Lütfen bakar mısınız???

incirkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
625
369
123
Kızlar benim 23 ocakta adet olmam gerekiyordu ama bazı durumlardan dolayı adetime 10_13 gün kala doğum kontrol hapı kullanarak geciktirdim bir kutu kullandım birkaç gün oldu bırakalı ve bugün adet oldum. Yalnız akşam pedime kanla beraber beyaz bir et parçası düştü. Kan pıhtısıdır felan diye düşündüm basta ama bastırdım suya tuttum yok dağılmadı bildiğiniz yumuşak et parçası.
Sizce bu düşük falan olabilir mi gece gece çok korktum.
Birde ben normalde adet olduğumda sancıdan ölürdüm hastanelik olurdum ama bu defa çok az oldu sadece o parca düsmeden bir süre önce kötüledim ağrı kesici aldım geçti.
Lütfen bilgisi olan cevap versin.

Anneme okudum ve düşük olabilir dedi yada rahimden bir parça. Yalnız düşükte şiddetli bir ağrı olurmuş bunu da yazayım dedim

Şöyle iğrenç şeyleri doktora sorsanız ya. Rahimden düşen et parçası tövbe yarabbim içim kalktı.

Ayni senin gibi yasamistim ilk hamileligimdi dusuk olmustu agrim falanda olmamisti..

Anneme okudum ve düşük olabilir dedi yada rahimden bir parça. Yalnız düşükte şiddetli bir ağrı olurmuş bunu da yazayım dedim
Canım tesekkür ederim ilgin için. Benim normal adetim cok sancılı gecerdi ama bu defa sancım az oldu isin ilginç yanı bu. Umarım düşük değildir

Geciktirme hapı kullanarak kan pihtilasmis bunu kadın dogum bolumunden kontrole giderseniz daha sağlıklı bilgi edinmiş olursunuz

Yok Can'ım normal bişey o. Adetini geciktirdin ya rahim kalınlaştı, rahim duvarı dökülüyor her adette malum, gecikme olunca da daha kalın olduğundan beyaz parça olabiliyor. Ben pco yum adetlerim geciktiğinde yaşıyorum bunu ve nerdeyse her ay bhcg baktırıyorum sıfır oluyor regl öncesi . İçin rahat olsun

Canım tesekkür ederim ilgin için. Benim normal adetim cok sancılı gecerdi ama bu defa sancım az oldu isin ilginç yanı bu. Umarım düşük değildir

Rica ederim inşallah değildir her ne idiyse de çok geçmiş olsun

Burda sorduklarinin hiçbiri tam olarak bilemez doktora git

Şöyle iğrenç şeyleri doktora sorsanız ya. Rahimden düşen et parçası tövbe yarabbim içim kalktı.
Icin kalktiysa okuma arkadasim ya alla alla kizin bi derdi varki girmis yazmis bide sacma sacma yorum yazip iyice sinir ediyorsun insani alla alla .!!

Canim snaa gelince buyuk ihtimalle dusuk olabilir bende cevremde bi kac kisiden duymustum boyle . Halam da boyle dusuk yapti . Gecmis olsun simdi iyiysen sorun yok ama yine de bi kadin dogum uzmanina git derim ben .

İnşallah canım icimi rahatlattın biraz.

Düşük olmadığı çok belli aslında ama için rahat etmesini istiyorsan yarın sabah kan tahlili verirsin. Düşük yapsan da bir anda sıfırlamaz, kimyasal gebelikte dahi 15 günde ancak sıfırlar değerin.
Sabah sağlık ocağına yada hastaneye git bhcg baktırmak istediğini söyle

Canım sag ol beni anladıgın için :)
Yarın doktora gideceğim zaten ama panik yaptım sizden de bilgi almak istedim. Tesekkür ederim yardımın icin.

Tamam canım tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…