- 11 Ocak 2025
- 37
- -3
- 1
- 24
- Konu Sahibi cemreyusra
-
Değer negatifMerhabalar geçenlerde test verdim hastanede bu şekilde kırmızı işaretli çıktı bunun sebebi nedir bilenleriniz var mı ?
Öyle mi cevabınız için teşekkür ederim yani kırmızılığın bir anlamı yok diyorsunuz negatif yani değil miDeğer negatif
Bazen bu sekilde kırmızı işaretlieler bile normal hale gelebiliyor bende yaşadım siteyle alakalı sanirim
Evet değer maalesef negatif üstüne çok tıklayıp kalınca da oluyorÖyle mi cevabınız için teşekkür ederim yani kırmızılığın bir anlamı yok diyorsunuz negatif yani değil mi
Ben zaten şuan da istemiyorum Rabbim isteyene nasip etsin sizde mi yaşadınız daha önce bu durumuEvet değer maalesef negatif üstüne çok tıklayıp kalınca da oluyor
Sağolun cevabınız için o imge dediğiniz ne oluyor acanaBüyük ihtimal imge üstünde diye kırmızı renktedir . Negatif rabbim hayırlısını versin
Butondan bahsettim canım o satırdasınız gibi yaniSağolun cevabınız için o imge dediğiniz ne oluyor acana
Ha anladım yok direk girdiğimizde böyle oluyor ama bi önemi yokmuş sanırım değil mi sonuç negatif yaniButondan bahsettim canım o satırdasınız gibi yani
Bakin benim buradaki hepsi yüksek değerler ama bu şekilde görünüyorBen zaten şuan da istemiyorum Rabbim isteyene nasip etsin sizde mi yaşadınız daha önce bu durumu
Nasıl yani yüksek olduğu için mi böyle gözüküyor demek istiyorsunuzBakin benim buradaki hepsi yüksek değerler ama bu şekilde görünüyor
Yani kırmızı yada normal görülmesi üstüne tıklayınca da değişebiliyorNasıl yani yüksek olduğu için mi böyle gözüküyor demek istiyorsunuz
Sizin bilginiz var mı neşen böyle kırmızıCaniko gerçekten hamile değilsin
Dikkatli bakarsanız orada 1 den fazla beta testleri vsr hepsi de kırmızı değil ama hepsi pozitifNasıl yani yüksek olduğu için mi böyle gözüküyor demek istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?