yok canım bekarım..
muhtemelen ondandır, vücut adetle birlikte iltihabı da vücuttan atıyor ilk başta ben de korkmuştum ama sonra normal olduğunu öğrendim :) kanlı deri parçası gibi çok iğrenç bir şey
Şuan bende rahatladım. :)
Benzer bi durum gebe olan arkadaşımın başına geldi ve bebegini kaybetti malesef.
Korktum bi an.
Seninki muhtemelen pıhtı. :)
Geçmiş olsun.
evet ama kalıncaydı benm birazbir de geçen ay ultrasona falan girdim temiz cıktı sorun yok dedi kötü bir şey olsa cıkardı sanırım yani
evet doktorun numarasını aldım doğumdaymıs yarım saat sonra falan arayacagım
amin canımm :) sağolasınsen içini ferah tut, kötü bir şey olsaydı diğer muayenelerde çıkardı zatenAllah beter durumlardan esirgesin
Ara konuş canım tabi içinde rahatlar
yok canım bekarım..
evet doktorun numarasını aldım doğumdaymıs yarım saat sonra falan arayacagım
sağol canım içim rahatladı biraz olsun.evet beyaz kırmızı karısık.senin dediğine benzer pütürlü gibi bir parça duvar mı oluyor bu yani ayy hiç başıma gelmemişti bir tughaf oldumm görünce tansiyonum falan düştü
adetini geç olduysan ondandır düşerken ağrılı olur endişe etme yani:)geçmiş olsun...evet duvar kalınlaştığı için olurmuş banada doktorum demişti...
balığa mı benziyo ucu kıvrıkmı eğer öyleyse endişelenmeyin herkeste olabilcek bir şey insanı temizliyomuş ama değişikse bi doktora sorun
ben pek bir şeye benzetemedim acıkcası ya balığa falan da benzetemedim
heralde pıhtıdır ya endişelenme
bende hap kullanıyorum.haptan mi bilmiyorum ama bendede aynısı oluyor.merak etmeyin.adet günlerinde beyaz kırmızı bir et parçası geliyor.aslında bunu ben vajinal mantar diye biliyordum.:44::26:
Allah sifa versin
kızlar benim adetimin 3. günü bugün.uzun zamandır düzensiz adet görüyordum ve tam sökülemiyordum.Gecen ay doktora gittim polikistik over dedi diane-35 verdi.Şimdi hastalandım.Bugün cok fazla agrım oldu bir ara yattım.Kalktım neyse tuvalete gittim baktım ki -iğrenç olabilir burası kusura bakmayın- kanlı bazı tarafları beyazımsı bir et parçası gibi bir şey var bir tarafı düz diğer tarafı pütürlü gibi..degişik bişey hiç başıma gelmemişti.Çok korktum kızlar ya sizin basınıza geldi mi böyle bir şey..Bugün doktordan geldim daha.Gördüm bir anda korkudan tansiyonum düştüÇok korkuyorum eğer normal bir şey değilse yarın tekrar doktora gidip söyleyeceğim..
Belki geç oldu ama daha önce de bu konuyla ilgili bir yorumum olmuştu. ben de aynı şeyleri her ay yaşıyordum. kendi içine rulo gibi sarılmış bi şekilde bildiğin et parçası düşüyordu bazen birden bire düşüveriyor bazen birkaç dakika sancıdan sonra düşüyordu ve o düştükten sonra kanamam azalıyordu. Et senin gibi adetimin 3. günü düşüyordu. doktoruma söyledim rahim duvarı kalınlaşması dedi. o et düştüğünde alkollü bir kabın içine eti koy getir test edelim demişti. ben doktoruma kendimi şikayet ettikten sonra 1 sene boyunca bidaha hiç et düşmedi ama bu aralar bazı aylar yine et düşüyor ama daha öncekilere göre boyutu daha küçük. senin de aynı şey gibi görünüyor.
hımmm anladım canım aynen değişiik bir şey ya.bana da doktor normal haptan dolayı dedi.Ama insan görünce korkuyor ya ilk defa yaşadım böyle bir şey.Ve su an 7.günüm hala adetliyim.Gerçi aylardır adet olamıyordum doğru düzgün sanırım hap söktü iyice ama artık yeter diyorum ne kadar sürecek böyle.10 günü geçerse söyleyecegim zate.Gerçi ilk günlere nazaran azalma var ama yine de geliyor yani.Sinir oldum artık
Cevabın için teşekkür ederimm bu arada.Genel olarak cogu kişi yaşıyormus bunu cevaplarda gördüğüm kadarıyla o zaman bir sorun degil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?