Merhaba hanımlar, sizlere bir şey danışacaktım. Evli değilim,bu yüzden şu an hamile kalmak istemiyorum. Yaklasık 40 gün kadar önce erkek arkadaşımla bir ilişki yaşadık fakat sürtünme yoluylaydı.O gün reglimin tamamen bittiği gündü.Sürtünme ihtimalinin az olduğunu biliyorum. Boşalma vs olmadı zevk suyu gelme ihtimali var her neyse direkt toparlandım. 48 saat içerisinde ertesi gün hapını aldım. nolur ne olmaz diye, 8 gün sonra bir ara kanama yaşadım reglimden yaklaşık bir hafta sonra yani. bu ertesi gün hapının belirtilerindede vardı zaten. o gün nolur nolmaz diye erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. bende her şeyi takan sürekli düşünen biriyim kafaya taktığım an olay bitiyor bundan tam iki hagta somra yani nerdeyse 12 gün sonra yine erken gebelij testi yaptım ve yine negatif çıktı ama ben hala düşünüyorum.. sonrasında reglim 5 gün gecikti diye tekrardan test yaptım ve yine negatif sonuç verdi bu sefer test yapmamaya karar verdim ama sonrasında reglim bir 6 gün daha gecikti yani toplam 11 gün gecikme sonrasında regl oldum ama pıhtılıydı normal kandı ve 4 gün sürdü tuvalete çıktığımda kan damladığını görebiliyordum yani regl olduğuna emindim tam regl oldum artık rahatım derken düşünceler beni yine bastı yine tekrardan stres yaptım sanki göbeğim şiş gibi geldi, sürekli düşünüyordum midem bulanıyor başım ağrıyor alt karnım ağrıyor.. ama testlerim negatifti doğru şekilde uyguladım ertesi gün hapı aldım ve sürtünme yolu ile ilişki yaşadım sizce tekrardan test yapmama gerek var mı? hala hamile ihtimali var mıdır?