Lütfen bakar mısınız Hamile miyim?

Bu arada bende doktora gittim bugun. Test icin kagit aldim yarin ve cumartesi gunu yaptiracagim. Burada ne yazikki telefona gelmedigi icin doktor istersen her iki sonucuda birlikte degerlendirelim dedi pazartesi gunu icin bakalim artik 🥰
Ama ben israrla kimyasal gecirdim korktum vs dedikce hic orali olmadi aksine tabiki hersey olabilir sonuclara bakmadan bisey diyemeyiz ama ben oyle dusunmuyorum dedi (burda da atmis oldugum test resimlerini gosterdim). Bakalim hayirlisi artik🙏🏻
Ya inşallah güzel haberlerle gelirsin bu ay herkes müjdeli haberi alacak gibi bilmiyorum öyle hissediyorum yani bu ay da herkeste bir şeyler var ve gerçekten de herkes beklentisini alacak istisnalar yanıltabilir ama bence güzel haber gelecek ne kadar heyecanla geçiyor günlerim ya lütfen ama lütfen sonucunu paylaş❤️

Hayirli olsun umarim sorun olmaz ve o sekilde devam eder 🥰
Bende adetime daha 5 gun varken cift cizgiyi belirgin bir sekilde gordum. Daha oncesinde kimyasal gebeligim oldugu icin tabiiki istemsiz acaba yine mi oyle diye dusunmeden alamiyorum kendimi.
Bugun itibari ile adetime 3 gun kaldi, daha vakit var diye doktora gitmedim ama bi yandan da icim icimi yiyor. Acikcasi aklimi en cok kurcalayan daha bu kadar vakit varken bu sekilde belirgin ve net gormek, bilemedim.. Yaptigim testleri ekledim.
Bu arada, adet dongum her zaman duzenlidir yani 28 gunde bir olurum. Sadece 6ay once kimyasal gebelik gecirdim sonrasinda 27 gunde bir ya da 28 gunde bir olmaya basladim.
Canım kalbini ferah tut inşallah öyle bişey de yoktur.
Adet günün bi kan ver rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🙏

Bugün yaptım sizce var mı gebelik

Eklentiler

• IMG_20241016_171910.jpg
    IMG_20241016_171910.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 35
Ya inşallah güzel haberlerle gelirsin bu ay herkes müjdeli haberi alacak gibi bilmiyorum öyle hissediyorum yani bu ay da herkeste bir şeyler var ve gerçekten de herkes beklentisini alacak istisnalar yanıltabilir ama bence güzel haber gelecek ne kadar heyecanla geçiyor günlerim ya lütfen ama lütfen sonucunu paylaş❤️

Inan bende oyle hissediyorum, artik hepimiz icin herseyin en hayirlisi❤️ sende benimle paylasmayi unutma lutfen🌸

Bugün yaptım sizce var mı gebelik

Diger yazdigini yorumlayamadigim icin bunun uzerinden yaziyorum canim. Seninde benimle ayni gunmus😍 benimde ayni sekilde ama simdi gidiyorum ben kan vermeye. Normalde bende bekleme taraftariydim daha oncesinde kimyasalim oldugu icin korkmustum ama dun doktorla gorustum beklemene gerek yok gel degerlerine bakalim tabiiki her ihtimal olabilir ama en azindan dis gebelige karsi eger ki oyle bisey varsa daha erkenden testlerden anlayabiliriz dedi. Bugun ve cumartesi gunu verecegim sonrasinda pazartesi doktorla her ikisinide yorumlayacagiz. Tabi ben bu arada hala daha evde hergun yapip kontrol ediyorum🙈 sende olurda gidersen haber ver❤️

Diger yazdigini yorumlayamadigim icin bunun uzerinden yaziyorum canim. Seninde benimle ayni gunmus😍 benimde ayni sekilde ama simdi gidiyorum ben kan vermeye. Normalde bende bekleme taraftariydim daha oncesinde kimyasalim oldugu icin korkmustum ama dun doktorla gorustum beklemene gerek yok gel degerlerine bakalim tabiiki her ihtimal olabilir ama en azindan dis gebelige karsi eger ki oyle bisey varsa daha erkenden testlerden anlayabiliriz dedi. Bugun ve cumartesi gunu verecegim sonrasinda pazartesi doktorla her ikisinide yorumlayacagiz. Tabi ben bu arada hala daha evde hergun yapip kontrol ediyorum🙈 sende olurda gidersen haber ver❤️
Sonucu mutlaka haber ver 🥹 benim daha 3 günüm var adetime ama eczaneler açılsın birazdan yine alıp yapacağım

