Merhaba ben 21 yaşımdayım ve lise mezunuyum. Çalışmak istiyorum ve sizce ne yapabilirim?
Istediğim iyi bir iş olmasi
Eczaneye çırak olarak girip sonra kalfa olabiliyormuşsun. Bunu öğrendim. Aslinda sıcak geldi ama...
Kpss sınavına giripte memurluk vs. Öyle bir şeyler vardi sanki ...
Neden geç kaldin demeyin lütfen... Aklım başıma biraz geç geldi ama şimdi yoluma bakmaya çalışıyorum. Ne önerirsiniz?
Merhaba ben 21 yaşımdayım ve lise mezunuyum. Çalışmak istiyorum ve sizce ne yapabilirim?
Eczaneye çırak olarak girip sonra kalfa olabiliyormuşsun. Bunu öğrendim. Aslinda sıcak geldi ama...
Neden geç kaldin demeyin lütfen... Aklım başıma biraz geç geldi ama şimdi yoluma bakmaya çalışıyorum. Ne önerirsiniz?
Bazı sıkıntılar oldu hayatımda.. Şu an universiteyi okuyabilecek bir durumda degilim. Aciktan okumayı düşünüyorum ama orgun gidebilecek halde kafada degilim ...
Iyi bir iş taniminiz nedir bilemiyorum ama üniversite mezunları işsiz şu an.Sizi üzmek istemiyorum ama tezgahtarlık sekreterlik tarzı şeyler olur max sanırım.
Iyi bir iş taniminiz nedir bilemiyorum ama üniversite mezunları işsiz şu an.Sizi üzmek istemiyorum ama tezgahtarlık sekreterlik tarzı şeyler olur max sanırım.
Biliyorum aslında farkındayım ama kpss sınavı ile memurlukta belki bi umut
Ya bilmiyorum gerçekten çok zor
Ben avrupa da yasiyordum. Geri döndüm ve gerçekten maalesef burda iş konusu sıkıntılı ...ama umarım bi çözüm bulabilirim.
Açıkçası eczane işi kafama yattı ama baska seçeneklerimde olsun istediğim için bakıyorum
En son çare markette kasiyerlik yaparım sanırım ama .. napayım
Yanı bi adı olsun istiyorum
Üniversite okuma gibi durumumda yok...
Ben üniversite okumanızı tavsiye ederim. Sağlam bir kariyerin yolu iyi bir eğitimden geçiyor. Zira petrapuella
'nın dediği çok doğru bir durum var, üniversite mezunları bile işsiz. Eğer sevgili vs durumları ise engel olan, eğitiminden önemli değiller. Ailevi ve benzeri bir durumsa iyi bir meslek kriterini bilemem ama, mağaza vs seçeneklerine bakabilirsin.
Ben avrupa da yasiyordum. Geri döndüm ve gerçekten maalesef burda iş konusu sıkıntılı ...ama umarım bi çözüm bulabilirim.
Açıkçası eczane işi kafama yattı ama baska seçeneklerimde olsun istediğim için bakıyorum
Lise kpss atama için baya yüksek puanlar gerekiyor sanırım.Bi yıl parttime çalışıp üniversite sınavına hazırlansanız 2 yıllık da güzel bölümler var bitirdiginizde issiz de kalmayacaginiz.Yaşınız 21 daha cok gencsiniz
Bende lisede girdim kpss ye kendi bransımdan alım yapılacaktı listeye dahi giremedim.Türkiye sartları çok zor.Hadi dedim hizmetli olarak başvuru yaptım bir de ne gürüm adam 94 puanla hizmetli olmuş.Bizim şansızmız yüzde kaç olur bilmiyorum.Avrupada yaşadıysanız yabancı diliniz vardır sanırım.Bununla alaklı ilanlar oluyor.Tercumanlık felan da ya da çeviri işleri gibi.Onları araşırın derim.
Hepinize teşekkür ederim evet Almanca m var sertifikam var dil konusunda. Ama bıkkınlık olduğu için Almanca duymak istemiyorum bi yandanda Türkçe de zorlaniyorum bazı şeylerde... maalesef.
Birde buraya sormak istedim belki benim aklıma gelmeyen bir şey aklınıza gelir diye..
Teşekkür ederim tekrar
Lise kpss atama için baya yüksek puanlar gerekiyor sanırım.Bi yıl parttime çalışıp üniversite sınavına hazırlansanız 2 yıllık da güzel bölümler var bitirdiginizde issiz de kalmayacaginiz.Yaşınız 21 daha cok gencsiniz