lütfen bakar mısınız🙏🏻

helennnaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
5
2
1
21
Merhaba hanımlar, sizlere bir şey danışacaktım. Evli değilim,bu yüzden şu an hamile kalmak istemiyorum. Yaklasık 40 gün kadar önce erkek arkadaşımla bir ilişki yaşadık fakat sürtünme yoluylaydı.O gün reglimin tamamen bittiği gündü.Sürtünme ihtimalinin az olduğunu biliyorum. Boşalma vs olmadı zevk suyu gelme ihtimali var her neyse direkt toparlandım. 48 saat içerisinde ertesi gün hapını aldım. nolur ne olmaz diye, 8 gün sonra bir ara kanama yaşadım reglimden yaklaşık bir hafta sonra yani. bu ertesi gün hapının belirtilerindede vardı zaten. o gün nolur nolmaz diye erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. bende her şeyi takan sürekli düşünen biriyim kafaya taktığım an olay bitiyor bundan tam iki hagta somra yani nerdeyse 12 gün sonra yine erken gebelij testi yaptım ve yine negatif çıktı ama ben hala düşünüyorum.. sonrasında reglim 5 gün gecikti diye tekrardan test yaptım ve yine negatif sonuç verdi bu sefer test yapmamaya karar verdim ama sonrasında reglim bir 6 gün daha gecikti yani toplam 11 gün gecikme sonrasında regl oldum ama pıhtılıydı normal kandı ve 4 gün sürdü tuvalete çıktığımda kan damladığını görebiliyordum yani regl olduğuna emindim tam regl oldum artık rahatım derken düşünceler beni yine bastı yine tekrardan stres yaptım sanki göbeğim şiş gibi geldi, sürekli düşünüyordum midem bulanıyor başım ağrıyor alt karnım ağrıyor.. ama testlerim negatifti doğru şekilde uyguladım ertesi gün hapı aldım ve sürtünme yolu ile ilişki yaşadım sizce tekrardan test yapmama gerek var mı? hala hamile ihtimali var mıdır?

psikolojiniz bozulmaya çok müsait bunu duzeltmeniz lazım asıl. hamile değilsiniz çok net de bu ilişki bir daha hiç olmasın. ilişki olduğu zaman hamilelik şüphesi olur. hamilelik oluşursa da testlerde çıkar. ertesi gün hapı slmayin bir da

Evet kesinlikle, düşünmek insanı öldürüyor.. Bunu düzeltmek için elimden geleni yapıyorum. Googledan araştırma hastalığım var en ufak bir şey olduğunda en kötü durumu düşünürüm hep.. Zaten bu ilişkiyi bir daha asla yaşayacağımı düşünmüyorum. Bu benim için çok korkunç bir deneyim oldu Tekrar test yapmama gerek yok sanırım. Teşekkür ederim çok sağolun

Reactions: nzg
yok hayır ella tüm düzeniniz bozmuş sadece ve önümüzdeki ay da olabilir. eger siz istemediyseniz de karsi taraf cok israr ettiyse bu endişeyi size yaşatan adamı da çıkarın hayatınızdan iki saniye zevk alacak diye size yasattigina bak

norlevo kullandım Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum aynı zamanda vakit ayırıp dinlediğiniz için aslında bu olayı karşımdakide istememişti çok ani gelişti zaten bu süreçte hep yanımda oldu ve hep olmadığını düşünmemem gerektiğini söyledi ama işte ne kadar denilirse denilm düşünmek.. Gerçekten bu süreç umarım en kısa zamanda geçer şu saçma sapan mide bulantıları karın ağrısı alt göbek şişliği falan.. Tekrardan çok sağolun

bir şey soracaktımda şimdi kahverengi bir leke gelmiş iç çamaşırıma akıntı gibi neden olabilir ki bu sebepten hamilelikten falan değildir değil mi hapın üstündende 40 gün geçti

bir şey soracaktımda şimdi kahverengi bir leke gelmiş iç çamaşırıma akıntı gibi neden olabilir ki bu sebepten hamilelikten falan değildir değil mi hapın üstündende 40 gün geçti
hayir hamilelikte ilgili değil bir süre ara kanama olabilir. düzelmesi uzun sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…