• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakar mısınız (resimli)

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
Burun estetiği oldum. 7.ayımdayım.burun sırtımda kemer var hafif dr gececek dedı. Gecer diye bekliyorum. Hadı onu o kadar kafama takmıyorum. Ama burun kanatlarım orantısız. Ikı kez dolgu yapıldı. Eskisine göre daha ıyı oldu ama hala öyle. Sanki önden düşük duruyor. Ama yandan gayet kalkık duruyor. Yandan bir sorun yok ama önden benı çok rahatsız ediyor. Burun kanatlarımın delikleri örtmesını isterdim ama eski hali de açıktı. Lutfen bır yorumlar mısınız. Sizce ben tekrar amelıyat olmalı mıyım. Hayalimde ki göruntuye ulaşabilir miyim. Mesela ben sivri burunlu degıl yuvarlak hatlı burun ucu istermişim meğer. Ama dr yüz hatların sivri bu sekilde olur dedı. Ben gülünce yüz kaslarım çok hareket ettırıp burnun deliklerimin açılmasına sebep oluyorum istersen hafıf bır botoks yapalım dedı bu senı bır sure rahatlatır dedı dr um. Bır hafta oldu hala sankı botoks etki etmedi. Ben 1 yıl bekleyemediğim ıcın rahatlatmak amacıyla yaptı. Yani gülünce yukarı cekıyor burun kanatlarım.

Çok uzun oldu kusura bakmayın lutfen bana bır yorum yapar mısınız. Dr burun kanatlarımın zamanla burun deliklerimi örtecegını söyluyor. 1 yıllık sürec diyor. Çok ıyı bır dr ona güvenıyorum aslında ama yıne de ıcım de bır endıse mutsuzluk var. Lütfen bana objektif yorum yapar msınız yanı gercekten ne göruyorsanız söyler mısıniz. Özellikle ön profilden yorum alabilir miyim. Sizce revizyon olmalı mıyım. Olursam ne yapılabilir lütfen yardımcı olur musunuz? yorumlarınız benim için önemli. Okuyan İlgılenen herkese tesekkur ederım.

Eklentiler

• _20181201_102731.JPG
    _20181201_102731.JPG
    51,5 KB · Görüntüleme: 768
  • _20181201_102714.JPG
    _20181201_102714.JPG
    51,9 KB · Görüntüleme: 707
  • _20181201_102658.JPG
    _20181201_102658.JPG
    66,8 KB · Görüntüleme: 699
Benim de böyle, önden daha düşük, yanlardan kalkık. Ama kötü görünmüyo, revizyonluk bi durum değil bence kesinlikle. Burun deliklerinizdeki açıklık öyle abartılı değil, zaten sanırım sağ profilinizde birazcık belirgin. Yandan görünen o hafif kemer bende de var. 3 ay biticek benim de kontrole gitmedim daha ama, elimle bastırınca iniyo, bi süre sonra yine çıkıyo, ödemdir herhalde diye düşünüyorum ama inşallah öyledir.

Bu arada doktorumuz aynı sanırım, hep 1 yıllık süreç diyo zaten, bakalım bekleyip görücez..

Sadece fazla doğal bir burun yapmış doktorunuz. Bence bi sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Tesekkur ederim yorumunuz ıcın. Evet fazla doğal. Keske bu kadar doğal ıstemesemiydım diyorum.maddı manevi tekrar amelıyat olacak durumum yok. Ama mutlu da degılım ne yapacagımı bılmıyorum

Benim de böyle, önden daha düşük, yanlardan kalkık. Ama kötü görünmüyo, revizyonluk bi durum değil bence kesinlikle. Burun deliklerinizdeki açıklık öyle abartılı değil, zaten sanırım sağ profilinizde birazcık belirgin. Yandan görünen o hafif kemer bende de var. 3 ay biticek benim de kontrole gitmedim daha ama, elimle bastırınca iniyo, bi süre sonra yine çıkıyo, ödemdir herhalde diye düşünüyorum ama inşallah öyledir.

Bu arada doktorumuz aynı sanırım, hep 1 yıllık süreç diyo zaten, bakalım bekleyip görücez..
Demekkı benimle aynı sorunu yasayan da Varmıs. Ya bır gun ıyı guzel diyorum bır gun begenmıyorum ne yapacagımı sasırdım

burun sırtınızdaki kemer inanki gitmiyor benim de öyle gitmedi 1 yıl dolunca törpüleme yapacak ve hafif asimetriyi düzeltecek kaldirck10 dakikalık bi işlem dedi. sizde geçmezse mutlaka duzelttirin cunki cok can sıkıcı bi durum biliyorum ama geçer dediğine bakmayın kemik kaynamış sonuçta eriyecek halı yok

burun sırtınızdaki kemer inanki gitmiyor benim de öyle gitmedi 1 yıl dolunca törpüleme yapacak ve hafif asimetriyi düzeltecek kaldirck10 dakikalık bi işlem dedi. sizde geçmezse mutlaka duzelttirin cunki cok can sıkıcı bi durum biliyorum ama geçer dediğine bakmayın kemik kaynamış sonuçta eriyecek halı yok
Kaldıracak dedıgınız burun ucunu mu kaldıracak

kemeriniz bariz belli cunki
Evet bellı. Hangi birine canımı sıkayım bilemedim. belki kemer gecer dedım hadı gecmedı törpüleme yapılır falan. Ama şu önden durusu canımı sıkıyor. Bir de ön profil resmime bakar mısınız yorumlar Mıısnız rica etsem

bence revizyon yaptırmayın daha çok tuhaf degil 1 yilininz dolunca o kemeri torpuletin inanın burnunuzu daha da seveceksiniz on kısım için ufak bi işlemle düzeltecekse yaptırım aynı anda benim öyle olcak lokal anestezi ile yapilcak kaldirma işlemide öyle revizyon riskine girmenize gerek yok o kadar çok bariz bi sorununuz yok

