- 14 Kasım 2024
- 22
- 0
- 18
-
- Konu Sahibi morrkediler
Yine bizler su bu ihtimalleri eleyip yorum yapsakta yorumlarla ici rahatlamayacak eminimDetaylarınız mükemmel soktu çıkardı falan, sabah sabah.
Neyse risk var tabii ki
Ben elemicem hiçbir ihtimali ya bu sefer riskli bi durum Allah affetsinYine bizler su bu ihtimalleri eleyip yorum yapsakta yorumlarla ici rahatlamayacak eminim
Bide sanirim yasi 18Ben elemicem hiçbir ihtimali ya bu sefer riskli bi durum Allah affetsin
adetime 1 hafta var 28 günlük döngüye göre yumurtlamam çoktan oldu adetime 7 gün kaldı ama son bir kaç aydır adetim 31 günde oluyor o yüzden yumurtlama gününü tam bilemiyorum ovülasyon testi yapmalı mıyımAdet gecikmesi vs yok henuz anladigim kadariyla
Ovulasyon zamani degil gebelik testi desem erken yasin profilinde 18 yaziyor dogru mu okuyorumadetime 1 hafta var 28 günlük döngüye göre yumurtlamam çoktan oldu adetime 7 gün kaldı ama son bir kaç aydır adetim 31 günde oluyor o yüzden yumurtlama gününü tam bilemiyorum ovülasyon testi yapmalı mıyım
bende uyanır uyanmaz yazdığım için biraz öyle oldu affolaDetaylarınız mükemmel soktu çıkardı falan, sabah sabah.
Neyse risk var tabii ki
yasım 19 ovuslasyon testinde yumurtlayıp yumurtlamadıgımı goremiyorum mu da? yani nasıl oluyor ovulasyon testleri hic bilmiyorumOvulasyon zamani degil gebelik testi desem erken yasin profilinde 18
şuan ovulasyonluk bi durum yok âdet vaktiniz gelince gebelik testi yapmaniz daha doğru oluryasım 19 ovuslasyon testinde yumurtlayıp yumurtlamadıgımı goremiyorum mu da? yani nasıl oluyor ovulasyon testleri hic bilmiyorum
Spermin yaşama süresi var, yumurtanın yaşama süresi var, risk hep var yani yumurtlama görseniz de görmeseniz de dünyasım 19 ovuslasyon testinde yumurtlayıp yumurtlamadıgımı goremiyorum mu da? yani nasıl oluyor ovulasyon testleri hic bilmiyorum