Aynen bende igne oldum ve 1 ay degerleri surekli tahlil vererek dusurduk. Fakat suan bebek istiyoruz 5 aydir denememize ragmen henuz bir gelisme yok. Bu aydan da umitli degilim belirtiler kendini gosterdi kirmizilar gelecek muhtemelen. Hayirlisi artik. Benim butun degerler normal cikti prolaktin duzgun. Rahim filmini doktorum ilk bastan istedi cok sukur iki tupte acik cikti. Hakkinizi helal edin cenem dustu sanki:) insallah sizlerinde temiz cikar sonucunuz. Tez zamanda gelir bebisler

Canım benim çok çok çokk geçmişolsun hakikaten çok benzer şeyler yaşamışız benimde tüplerim açık çıktı çok şükür kürtaj sonrası hsgyide atlattım aynı acı hissettim çünkü çok zor bişey Allahım bidaha yaşatmaz inş bizede herkesede..
Bnm adetlerim biraz dengesiz onun dışında eşimdede bendede sorun yok diyolar Artık Rabbime kaldı dualarımzla birlikte mutlu haberlerini duymak isterim :)

bende nisan ayında bi dış gebelik yaşadım küretaj ve metotrexat yapıldı ama benim değerim 20 günde sıfırlandı. hsg tecrübeniz nasıldı acaba bu ayın sonunda bende çektireceğim galiba biraz tedirginim. Allah hakkımızda hayırlısını versin

Canim oncelikle ins hsg guzel olur tuplerin acik cikar. Ama burdan okuduklarinla yola cikma ben kasim sonu cekildim yorumlari okudukca dedim beni bayiltin gatada cektirdim ben anestezi vermiyoruz dediler. Bbetinin de dedigi gibi tamamen psikolojik. Hic smear testi verdinmi bilmiyorum ama ayni onun gibi bir islem sadece icine sivinin aktigini hissediyorsun adet agrimdan bile az hissettim acisini. Eve gelene kadar sadece peceteye cok az kanama oldu ertesi gun hersey rutin devam etti. O yuzden korkma Rabbime dua et ins seninde kolayca gecsin sonra dersin korktugum bu muymus diye

Benim acisi cok az oldu canim ya hatta hic hissetmedim desem yeridir ki ben elim kesilse dunyayi yikarim o derece dusun:)) doktor banada hicbir sorun bulmadi troid sinirda demisti 4.90 simdi onuda dusurduk 2.10a Rabbim artik ne zaman ol derse bekliyoruz meleklerimizi:) inss canim ya en kisa zamanda duyuralim buradan sevincimizi

Amin inşşş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…