Bence çok güzel ve doğal olmuş. Daha fazla oynamayın derim. Çünkü burun estetiği çok hassas bir konu ve ameliyat oldukça burun zarar görüyor geri dönülemez şekilde. Burda ve cevremde bir çok örneğini gordum..hele revizyon çok riskli

bence revizyon yaptırmayın daha çok tuhaf degil 1 yilininz dolunca o kemeri torpuletin inanın burnunuzu daha da seveceksiniz on kısım için ufak bi işlemle düzeltecekse yaptırım aynı anda benim öyle olcak lokal anestezi ile yapilcak kaldirma işlemide öyle revizyon riskine girmenize gerek yok o kadar çok bariz bi sorununuz yok
Lokal ile burun ucunun kaldırılabilecegını bılmıyordum çok tesekkur ederım.yorumlarınız için. Pekı ücret ödeyecek mısınız lokal e. Ödememiz gerekiyor mu sizce

Bence çok güzel ve doğal olmuş. Daha fazla oynamayın derim. Çünkü burun estetiği çok hassas bir konu ve ameliyat oldukça burun zarar görüyor geri dönülemez şekilde. Burda ve cevremde bir çok örneğini gordum..hele revizyon çok riskli
Tesekkur ederım. Maddi manevi revizyon kaldıramam. bende korkuyorum haklısınız. İnşallah düzelir.. Asimetri daha çoktu dolgu yapıldı biraz gectı ama yıne var.

evet doktorum kaldıracak söyledi inaninki bazı doktorlar oyalıyor geçer duzelir böyle iyi diye siz bu şekilde mutsuz olduğunuzu söyleyin herşeyin bi çözümü var böyle ufak şeyler lokal anestezi ile hallediliyor unutmayın revizyon riskli ve çok pahali

evet doktorum kaldıracak söyledi inaninki bazı doktorlar oyalıyor geçer duzelir böyle iyi diye siz bu şekilde mutsuz olduğunuzu söyleyin herşeyin bi çözümü var böyle ufak şeyler lokal anestezi ile hallediliyor unutmayın revizyon riskli ve çok pahali
Çok Haklısınız . Çok Tesekkur Ederım

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun güzel görünüyor burnunuz. Size kemer konusunda yazmak istedim. 6nisan 2017 de burun ameliyatı oldum. Aşırı kemerli bir burnum vardı bir sürü işlem yapıldı. Bende de sizinkinden biraz daha aşağıda kemer görünümü oluştu sizinki kadar falandı doktora gittim baktı inceledi şaşırdı. Sonra dedi ki bir süre bekleyelim bazen vucüt dikişleri kabul etmeyip içte iltihap oluşturabiliyor. Zamanla geçmezse müdahale ederiz dedi ve ne zaman geçti hatırlamıyorum ama 1 yıl olduğunda o kemer kalmamıştı. Hem de daha da oturdu burnum şekli düzene girdi. Diyeceğim şu ki, 1 yılınız dolmadan hiçbirşey yaptırmayın ve kafanıza takmayın. 1 yıl geçtiğinde yine aynı durumlar varsa o zaman düşünürsünüz bunları

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun güzel görünüyor burnunuz. Size kemer konusunda yazmak istedim. 6nisan 2017 de burun ameliyatı oldum. Aşırı kemerli bir burnum vardı bir sürü işlem yapıldı. Bende de sizinkinden biraz daha aşağıda kemer görünümü oluştu sizinki kadar falandı doktora gittim baktı inceledi şaşırdı. Sonra dedi ki bir süre bekleyelim bazen vucüt dikişleri kabul etmeyip içte iltihap oluşturabiliyor. Zamanla geçmezse müdahale ederiz dedi ve ne zaman geçti hatırlamıyorum ama 1 yıl olduğunda o kemer kalmamıştı. Hem de daha da oturdu burnum şekli düzene girdi. Diyeceğim şu ki, 1 yılınız dolmadan hiçbirşey yaptırmayın ve kafanıza takmayın. 1 yıl geçtiğinde yine aynı durumlar varsa o zaman düşünürsünüz bunları
Ya çok tesekkur ederım ınsallah dedıgınız gıbı olur. Benım 7 ay oldu ve Dr um o duzelecek diyor 1 yılda son halını alacak dıyor . Insallah dedıgınız olur Pekı burun kanatları burun deliklerini örter mı sizce. Nasıl gorunuyor önden

Back