kızlar benim adetimin 3. günü bugün.uzun zamandır düzensiz adet görüyordum ve tam sökülemiyordum.Gecen ay doktora gittim polikistik over dedi diane-35 verdi.Şimdi hastalandım.Bugün cok fazla agrım oldu bir ara yattım.Kalktım neyse tuvalete gittim baktım ki -iğrenç olabilir burası kusura bakmayın- kanlı bazı tarafları beyazımsı bir et parçası gibi bir şey var bir tarafı düz diğer tarafı pütürlü gibi..degişik bişey hiç başıma gelmemişti.Çok korktum kızlar ya sizin basınıza geldi mi böyle bir şey..Bugün doktordan geldim daha.Gördüm bir anda korkudan tansiyonum düştüÇok korkuyorum eğer normal bir şey değilse yarın tekrar doktora gidip söyleyeceğim..
diane benim herşeyimi altüst etti kullanamadım bıraktım 23 gün adet sürdü kahverengi şekilde ayarlarımı bozdu ilacı bıraktım fabrika ayarlarıma geri döndüm
bugün konustum bu olay olmadan önce doktora gitmiştim.6 ay kullanman gerekiyor dedi.Sorun yaşamazsın merak etme falan dedi ama bilmiyorum hiç böyle bir şey yaşamadım ya cok korkuyorum su an
ölelim yani banada en az 6 ay kullan dedi ama kullanamadım kalbimede dokundu bıraktım sende başka doktora git
idrar yollarında falan iltihap olabilir o bende de oluyor korkulacak bir şey değil rahat ol :))
Başıma gelmedi canım diane35 kullanıyorum bende polikistik over var ve ben yıllardır kullanıyorum yan etkisi olmadı hiç ama herkeste aynı tepkiyi verir mi bilemem tabi birde başka doktora danış istersen ama etkilisi diane35 bu ilaçlardan bu rahatsızlıkta maalesef onu veriyorlar
sistit olmustum bu ay ondan mı acaba zaten bir kere daha olursa gideceğim doktorA hiç başıma gelmemişti görünce çok korktum
Başıma gelmedi canım diane35 kullanıyorum bende polikistik over var ve ben yıllardır kullanıyorum yan etkisi olmadı hiç ama herkeste aynı tepkiyi verir mi bilemem tabi birde başka doktora danış istersen ama etkilisi diane35 bu ilaçlardan bu rahatsızlıkta maalesef onu veriyorlar
beni mahvetmişti hemen bıraktım doktorada gitmedim özel hastaneydi resmen soydular beni 1 günde 100 lira vermiştim evlat acısı gibi çöktü içime22 23 gün adet sürdü mahvoldum
evet doktor en etkilisi bu kullanman gerekiyor dedi.ama o parça gibi şey cok korkuttu beni haptan mı oldu uzun zamandır doğru düzgün sökülemiyordum ondan mı bilmiyorum.beyazlıklar falan vardı o korkuttu asıl off anlatırken bile tuhaf oluyorum
kızlar benim adetimin 3. günü bugün.uzun zamandır düzensiz adet görüyordum ve tam sökülemiyordum.Gecen ay doktora gittim polikistik over dedi diane-35 verdi.Şimdi hastalandım.Bugün cok fazla agrım oldu bir ara yattım.Kalktım neyse tuvalete gittim baktım ki -iğrenç olabilir burası kusura bakmayın- kanlı bazı tarafları beyazımsı bir et parçası gibi bir şey var bir tarafı düz diğer tarafı pütürlü gibi..degişik bişey hiç başıma gelmemişti.Çok korktum kızlar ya sizin basınıza geldi mi böyle bir şey..Bugün doktordan geldim daha.Gördüm bir anda korkudan tansiyonum düştüÇok korkuyorum eğer normal bir şey değilse yarın tekrar doktora gidip söyleyeceğim..
yok canım bekarım..Hamilelik gibi bi ihtimalin var mıydı?
Sizde farkı olmuş etkisi dediğim gibi bende sorun yok senelerdir kulalnıyorum arada 2-3 ay ara veriyorum sonra devam bu hastalık geçmiyor ömür boyu çekicem sanırım ilerde çocuk meselesi olduğunda sorun olursa ki olmadan direk hamile kalanlar var ama olursa başka ilaç tedavisi uygulanıyor.Rabbim yardımcımız olsun
evet doktorun numarasını aldım doğumdaymıs yarım saat sonra falan arayacagımCanım ne söylesem yanıltmış olurum en iyi cevabı doktor verebilir korkma
sağol canım içim rahatladı biraz olsun.evet beyaz kırmızı karısık.senin dediğine benzer pütürlü gibi bir parça duvar mı oluyor bu yani ayy hiç başıma gelmemişti bir tughaf oldumm görünce tansiyonum falan düştükorkmanı gerektircek birşey yok pıltı gibi ama kalın et parçası üstünde damar baloncuk gibi şeyler vardır bu rahim duvarın kalınlaştığı için oluyor adet olduğundada duvar düşünce -bu şekilde gelir.benimde başıma geldi düşerken ağrı hissedersin..düşünce rahatlarsın...
doktora sor burada nereden bilsinler en doğru cevap doktorunuzda
sistit olmustum bu ay ondan mı acaba zaten bir kere daha olursa gideceğim doktorA hiç başıma gelmemişti görünce çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?