Burun estetiği oldum. 7.ayımdayım.burun sırtımda kemer var hafif dr gececek dedı. Gecer diye bekliyorum. Hadı onu o kadar kafama takmıyorum. Ama burun kanatlarım orantısız. Ikı kez dolgu yapıldı. Eskisine göre daha ıyı oldu ama hala öyle. Sanki önden düşük duruyor. Ama yandan gayet kalkık duruyor. Yandan bir sorun yok ama önden benı çok rahatsız ediyor. Burun kanatlarımın delikleri örtmesını isterdim ama eski hali de açıktı. Lutfen bır yorumlar mısınız. Sizce ben tekrar amelıyat olmalı mıyım. Hayalimde ki göruntuye ulaşabilir miyim. Mesela ben sivri burunlu degıl yuvarlak hatlı burun ucu istermişim meğer. Ama dr yüz hatların sivri bu sekilde olur dedı. Ben gülünce yüz kaslarım çok hareket ettırıp burnun deliklerimin açılmasına sebep oluyorum istersen hafıf bır botoks yapalım dedı bu senı bır sure rahatlatır dedı dr um. Bır hafta oldu hala sankı botoks etki etmedi. Ben 1 yıl bekleyemediğim ıcın rahatlatmak amacıyla yaptı. Yani gülünce yukarı cekıyor burun kanatlarım.
Çok uzun oldu kusura bakmayın lutfen bana bır yorum yapar mısınız. Dr burun kanatlarımın zamanla burun deliklerimi örtecegını söyluyor. 1 yıllık sürec diyor. Çok ıyı bır dr ona güvenıyorum aslında ama yıne de ıcım de bır endıse mutsuzluk var. Lütfen bana objektif yorum yapar msınız yanı gercekten ne göruyorsanız söyler mısıniz. Özellikle ön profilden yorum alabilir miyim. Sizce revizyon olmalı mıyım. Olursam ne yapılabilir lütfen yardımcı olur musunuz? yorumlarınız benim için önemli. Okuyan İlgılenen herkese tesekkur ederım.
Çok uzun oldu kusura bakmayın lutfen bana bır yorum yapar mısınız. Dr burun kanatlarımın zamanla burun deliklerimi örtecegını söyluyor. 1 yıllık sürec diyor. Çok ıyı bır dr ona güvenıyorum aslında ama yıne de ıcım de bır endıse mutsuzluk var. Lütfen bana objektif yorum yapar msınız yanı gercekten ne göruyorsanız söyler mısıniz. Özellikle ön profilden yorum alabilir miyim. Sizce revizyon olmalı mıyım. Olursam ne yapılabilir lütfen yardımcı olur musunuz? yorumlarınız benim için önemli. Okuyan İlgılenen herkese tesekkur ederım.