lütfen bakar mısınız?

muhtemelen ondandır, vücut adetle birlikte iltihabı da vücuttan atıyor ilk başta ben de korkmuştum ama sonra normal olduğunu öğrendim :) kanlı deri parçası gibi çok iğrenç bir şey

evet ama kalıncaydı benm biraz bir de geçen ay ultrasona falan girdim temiz cıktı sorun yok dedi kötü bir şey olsa cıkardı sanırım yani

Şuan bende rahatladım. :)
Benzer bi durum gebe olan arkadaşımın başına geldi ve bebegini kaybetti malesef.
Korktum bi an.

Seninki muhtemelen pıhtı. :)
Geçmiş olsun.

hımm yok canım adetimin 3. günü geldi zaten.ama pıhtı gibi de değildi parçaydı yani cok şaşırdım :18: sağol canım bu arada:)

Son düzenleme:
evet ama kalıncaydı benm biraz bir de geçen ay ultrasona falan girdim temiz cıktı sorun yok dedi kötü bir şey olsa cıkardı sanırım yani

sen içini ferah tut, kötü bir şey olsaydı diğer muayenelerde çıkardı zaten Allah beter durumlardan esirgesin

adetini geç olduysan ondandır düşerken ağrılı olur endişe etme yani:)geçmiş olsun...evet duvar kalınlaştığı için olurmuş banada doktorum demişti...

adetini geç olduysan ondandır düşerken ağrılı olur endişe etme yani:)geçmiş olsun...evet duvar kalınlaştığı için olurmuş banada doktorum demişti...

sağol canım 4 5 ay hastalanmamıstım sonra da azcık azcık dzensiz olmustu bakalım inşallah bir daha gelmez öyle bir şey

balığa mı benziyo ucu kıvrıkmı eğer öyleyse endişelenmeyin herkeste olabilcek bir şey insanı temizliyomuş ama değişikse bi doktora sorun

konustum doktorumla merak edilecek bir şey degil hap yapıyor dedi.korkacak bir sey yok hapa devam et dedi..içim rahatladı açıkçası biraz da olsa..

bende hap kullanıyorum.haptan mi bilmiyorum ama bendede aynısı oluyor.merak etmeyin.adet günlerinde beyaz kırmızı bir et parçası geliyor.aslında bunu ben vajinal mantar diye biliyordum.:44::26:

bende hap kullanıyorum.haptan mi bilmiyorum ama bendede aynısı oluyor.merak etmeyin.adet günlerinde beyaz kırmızı bir et parçası geliyor.aslında bunu ben vajinal mantar diye biliyordum.:44::26:

hımm teşekkür ederim.ben hapı daha 1 ay kullandım işte ilk ay da bunu görünce şok oldum.Aradım haptan dedi doktor.Bilmiyorum valla kafam cok karısık.daha gecen gün gittim doktora hapı değiştirebilir miyiz diye.senin tedavin bunda yasmin o kadar etkili değil dedi.6 ay bunu kullan sonra yasmine geceriz dedi.1 ay bitti 5 ay kaldı diye avutuyorum kendimi.Hapı içesim gelmiyor inanın

Belki geç oldu ama daha önce de bu konuyla ilgili bir yorumum olmuştu. ben de aynı şeyleri her ay yaşıyordum. kendi içine rulo gibi sarılmış bi şekilde bildiğin et parçası düşüyordu bazen birden bire düşüveriyor bazen birkaç dakika sancıdan sonra düşüyordu ve o düştükten sonra kanamam azalıyordu. Et senin gibi adetimin 3. günü düşüyordu. doktoruma söyledim rahim duvarı kalınlaşması dedi. o et düştüğünde alkollü bir kabın içine eti koy getir test edelim demişti. ben doktoruma kendimi şikayet ettikten sonra 1 sene boyunca bidaha hiç et düşmedi ama bu aralar bazı aylar yine et düşüyor ama daha öncekilere göre boyutu daha küçük. senin de aynı şey gibi görünüyor.

hımmm anladım canım aynen değişiik bir şey ya.bana da doktor normal haptan dolayı dedi.Ama insan görünce korkuyor ya ilk defa yaşadım böyle bir şey.Ve su an 7.günüm hala adetliyim.Gerçi aylardır adet olamıyordum doğru düzgün sanırım hap söktü iyice ama artık yeter diyorum ne kadar sürecek böyle.10 günü geçerse söyleyecegim zate.Gerçi ilk günlere nazaran azalma var ama yine de geliyor yani.Sinir oldum artık
Cevabın için teşekkür ederimm bu arada.Genel olarak cogu kişi yaşıyormus bunu cevaplarda gördüğüm kadarıyla o zaman bir sorun degil sanırım

ne demek :) benim adet düzenimle ilgili hiçbir sorunum yok hiç ilaç kullanmadım bu konuda da bende neden oluyor ki acep tek sebebi yoktur heralde.. her şeyin hayırlısı için rahatladıysa ne mutlu bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…