Lütfen bakar mısınız?....

candyzoom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
41
3
86
Diğer
merhaba arkadaşlar bundan 6 ay önce evimin koridorlarına halı döşettim halıyı döşerken yere bally sürerek yapıştırmışlardı. sonradan çok pişman oldum halıyı sevmedim kaldırmak istiyorum fakat yerler laminant halıyı kaldırınca laminanttaki yapışık ballyi nasıl çıkarıcam lütfen bilen varsa yardım etsin SEVGİLER.....

aslında yapıştırıcı surmedende yapıyorlar bu işi ama olsun neyse...
ilk aklıma tıner geldı ama oda parkeye zarar vermesın
bence halıcıya ve parkeciler bi danısın
bide o yapıstırıcının satıldıgı yerlerde nasıl cıkartıldıgı hakkında fıkır verebılırler dıye dusundum
kolay gelsın...

Mümkünatı yok çıkmaz....
Laminant parkenin üzerinden bali çıkmaz....
Keşke yapıştırıcı sürmeden kaplatsaydınız....
Mecburen alttaki laminantı da söktürmeniz gerekecek....

offf çok canım sıkılıyor bu duruma beni uyarmış olsaydı yapanlar kesinlikle yapıştırtmazdım böyle bi sorun yaşayan ark yokmu acaba forumda

Canım annemlerin evde de öyle yapıştırmışlardı halıfleksi, sonra halıflex eskiyince çıkartmak istediler Altta kalebodurların üzerinde bulamaç bulamaç yapışkanlar kalmıştı....
Günlerce tinerle çıkarmak için uğraştılar, zar zor biraz çıktı...
Ama laminant üztünden çıkmaz, çünkü laminant parke üzerine tiner süremezsin rengini alır aşındırma yapar....

Canim malesef yardimci olamayacagim cünkü hic bir fikrim yokmafoldumben

Ama söyle bir konuda yardim etmek istiyorum,ben koridordaki halilarimin altina su kaymazlardan koydum

Genelde beyaz/krem renkte oluyorlar ve hic yapiskana felan gerek yok

türkiyem işte işini insanlar tam anlamıyla yapsa bilgilendirse böyle şeyler yaşamayız ev yeni laminantlar yeni ama yapılan hata çok kötü offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…