Lütfen bakar mısınız???

Canım sag ol beni anladıgın için :)
Yarın doktora gideceğim zaten ama panik yaptım sizden de bilgi almak istedim. Tesekkür ederim yardımın icin.
Sen iyiysen sorun yok . Düşük degldir insallah ama oyleyse bile sıkma canini . Kimseye de kulak asma . Veren de Allah alan da Allah :) isterse yine verir zaten .

Icin kalktiysa okuma arkadasim ya alla alla kizin bi derdi varki girmis yazmis bide sacma sacma yorum yazip iyice sinir ediyorsun insani alla alla .!!

Canim snaa gelince buyuk ihtimalle dusuk olabilir bende cevremde bi kac kisiden duymustum boyle . Halam da boyle dusuk yapti . Gecmis olsun simdi iyiysen sorun yok ama yine de bi kadin dogum uzmanina git derim ben .
İçeriğini bilsem okumazdım zaten. Ayrıca doktordan bilgi almak daha sağlıklıdır diye düşünüyorum.

İçeriğini bilsem okumazdım zaten. Ayrıca doktordan bilgi almak daha sağlıklıdır diye düşünüyorum.
Zaten incirkusum da endiselendigi icin yazms yoksa kimse bu site kesin bilgi verir dedigi yok . Ayrica okuduysan bile oylr bi yorum yapmana gerek yok o kiz zaten endiseli kirkmus oyle bisey yazip köstek olmaktasa hic bisey yazma bari .

Back