Sonucu mutlaka haber ver 🥹 benim daha 3 günüm var adetime ama eczaneler açılsın birazdan yine alıp yapacağım

Bugun kan verdim birde cumartesi verecegim sonuclari pazartesi doktorla ogrenecegim. Tabiki haber veririm😍 benimde bat cumartesi gunu. Cok erkenden ve belirgin bi sekilde ogrendigim icin aslinda tereddut etmistim ama bakalim hayirlisi.. testlerimi ekledim bakarsin. sende istersen evde yaparak koyulugu takip edebilirsin ama yinede gidip kan da verebilirsin icin nasil rahat edecekse oyle yap❤️ bugun yaptiginda haber vermeyi unutma🌸

Eklentiler

• 9A5CB078-2252-4B3A-B433-704F1D984A31.jpeg
    9A5CB078-2252-4B3A-B433-704F1D984A31.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 30
Bugun kan verdim birde cumartesi verecegim sonuclari pazartesi doktorla ogrenecegim. Tabiki haber veririm😍 benimde bat cumartesi gunu. Cok erkenden ve belirgin bi sekilde ogrendigim icin aslinda tereddut etmistim ama bakalim hayirlisi.. testlerimi ekledim bakarsin. sende istersen evde yaparak koyulugu takip edebilirsin ama yinede gidip kan da verebilirsin icin nasil rahat edecekse oyle yap❤️ bugun yaptiginda haber vermeyi unutma🌸
Sonucu bizimle de paylaşım çok net var görünüyor çünkü 🙏🏻

Cok tesekkur ederimm🙏🏻
Adetim normalde cok duzenlidir 28 gunde bir olurum, doktorada soyleyip israr edince hani neden boyle cok erken ve cok belirgin normal mi vs diye olabilir tabiki suan net bisey soylemem imkansiz ama ikiz olabilir genelde bu sekilde karsilastik diye cevap verdi. Bana pazartesi olmaz simdi🙈 haber verecegim❤️
Sen hamile misin? 😍

Caniim ne yaptin baktin mi tekrardan?

Canim selam, dun sonuclarimi aldim bata 2 gun kala beta 346, adet gunu 913 cikti. Ben yurt disinda yasiyorum, doktor ilk artisi gordukten sonra tekrardan yaptirmiyoruz bizim icin bu yeterli oluyor dedi ve tekrardan beta istemedi. Sadece benim sana tavsiyem hemen degilde en azindan 2 hafta sonra ultrasona gir ki kalp atisini falanda duymus olabil diger turlu erken olur ve duymazsan stres olabilirsin dedi. Bakalim.. suan beklemedeyim :)

Adet tarihi öncesi belirtileriniz nelerdi nasıl şüphenelip 5 gün kala test yaptınız benim adetime 1 gün var korkuyorum adet gecikmesi olmadan yapmaya bir kaç şüphelendiğim belirtim var ama adet belirtileriyle aynı kasık ağrısı bel ağrısı sadece süt beyazı akıntım var

Canim selam, dun sonuclarimi aldim bata 2 gun kala beta 346, adet gunu 913 cikti. Ben yurt disinda yasiyorum, doktor ilk artisi gordukten sonra tekrardan yaptirmiyoruz bizim icin bu yeterli oluyor dedi ve tekrardan beta istemedi. Sadece benim sana tavsiyem hemen degilde en azindan 2 hafta sonra ultrasona gir ki kalp atisini falanda duymus olabil diger turlu erken olur ve duymazsan stres olabilirsin dedi. Bakalim.. suan beklemedeyim :)

Adet tarihi öncesi belirtileriniz nelerdi nasıl şüphenelip 5 gün kala test yaptınız benim adetime 1 gün var korkuyorum adet gecikmesi olmadan yapmaya bir kaç şüphelendiğim belirtim var ama adet belirtileriyle aynı kasık ağrısı bel ağrısı sadece süt beyazı akıntım var

Acikcasi ben belirtilere cok dikkat ederek yapmamistim testi acaba cikar mi diyip yapmistim ve cikmisti. Ama belirti olarak yumurtlama sonrasinda gogus hassasiyetim basladi ve kasiklarimda ara ara girip cikan agrilarim oluyordu. akabinda sizinde dediginiz gibi akintilarim oldu ama adete bi kac gun kala baslamisti zaten benim adet oncesinde de hep olurdu. Adetim 2 gun onceydi tam o gun adet olacakmisim gibi agrilarim oldu.

X