Lütfen bakar mısınız? Regl gecikmesi var ama testlerim negatif

sykangelin33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
38
5
29
Merhaba, bu ay adetim 3-4 gün kadar gecikti. Normalde bu kadar gecikmezdim, hatta erken bile olurdum genelde. Adet başlangıcı da kahverengi lekelenme şeklinde olurdu.
Adet günü ve 2. gün gecikmede test yaptım bariz negatif çıktı. 2 gün önce hafif bir bulanık leke gördüm sanırım adet olacağım dedim ama olmadım. Bugün de hafif pembemsi leke geldi ama devamı gelmedi onunda.
Kan testi vermek istiyorum ama biraz daha beklemeli miyim bilmiyorum. Yarın da olmazsam salı günü kan testi vermek istiyorum. Gebe değilsem neden regl gecikir? Kafam çok karışık..

Hava değişikliği, stres, yediğin içtiğin şeyler bile gecikmeye sebep olabilir.
Kan testi verdikten sonra da negatif sonuç alırsan kadın doğuma gözükmeni öneririm, ara kanamanın farklı sebebi olabilir 💕

Geçen ayda 3 gün geciktim sonrasında şiddetli kar ağrıyla regl oldum. Bu ay da böyle gecikti. Aslında geçen ay doktora gittiğimde hormonal düzensizlik var biraz dedi. Takviye ilaç yazdı. Folik asit ağırlıklıydı. Acaba o falan mı etkiledi bilmiyorum. Ama birkaç gün daha olmazsam tekrar muayene olmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim 🌸

Geçen ayda 3 gün geciktim sonrasında şiddetli kar ağrıyla regl oldum. Bu ay da böyle gecikti. Aslında geçen ay doktora gittiğimde hormonal düzensizlik var biraz dedi. Takviye ilaç yazdı. Folik asit ağırlıklıydı. Acaba o falan mı etkiledi bilmiyorum. Ama birkaç gün daha olmazsam tekrar muayene olmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim 🌸
Bebek düşünceniz varsa onun stresi de geciktirir. Kendimden biliyorum 😂💕 oldu mu, olcak mı, niye olmadı, niye gecikti..

Bebek düşünceniz varsa onun stresi de geciktirir. Kendimden biliyorum 😂💕 oldu mu, olcak mı, niye olmadı, niye gecikti..
Evet düşüncemiz var hatta eşim geciktiğimi duydukça daha da seviniyor 🤭 Ama ben de acaba gebe değilsem neden gecikebilir falan diye düşünmekten stres yapıyorum🤭Sanırım o da biraz etkiledi beni.

Cnm benimde amh 0.29 fsh 13 tü doktor folikasit verdi bide vitamin 2 aydır kullanıyorum adetim normalde asla gecikmez her ay 3 4 gün öne atardı geçen ay 4 ünde oldum bu ay 31 i gibi olmam gerekirdi ama hala olmadım testler negatif niye acaba folikasit düzene soksun diye değilmi anlamadım daha çok bozacaksa niyekullanıyoruzki

aynı durum bende de var şu yaşıma kadar hiç gecikme yaşamadım hatta bazen bir kaç gün erken olurdu geçen ay ilk kez 1 hafta erken oldum bu ay ise 3 gün gecikti testim negatif folikasit başlamıştım onun etkisi olabilir diye düşündüm folikasit bu düzeyde etkiliyse zararı da olabilir mi diye düşünüyorum şuan

Ben doktora muayeneye gittim ama folik asitten kaynaklı diye bir şey söylemedi. Gebelik yokmuş o yüzden adet söktürücü verdi. İnşallah diğer aylar toparlarız ve hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırız 🌸

aynı durum bende de var şu yaşıma kadar hiç gecikme yaşamadım hatta bazen bir kaç gün erken olurdu geçen ay ilk kez 1 hafta erken oldum bu ay ise 3 gün gecikti testim negatif folikasit başlamıştım onun etkisi olabilir diye düşündüm folikasit bu düzeyde etkiliyse zararı da olabilir mi diye düşünüyorum şuan
Bence folikasit etkili bakın hepimiz kullanıyoruz gecikmemiz var

Ömrümde ilk kez folik asit kullandım o da bu ay ve hergün düzenli ve ilk kez bu kadar gecikti bugün 4. gün ve 0 belirti

X