Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Withcrennn

Yolcu 🎈
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
729
239
27
7 aydır hamile kalamadım. Bunun için Ankarada önerebileceğiniz doktor var mı . Lütfen yoruma yazarsanız çok sevinirim

Teşekkürler

Gebelik düsünmeye basladiginiz zaman bir doktora göründünüz mü.Hıc doktora gorunmeden deniyorsanız once herhangi bir kadin doguma gitmenizi oneririm.

7 aydır hamile kalamadım. Bunun için Ankarada önerebileceğiniz doktor var mı . Lütfen yoruma yazarsanız çok sevinirim

Teşekkürler
Dr bilemem ama hangi doktora giderseniz gidin bir senedir deniyoruz olmuyor diyin yoksa zamana bırak olur deyip gönderiyorlar. Benim tecrübelerim hep bu şekilde oldu

Gebelik düsünmeye basladiginiz zaman bir doktora göründünüz mü.Hıc doktora gorunmeden deniyorsanız once herhangi bir kadin doguma gitmenizi oneririm.
Gittim hormonlarıma bakıldı. Bir sorun yok dendi ama prolaktinim 29 tsh 4,5 bunlar engel olmaz dedi çokta ilgilenilmedi

Teşekkürler
Bende ankaradayım. 1 bucuk senedir bebek istiyoruz olmadi hala. Bebek düşünmeye başlar başlamaz doktora gittim. Kontrole girdim. Smear testi hormonlar kan muayene yumurtalama hepsine bakildi hepsi saglikliydi cok sukur. Esimide zorla ikna ettim. Bi problem varsa boşuna aylarca denemeyelm diye. oda gitti sperm testi verdi. Oda saglikli cikti. 1 sene doldu. Doktora gittik tekrar. Doktor tüplerine bakalm bide bi ona bakmadik cunku dedi. eylulde tuplerime bakildi hsg cektirdim. Onlarda temiz cikti cok sukur. Yasiniz daha genc dedi 29 yaşındayız buarada. 6 ay daha deneyin rahat olun dedi. Denemeye devam ediyoruz bakalm. Gittigim hastane medicalpark batikent subesi. Ama her kadin dogumcu gibi ilgilenildi. Cok ekstra biseyler olmadi yani. Yasiniz genc deneyin deniyor heryerde. Sende ve en onemlisi eşin muayene olduysaniz yasinizda gencse denemeye devam edin. 1 seneyi doldurun oyle tekrar gidin doktora.

25 yasındayım eşim için henüz gitmedik bende adet düzensizliği olduğu için kendime yoğunlaştım sadece, psikolojik olarak beni biraz yıpratmaya basladı bu yüzden

25 yasındayım eşim için henüz gitmedik bende adet düzensizliği olduğu için kendime yoğunlaştım sadece, psikolojik olarak beni biraz yıpratmaya basladı bu yüzden
Ben ilk doktora gittigimde doktorun ilk söylediği ne oldu biliyor musun? Toplumumuzda bilinen bir yanlış var dedi. Genelde hep kadinlar gelir ama aslinda ilk erkegin gelmesi lazim dedi. Erkegin sperm testi vermesi cok onemli. Ve siz doktora gitseniz doktorun size ilk soracagi sey eşiniz test verdi mi olur. Ikna etmeye calisin derim esinizi. Esinizde sorun yoksa siz zaten her turlu gider gelirsiniz doktora

İknalık bir durumu yok gerektiği için tabi ki gidecektir. Öyle sığ düşünce içerisinde değiliz şükür , dediğim gibi adet düzensizliğimden kendime yordum hangi hastanede sperm testi yaptırmıştınız acaba

Batıkent medikal yazmışsınız teşekkür ediyorum araştıracağım

Medicalpark batıkentte yaptirdik onuda canm.. üroloji doktoruna once gidiyorsun soyleyince direk veriyor zaten. Önce 3 ile 5 gun arasi cinsel perhiz veriyor erkege. Sonra günü gelince gidiyor ve bi ozel odasi var. O odada bir kaba sperm veriyor ve spermi labaratuara goturuyorlar. Sonra sonuç. Hepsi bu yani

Özel odada mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…