• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakar mısınız

pyrzaltnk12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
143
Puanlar
53
Lütfen tek ben mi görüyorum.. henüz adetim gecikmeden test yaptım yanlış mi görüyorum lütfen yardım edin yıllardır bu anı bekliyorum

IMG_2408.webp

Lütfen tek ben mi görüyorum.. henüz adetim gecikmeden test yaptım yanlış mi görüyorum lütfen yardım edin yıllardır bu anı bekliyorum
Cnm çok silik var muhtemelen erken yaptığın için ama silik var bende gördüm adetim geçince hafif pembeleşir

Cnm çok silik var muhtemelen erken yaptığın için ama silik var bende gördüm adetim geçince hafif pembeleşir
O kadar uzun zamandır bekliyorum ki artık umudumu yitirip bi yapayım dedim silikleşiniz şok oldum hayal gördüğümü düşündüm

O kadar uzun zamandır bekliyorum ki artık umudumu yitirip bi yapayım dedim silikleşiniz şok oldum hayal gördüğümü düşündüm
Yaaa cnm benim bende görüyorum inşallah gerçekten de vardır istersen yarın sabahtan sağlık ocağına git kan ver kesin sonucu öğren ya da iki gün sonra tekrar test yap silik çizgi pembeleşir adetten önce yaptığın için bu kadar silik çıkmıştır bence

Yaaa cnm benim bende görüyorum inşallah gerçekten de vardır istersen yarın sabahtan sağlık ocağına git kan ver kesin sonucu öğren ya da iki gün sonra tekrar test yap silik çizgi pembeleşir adetten önce yaptığın için bu kadar silik çıkmıştır ben
Erkenden gideceğim dua edin benim için lütfen

Back
X