• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakar misiniz

nryonder015

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
123
24
13
21
Herkese iyi akşamlar 1.5 senedir deniyoruz hiç bi problem yok ama olmadı yumurtlama günlerimi değerlendirdim eşimle regl olmama 12 gün var iki gündür bacaklarım baldırlarım ağrıyor aşırı derecede dizlerim sızlıyor karnım şişti ve agri var regl olacak gibi kaşıklarıma ara ara batma sızî oluyor bazen sabahları midem yanıyor sabahları bas agrisi çok oluyordu regl düzenli yumurtalarıma baktırdım sağ kasıkta 8 sol kasıkta 5 tane yumurtam vardı o günleri değerlendirdim benim gibi yaşayan var mi merak ediyorum ümitlenmek de istemiyorum

26 Şubat regl oldum 6 gün sürdü 12 sinde yumurtlama ve bn regl bitikten sonra full değerlendirdim

adetinize 12 gün varsa daha yeni yumurtluyorsunuz demek oluyor bahsettiğiniz belirtiler yumurtlama belirtisidir büyük ihtimalle değerlendirmeye devam edin bence
Bu arada yumurtlama takibi mi yaptırıyorsunuz ? Eğer öyleyse erken yumurtlamış da olabilirsiniz ama yine de düzenli adet oluyorsanız bu ihtimalde az

adetinize 12 gün varsa daha yeni yumurtluyorsunuz demek oluyor bahsettiğiniz belirtiler yumurtlama belirtisidir büyük ihtimalle değerlendirmeye devam edin bence
Bu arada yumurtlama takibi mi yaptırıyorsunuz ? Eğer öyleyse erken yumurtlamış da olabilirsiniz ama yine de düzenli adet oluyorsanız bu ihtimalde az
Yumurtlama yaptım doktora gittim yumurtaları saydırdım gün aşırı iliskiye gir dedi değerlendirdim her gün düzenli oluyorum adet

Canım doktorun yumurtalarını saymış ama büyüdüğünü veya çatladığını söylemedi mi veya ne zaman çatlayacağını adetine 12 gün varsa yumurtan daha yeni büyüyüp çatlayacak demek çünkü anlayamıyorum birşey

Canım doktorun yumurtalarını saymış ama büyüdüğünü veya çatladığını söylemedi mi veya ne zaman çatlayacağını adetine 12 gün varsa yumurtan daha yeni büyüyüp çatlayacak demek çünkü anlayamıyorum birşey
Büyüdüğünü veya çatladığinu demedi gün aşırı yapın dedi yumurtlamışsın faln dedi

Back
X